Grækenland

Arkadi Hotel

Charmerende hotel med udsøgt beliggenhed i hjertet af Chania blot 550 meter til den berømte gamle bydel og den fortryllende venetianske havn. Kun få meter fra hotellet afgår der lokalbus til de nærliggende strande, og der er masser af spændende restauranter og caféer lige i nærheden. Hotellet blev total renoveret i 2021, og er kendt for autentisk kretensisk gæstfrihed. Et skønt hotel med elegant komfort og indretning. De lyse pastelfarver og den smukke design vil helt sikkert betage dig.

Faciliteter: Hotellet har en moderne restaurant, hvor der om morgenen tilbydes middelhavsbuffet. Her findes desuden en hyggelig bar og elevator.

Værelser: De 64 moderne værelser har en lille møbleret balkon. De lyse værelser er smukt indrettet og udstyret med aircondition, TV, sikkerhedsboks, elkedel, minikøleskab, gratis wifi og badeværelse med bruser, toilet samt hårtørrer.

Hotel
Arkadi Hotel (2)

Dobbeltværelse

De 64 moderne værelser har en lille møbleret balkon. De lyse værelser er smukt indrettet og udstyret med aircondition, TV, sikkerhedsboks, elkedel, minikøleskab, gratis wifi og badeværelse med bruser, toilet samt hårtørrer.

Se stort billede
Arkadi Hotel (6)
Arkadi Hotel (4)
Arkadi Hotel (3)
Arkadi Hotel (5)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse