Cambodja

Capri by Fraser hotel

Glæd dig til at bo på dette moderne og lækre hotel med fremragende beliggenhed i hjertet af Phnom Penh i et trendy område kun 800 m til Phnom Penh Tårnet, 1,5 km til det kongelige palads og Central Market. Der er spændende caféer og butikker lige i nærheden. Hotellet er designet af Singapores Create Architecture, som på smukkeste vis har formået at væve essensen af gammel khmerkunst sammen med nutidens moderne interiør.

Faciliteter: Hotellet har spabad/jacuzzi og fitnesscenter på taget samt en flot skybar med panoramaudsigt over byen. Restauranten på 14. etage har udendørs terrasse med udsigt. Hotellet har elevator.

Værelser: De 86 elegante og stilfulde værelser har gulv til loft-vindue med udsigt over byen eller Mekongfloden. Værelserne er desuden udstyret med aircondition, sikkerhedsboks, TV, gratis wifi og har skønne senge med pudemenu. Badeværelse med bruser/badekar, toilet og hårtørrer.

Hotel
Capri By Fraser Hotel (5)

Dobbeltværelse

De 86 elegante og stilfulde værelser har gulv til loft-vindue med udsigt over byen eller Mekongfloden. Værelserne er desuden udstyret med aircondition, sikkerhedsboks, TV, gratis wifi og har skønne senge med pudemenu. Badeværelse med bruser/badekar, toilet og hårtørrer.

Se stort billede
Capri By Fraser Hotel (1)
Capri By Fraser Hotel (8)
Capri By Fraser Hotel (4)
Capri By Fraser Hotel (2)
Capri By Fraser Hotel (3)
Capri By Fraser Hotel (6)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse