Gamirassu Cave Hotel

Gemt i den lille landsby Ayvali i et uspoleret område ligger det formidable grottehotel, som er intet mindre end enestående. Samtlige værelser er indhugget i klippen, og har hvælvede lofter og smukt indrettet i traditionel tyrkisk stil. Et komfortabelt ophold midt i den særprægede natur. Værelserne har en konstant temperatur på ca. 19 grader. Det er derfor godt at bo her både om vinteren, hvor der kan være ned til minus 20 grader og i højsommeren, hvor temperaturen kan komme op på 45 grader.

 

Faciliteter: Hyggelig hulerestaurant, hvor der serveres traditionelle lokalretter. Maden er økologisk og hjemmelavet. Her kan du særligt glæde dig til den kæmpestore morgenbuffet med skønne delikatesser. Læg mærke til restaurantens fine håndbroderede duge. Hotellet har en lille sæsonåbnet udendørs pool med få liggestole og parasoller. Det er fristende at tage en lille dukkert midt i dette fantastiske hulelandskab. Hotellet har også en charmerende udendørs café og et traditionelt hulerum med hvælvet loft og udsigt over dalen, hvor man kan hygge sig siddende på ægte tæpper. Der er trapper rundt omkring på ejendommen, og værelserne ligger spredt i huleområdet fordelt i flere niveauer. Her findes ingen elevator.

Dobbeltværelser: Huleværelserne er rummelige og elegant indrettet i tyrkisk stil. Ikke to er ens - hverken i størrelse eller indretning, men vi kan garantere, at uanset hvilket værelse du tildeles, bliver det en eventyrlig oplevelse. Alle hulerne har badeværelse med badekar/bruser, toilet og hårtørrer. Desuden er der gratis wifi, køleskab, aircondition, elkedel og sikkerhedsboks. Enkelte huler har TV, og nogle har en lille terrasse. Romantiske senge med håndbroderede blomster.

Hotel
DV Gamirassu Cave Hotel

Dobbeltværelse

Huleværelserne er rummelige og elegant indrettet i tyrkisk stil. Ikke to er ens - hverken i størrelse eller indretning, men vi kan garantere, at uanset hvilket værelse du tildeles, bliver det en eventyrlig oplevelse. Alle hulerne har badeværelse med badekar/bruser, toilet og hårtørrer. Desuden er der gratis wifi, køleskab, aircondition, elkedel og sikkerhedsboks. Enkelte huler har TV, og nogle har en lille terrasse. Romantiske senge med håndbroderede blomster.

Se stort billede
Gamirassu Cave Hotel (2)
Hulehotellet I Kappadokien (2)
Gamirassu Cave Hotel (3)
Hulehotellet I Kappadokien (3)
Gamirassu Cave Hotel (4)
Hulehotellet I Kappadokien (1)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse