Portugal

Gaia Residence Apartments

Beliggende kun 2,2 km fra D. Luis I-broen, Gaia Residence tilbyder indkvartering i Vila Nova de Gaia med adgang til et fitnesscenter, en bar og en døgnåben reception. Gæsterne kan nyde gratis wi-fi overalt samt mulighed for privat parkering på stedet. 

Gæsterne kan nyde måltider i hotellets restaurant, der serverer middag, frokost, brunch og high tea.

På stedet tilbydes et udvalg af wellness-pakker, så gæsterne kan forkæle sig selv. Der er også mulighed for både cykel- og biludlejning på stedet.

Gaia Residence ligger 4 km fra Porto Colosseum og 4,5 km fra Sao Bento metrostation.

Faciliteter: Hotellet har fitnesscenter, en bar, restaurant og en døgnåben reception. Der er gratis wi-fi overalt og mulighed for privat parkering på stedet. 

Værelser: Alle værelserne har aircondition, et opholdsområde, fladskærms-tv med satellitkanaler, et tekøkken, spiseplads, værdiboks og eget badeværelse med bidet, hårtørrer og gratis toiletartikler. Der er også mikrobølgeovn, køleskab, køkkenudstyr og en kedel til rådighed. Sengelinned og håndklæder leveres til lejlighederne.

Hotel
Gaia Residence Apartments (2)

Studiolejlighed

Alle værelserne har aircondition, et opholdsområde, fladskærms-tv med satellitkanaler, et tekøkken, spiseplads, værdiboks og eget badeværelse med bidet, hårtørrer og gratis toiletartikler. Der er også mikrobølgeovn, køleskab, køkkenudstyr og en kedel til rådighed. Sengelinned og håndklæder leveres til lejlighederne.

Se stort billede
Gaia Residence Apartments (3)
Gaia Residence Apartments (6)
Gaia Residence Apartments (4)
Gaia Residence Apartments (7)
Gaia Residence Apartments (5)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse