MSC Preziosa

MSC Preziosa

MSC Preziosa ★★★★


MSC Preziosa, der blev søsat i foråret 2013 er et mesterværk af et krydstogtskib bygget med ét formål - nemlig for at kunne give dig den ultimative krydstogtoplevelse!

På MSC Preziosa vil du finde det ypperste inden for komfort, luksus, service og avanceret, miljøvenlig teknologi, og her kan du glæde dig til en krydstogtoplevelse ud over det sædvanlige.

MSC Preziosa er et flydende luksushotel, hvor du bare skal slappe af, opleve og lade dig forkæle. Oplevelserne kommer til dig, og det nye, flotte krydstogtskib bliver lige så meget en del af din krydstogtoplevelse, som de mange spændende destinationer, hvor skibet lægger til undervejs.

Du kan nyde livet i elegante saloner og restauranter med pragtfuld indretning, og du kan vælge og vrage fra det spændende og meget varierede aktivitetsprogram om bord.

MSC Preziosa er indrettet med et indbydende og fantastisk flot poolområde med herlig strand, funklende pools og komfortable solstole, der indbyder til afslapning og en god snak, og skibets restauranter, barer, danseklubber, teater og biograf vil sørge for fængende underholdning, når mørket sænker sig. Og når stjernerne tændes over MSC Preziosa er det tid til en promenade på dækket efter en skøn og indholdsrig dag.

Med MSC Preziosa går MSC Cruises igen foran, når det gælder standard, miljøhensyn, indretning og service - så du kan se frem til en helt fantastisk oplevelse!

Kahytter

Indvendig kahyt (BELLA/FANTASTICA)
Indvendig kahyt (BELLA/FANTASTICA)

Kahytterne er ca. 13 m2 og kan fås i kategorierne BELLA og FANTASTICA.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Udvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)
Udvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)

Kahytterne er ca. 13 m2 og med vindue. Kan fås i kategorierne BELLA og FANTASTICA.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Kahyt med balkon (BELLA/FANTASTICA/AUREA)
Kahyt med balkon (BELLA/FANTASTICA/AUREA)

Kahytterne er ca. 17 m2 og udstyret med balkon med cafébord og 2 stole. Kan fås i kategorierne BELLA, FANTASTICA og AUREA. I AUREA-kategorien findes der i kahytten plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Suite (AUREA)
Suite (AUREA)

Suiterne er ca. 21-47 m2, nogle har balkon og andre har forseglet panoramavindue. Fås i kategorien AUREA. Suiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Deluxe Suite med balkon (YACHT CLUB)
Deluxe Suite med balkon (YACHT CLUB)

Suiterne er ca. 26-39 m2 og i kategorien Yacht Club, som inkluderer adgang til et eksklusivt område på skibet for kun denne kategori, butlerservice 24/7 m.m.. Suiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se kahytsplan

Fakta

 • Længde: 333 meter 
 • Bredde: 38 meter 
 • Passagerdæk: 14
 • Restauranter: 6
 • Barer: 16
 • Swimmingpools: 4 
 • Boblebad: 12

Livet ombord

 • Dagen ombord starter naturligvis med morgenmad - enten med bordservering i hovedrestauranten eller tag-selv i buffetrestauranten.

  Frokosten kan nydes i hovedrestauranten eller i buffetrestauranten - hvis vejret tillader det kan man evt. tage mad fra buffetten med ud til bordene på pooldækket.

  Om aftenen venter der i hovedrestauranten en lækker menu, hvor valgmulighederne veksler hver dag. Skal det være mere afslappet kan man naturligvis også vælge buffet til aftensmaden.

  Efter middagen er der masser af forlystelsesmuligheder - hver aften vises der et nyt show i det store teater, kasino, samt de forskellige barer og natklubben har åbent til sent. Bemærk, at der er ikke dansktalende guide ombord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk. 

Billeder af MSC PreziosaRejser der inkluderer MSC Preziosa