MSC Seaview

MSC Seaview er det andet af to identiske skibe i MSC Cruises helt nye Seaside-generation. MSC Seaview, som søsættes til sommersæsonen 2018, er en perfekt kombination af den nyeste teknologi, kærligheden til havet, sofistikeret design og fremragende komfort. Med en længde på 323 meter og 2.067 passagererkahytter har skibet en makskapacitet på hele 5.429 gæster.

På MSC Seaview oplever man en særlig nærhed til havet. Skibets konstruktion er udformet med henblik på den bedste oplevelse af solen og det smukke hav. Du kan nyde livet i solen eller i skyggen, mens du spiser, drikker og slapper af ude på dækket med enestående havudsigt. Indendøre er fællesområderne ligeledes designet så man får maksimalt udbytte af havudsigten og sollyset.


På MSC Seaviews unikke 360° promenadedæk kan du gå hele vejen rundt om skibet, blot med et rækværk i glas mellem dig og havet. Dette fantastiske dæk fungerer som et ”hyggedæk”, hvor du kan gå tur, nyde dejlig mad og drikke i barer og restauranter eller shoppe i de flotte butikker, samtidig med at du nyder den spektakulære udsigt så langt øjet rækker.

MSC Seaview er et flydende luksushotel - her skal du bare slappe af og lade dig forkæle. Oplevelserne kommer til dig, og det nye flotte skib bliver en del af din krydstogtoplevelse i lige så høj grad som de mange spændende destinationer, du kan opleve undervejs. Nyd livet i elegante saloner og restauranter med pragtfuld indretning og se frem til det varierede aktivitetsprogram og de mange underholdningstilbud om bord.

MSC Seaview gør brug af de nyeste miljøteknologier for at forhindre både vand- og luftforurening. 

NB: Videoen viser tegninger af MSC Seaview identiske søsterskib MSC Seaside.

Kahytter

Indvendig kahyt (BELLA/FANTASTICA)
Indvendig kahyt (BELLA/FANTASTICA)

BELLA: Kahytterne er ca. 12 m2 og placeret på dæk 5-11. 
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 12 m2 og placeret på dæk 10-15.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Udvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)
Udvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)

BELLA: Kahytterne er ca. 16m2 og placeret på dæk 5.
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 16m2 og placeret på dæk 5.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Kahyt med balkon (BELLA/FANTASTICA/AUREA)
Kahyt med balkon (BELLA/FANTASTICA/AUREA)

BELLA: Kahytterne er ca. 14 m2 og placeret på dæk 9-14. 
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 14 m2 og placeret på dæk 10-15. 
AUREA: Kahytterne er ca. 14m2 og placeret på dæk 9, 14 og 15. I kahytten findes plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Suite med balkon (AUREA)
Suite med balkon (AUREA)

Suiterne er ca. 28 m2 og placeret på dæk 9-15. Suiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Yacht Club Deluxe Suite
Yacht Club Deluxe Suite

Suiterne er ca. 21 m2 og placeret på dæk 16 og 18. Suiterne har badeværelse med brusebad, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Fakta

  • Længde: 323 meter 
  • Bredde: 41 meter 
  • Passagerdæk: 13

Livet ombord

  • Dagen ombord starter naturligvis med morgenmad - enten med bordservering i hovedrestauranten eller tag-selv i buffetrestauranten.

    Frokosten kan nydes i hovedrestauranten eller i buffetrestauranten - hvis vejret tillader det kan man evt. tage mad fra buffetten med ud til bordene på pooldækket.

    Om aftenen venter der i hovedrestauranten en lækker menu, hvor valgmulighederne veksler hver dag. Skal det være mere afslappet kan man naturligvis også vælge buffet til aftensmaden.

    Efter middagen er der masser af forlystelsesmuligheder - hver aften vises der et nyt show i det store teater, kasino, samt de forskellige barer og natklubben har åbent til sent. Bemærk, at der er ikke dansktalende guide ombord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk. 

Billeder af MSC Seaview