MSC Preziosa

MSC Preziosa

MSC Preziosa, der blev søsat i foråret 2013 er et mesterværk af et krydstogtskib bygget med ét formål - nemlig for at kunne give dig den ultimative krydstogtoplevelse!

Fakta

  • Længde: 333 meter 
  • Bredde: 38 meter 
  • Passagerdæk: 14
  • Restauranter: 6
  • Barer: 16
  • Swimmingpools: 4 
  • Boblebad: 12

På MSC Preziosa vil du finde det ypperste inden for komfort, luksus, service og avanceret, miljøvenlig teknologi, og her kan du glæde dig til en krydstogtoplevelse ud over det sædvanlige.

MSC Preziosa er et flydende luksushotel, hvor du bare skal slappe af, opleve og lade dig forkæle. Oplevelserne kommer til dig, og det nye, flotte krydstogtskib bliver lige så meget en del af din krydstogtoplevelse, som de mange spændende destinationer, hvor skibet lægger til undervejs.

Du kan nyde livet i elegante saloner og restauranter med pragtfuld indretning, og du kan vælge og vrage fra det spændende og meget varierede aktivitetsprogram om bord.

MSC Preziosa er indrettet med et indbydende og fantastisk flot poolområde med herlig strand, funklende pools og komfortable solstole, der indbyder til afslapning og en god snak, og skibets restauranter, barer, danseklubber, teater og biograf vil sørge for fængende underholdning, når mørket sænker sig. Og når stjernerne tændes over MSC Preziosa er det tid til en promenade på dækket efter en skøn og indholdsrig dag.

Med MSC Preziosa går MSC Cruises igen foran, når det gælder standard, miljøhensyn, indretning og service - så du kan se frem til en helt fantastisk oplevelse!

Kahytter
Indvendig

Indvendig kahyt

Kahytterne er ca. 13 m2 og kan fås i kategorierne BELLA og FANTASTICA.

Se kahytsplan Se kahytten i 360° panorama
Udvendig

Udvendig kahyt

Kahytterne er ca. 13 m2 og med vindue. Kan fås i kategorierne BELLA og FANTASTICA.

Se kahytsplan Se kahytten i 360° panorama

Kahyt med balkon

Kahytterne er ca. 17 m2 og udstyret med balkon med cafébord og 2 stole. Kan fås i kategorierne BELLA, FANTASTICA og AUREA. I AUREA-kategorien findes der i kahytten plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se kahytsplan Se kahytten i 360° panorama
Suite

Suite

Suiterne er ca. 21-47 m2, nogle har balkon og andre har forseglet panoramavindue. Fås i kategorien AUREA. Suiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se kahytsplan Se suiten i 360° panorama
Deluxe

Deluxe suite med balkon

Suiterne er ca. 26-39 m2 og i kategorien Yacht Club, som inkluderer adgang til et eksklusivt område på skibet for kun denne kategori, butlerservice 24/7 m.m.. Suiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se kahytsplan

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse