Caserío de Iznájar

Det er en oplevelse at bo på dette charmerende, lille og nyrenoverede hotel i hjertet af Andalusien, der ligger majestætisk ud mod El Pantano de Iznájar-søen - blot 3½ km til selve landsbyen Iznájar. Hotellet er bygget i autentisk maurisk stil, og ligger på en lille ø med broer, der forbinder fastlandet. Et skønt sted med ro fra reservoirvandet.

Faciliteter: Hotellet har en dejlig udendørs swimmingpool, en hyggelig solterrasse med parasoller, have med havemøbler og en meget hyggelig restaurant, der serverer de lækreste retter fra området. Det er muligt at spise uden for med udsigt over landskabet og de berømte olivenlunde. Hotellet har også bar og tennisbane. Der er kun 1 etage, og der er derfor ingen elevator.

Værelser: De 20 rummelige værelser har balkon, smukke buer, hvidkalkede vægge og store vinduer, der skaber en særlig hyggelig stemning - og giver et dejligt lys. Alle værelser er desuden udstyret med aircondition, TV, gratis wifi, sikkerhedsboks og badeværelse med toilet, badekar/bruser og hårtørrer.

Db
304159206
135922483
135742745

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse