MSC Preziosa

MSC Preziosa

MSC Preziosa, der blev søsat i foråret 2013 er et mesterværk af et krydstogtskib bygget med ét formål - nemlig for at kunne give dig den ultimative krydstogtoplevelse!

Fakta

  • Længde: 333 meter 
  • Bredde: 38 meter 
  • Passagerdæk: 14
  • Restauranter: 6
  • Barer: 16
  • Swimmingpools: 4 
  • Boblebad: 12
  • Kapacitet: 4345 gæster
  • Besætning: 1400
  • Kahytter: 1800

På MSC Preziosa vil du finde det ypperste inden for komfort, luksus, service og avanceret, miljøvenlig teknologi, og her kan du glæde dig til en krydstogtoplevelse ud over det sædvanlige.

MSC Preziosa er et flydende luksushotel, hvor du bare skal slappe af, opleve og lade dig forkæle. Oplevelserne kommer til dig, og det nye, flotte krydstogtskib bliver lige så meget en del af din krydstogtoplevelse, som de mange spændende destinationer, hvor skibet lægger til undervejs.

Du kan nyde livet i elegante saloner og restauranter med pragtfuld indretning, og du kan vælge og vrage fra det spændende og meget varierede aktivitetsprogram om bord.

MSC Preziosa er indrettet med et indbydende og fantastisk flot poolområde med herlig strand, funklende pools og komfortable solstole, der indbyder til afslapning og en god snak, og skibets restauranter, barer, danseklubber, teater og biograf vil sørge for fængende underholdning, når mørket sænker sig. Og når stjernerne tændes over MSC Preziosa er det tid til en promenade på dækket efter en skøn og indholdsrig dag.

Med MSC Preziosa går MSC Cruises igen foran, når det gælder standard, miljøhensyn, indretning og service - så du kan se frem til en helt fantastisk oplevelse!

MSC Preziosa har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Der er mulighed for både dobbeltseng/2 enkelte senge i kahytterne.

Kahytter
Preziosa Interior

Indvendig kahyt

Kahytterne er 13-16 m2 og placeret på dæk 5-13. Indvendige kahytter kan fås i kategorierne BELLA og FANTASTICA.

Kahyttens indretning og møblering kan variere

Se stort billede
Preziosa Outside

Udvendig kahyt

Kahytterne er ca. 20 m2 og placeret på dæk 5. Udvendige kahytter kan fås i kategorien FANTASTICA.

Kahyttens indretning og møblering kan variere

Se stort billede
MSC Preziosa - Kahyt med balkon

Kahyt med balkon

Kahytterne er 14-19 m2 og placeret på dæk 5-13. Kahyt med balkon kan fås i kategorierne BELLA, FANTASTICA og AUREA

Kahyttens indretning og møblering kan variere

Se stort billede

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse