Finland

Apukka Resort

Apukka Resort er skabt til nordlyseventyr! Med sin beliggenhed kun 20 minutter fra Rovaniemi i naturskønne omgivelser væk fra kunstig lysforurening og omkranset af skov og to søer, er Apukka Resort det perfekte sted for oplevelser i naturen og under nordlysets farvestrålende himmel. På resortet finder du bl.a. en finsk is-sauna samt de mere traditionelle finske saunaer. Der er desuden mulighed for vinterbadning, ridetur i de sneklædte skove, isfiskeri, snescooter-tur og meget mere. Restauranten Aitta serverer dagligt en righoldig morgenbuffet samt en spændende aftenbuffet med fokus på laplandske og nordiske retter.

Indkvarteringen på Apukka Resort er ganske ekstraordinær. Som gæst bor du i en unik glasiglo – de såkaldte Aurora cabins – med glastag, så du kan se stjernehimlen og nordlyset direkte fra sengen. I igloen er også 2 enkeltsenge (kan skubbes sammen), bad, toilet, elektrisk ildsted, sofa, kaffe/te faciliteter, hårtørrer og gratis WiFi. Mod et mindre tillæg kan du opgradere til Aurora cabins superior, som er nyindrettede igloer med samme faciliteter som Aurora cabins, dog udstyret med dobbeltseng og et bord med stole. I både Aurora cabins og Aurora cabins superior er der en sofaseng, som kan benyttes af en 3. person.

Vil du forkæles lidt ekstra luksus, kan du mod et tillæg opgradere til Kammi Suites, som er resortets nyeste igloer. Kammi Suites er i to niveauer med bad, toilet, stue, elektrisk ildsted og minikøkken med bl.a. kaffe/te faciliteter på nederste niveau. Øverst i suiten er en dejlig dobbeltseng, som er placeret under en glaskuppel, hvorfra der er 360 graders udsyn til nattehimlen. Der er desuden gratis wi-fi. Kammi Suites har plads til 4 personer med mulighed for børnerabatter.

I alle indkvarteringstyper er der elektrisk opvarmning af glastag så sne og is ikke blokerer udsigten.

Hotel
Aurora Cabin

Aurora Cabin

Apukkas traditionelle svar på en Glas Iglo. Denne type iglo er perfekt, hvis I rejser som par. Igloen er udstyret med en dobbeltseng, glastag med flot og uforstyrret udsyn til stjernehimlen, sovesofa, bad og toilet, elektrisk bålplads, mini bar, hårtørrer, vandkedel, air-condition og gratis wi-fi. Derudover er der kaffe og tebreve til fri afbenyttelse.

Se stort billede
Aurora King Cabin

Aurora King Cabin

Spritny Glas Iglo opført den 01.09.2023. Vi kan varmt anbefale denne Iglo, hvis man er 3 personer. Igloen er udstyret med de samme faciliteter som en standard Aurora Cabin. Denne Iglo differentierer sig primært ved at den er opdelt i 2 rum, større seng og så er den lidt større end en standard Aurora Cabin.

Se stort billede
Kammi Suite

Kammi Suite

Apukkas bedste og største iglo! Denne udsøgte Iglo er perfekt til den mindre eller større familie. Igloen er bygget i 2-etager med soveværelse og panorama glastag foroven. I grundplanen finder I en hyggelig lille stue, køkkenniche og eget bad og toilet. Igloen har 2 ekstra sovepladser i form af sovesofaer og er udstyret med de samme faciliteter som en Aurora King Cabin.

Se stort billede
Apukka Resort (2)
Apukka Resort (1)
Apukka Resort (3)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse