Skotland

Brae Hotel

Hyggeligt hotel med fantastisk beliggenhed på Shetlandsøernes hovedø, Mainland, i den lille idylliske by Brae - 36 km nordvest fra hovedbyen Lerwick. Hotellet er den perfekte base, for at opleve det uspolerede Shetland. Tæt på hotellet findes restauranter og caféer. Fra hotellet er der en betagende udsigt over havet med kig til fjorden mod Busta. Turismen er stadig ny på Shetlandsøerne og hotelkapaciteten er begrænset. Forvent derfor ikke helt samme standard som i hovedlandet Skotland, men vi kan garantere, at der er rent og maden er god. Hotellets gæster er begejstrede for servicen, maden og den vidunderlige beliggenhed.

Faciliteter: Hotellet har restaurant, kaffelounge og bar, hvor du måske skal smage den shetlandske gin eller en whisky? I baren findes der dartspil m.m. Både i baren og i kaffebaren er der mulighed for at møde de lokale, som også nyder gavn af hotellets hyggestunder. Der er ikke elevator på hotellet.

Værelser: Alle værelser er fordelt over to etager og udstyret med TV, gratis wifi, elkedel og badeværelse med badekar/bruser og toilet.

Brae Hotel (2)
Brae Hotel (3)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse