MSC Poesia

MSC Poesia ★★★★


Ligesom poesi kan give livet nye dimensioner, har MSC Poesia hos MSC Cruises (Mediterranean Shipping Company) givet krydstogtoplevelsen helt nye dimensioner.

Om bord på MSC Poesia oplever du et luksuskrydstogt, når det er allerbedst - i lobbyen finder du et kæmpe vandfald, i sushibaren ligger en Zen-have, i det 1.114 m² store, fredfyldte spa-center kan du slappe af og forkæle dig selv. Og fra din private balkon kan du betragte stjernehimlen på en klar aften og nyde udsigten over havet - sådan rejser man med stil!

MSC Poesia, der er det tredje skib i Musica-klassen hos MSC Cruises, blev indsat i 2008, og som man kan forvente af et nyere krydstogtskib, så overholder MSC Poesia alle de skrappeste miljøkrav.

På MSC Poesia kan du stimulere smagsløgene med en smagning i vinsmagningsbaren eller slappe af i Mojito-baren. Eller måske nyde en film i udendørsbiografen under stjernerne eller på den enorme skærm ved poolen. Børnene bliver helt balstyriske i legelandet Stone Age med dinosauer-tema, og familiens teenagere vil nyde at mødes med andre unge i skibets Teenagers Club, hvor man ved, hvad den aldersgruppe foretrækker af underholdning.

Uanset om du er på en luksuriøs familieferie, en romantisk rejse sammen med din udkårne eller bare vil stresse af og nyde livet, så vil et krydstogt med MSC Poesia og MSC Cruises blive en stor og uforglemmelig oplevelse.

Barer og restauranter

MSC Poesia har to hovedrestauranter - Il Palladio og Le Fontane, og derudover à la carte restauranten L'Obelisco. På MSC Poesia bager man naturligvis sit eget brød hver dag med samme passion og kundskab som hos den lokale italienske bager. Retterne varierer fra den traditionelle, smagfulde middelhavsmenu til raffinerede internationale måltider. Til en hurtig frokost er buffetrestauranten Villa Pompeiana et perfekt valg.

Temarestaurant (mod tillæg)

Kaito Sushi Bar er et unikt koncept, hvor maden tilberedes af erfarne sushi-mesterkokke i et autentisk, minimalistisk japansk restaurantmiljø. Her kan du smage på ægte japanske specialiteter som sushi, sashimi, tempura og meget andet lækkert.

Kahytterne

I alle kahytter er der dobbeltseng, som efter ønske kan laves til to enkeltsenge, rummelig garderobe, badeværelse med brusebad, værdiboks, telefon, interaktivt TV og aircondition. Minibar (drikkevarer ikke inkl.).

Der er mod gebyr mulighed for internetopkobling til egen bærbar computer ved hjælp af et kabel, som lånes i receptionen. Prisen er ca. € 12 pr. time - hastigheden og stabiliteten afhænger af satellitforbindelsen. 

Indvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)
Indvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)

BELLA: Kahytterne er ca. 13 m2 og placeret på dæk 8-11. FANTASTICA: Kahytterne er ca. 13 m2 og placeret på dæk 11, 12 og 14. 

Se 360° panoramabillede • Se kahytsplan

Udvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)
Udvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)

BELLA: Kahytterne er ca. 16 m2 og placeret på dæk 8 - med begrænset udsigt pga. redningsbåde.
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 16 m2 og placeret på dæk 5 og 8.  

Se 360° panoramabillede • Se kahytsplan

Kahyt med balkon (BELLA / FANTASTICA / AUREA)
Kahyt med balkon (BELLA / FANTASTICA / AUREA)

BELLA: Kahytterne er ca. 17 m2 og placeret på dæk 8 og 9.
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 21 m2 og placeret på dæk 9-12.
AUREA: Kahytterne er ca. 21 m2 og placeret på dæk 12, 14 og 15. I AUREA-kahytter findes plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. 

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Suite med balkon (AUREA)
Suite med balkon (AUREA)

Suiterne er ca. 31 m2 og placeret på dæk 15. Suiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se 360° panoramabillede  •  Se kahytsplan

Fakta

 • Længde: 294 meter
 • Bredde: 32 meter
 • Passagerdæk: 13
 • Elevatorer: 13
 • Restaurant: 5
 • Barer: 8 + poolbar + natklub
 • Swimmingpools: 2
 • Boblebad: 4

Livet ombord

 • Dagen ombord starter naturligvis med morgenmad - enten med bordservering i hovedrestauranten eller tag-selv i buffetrestauranten.

  Frokosten kan nydes i hovedrestauranten eller i buffetrestauranten - hvis vejret tillader det kan man evt. tage mad fra buffetten med ud til bordene på pooldækket.

  Om aftenen venter der i hovedrestauranten en lækker menu, hvor valgmulighederne veksler hver dag. Skal det være mere afslappet kan man naturligvis også vælge buffet til aftensmaden.

  Efter middagen er der masser af forlystelsesmuligheder - hver aften vises der et nyt show i det store teater, kasino, samt de forskellige barer og natklubben har åbent til sent. Bemærk, at der er ikke dansktalende guide ombord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk. 

Billeder af MSC PoesiaRejser der inkluderer MSC Poesia

Krydstogter
Krydstogt til Norge 8 dage fra København
Krydstogter
Krydstogt i Østersøen 8 dage fra København
Krydstogter
Krydstogt til Nordeuropa & Grønland 22 dage fra København
Krydstogter
Krydstogt Jorden Rundt 2021 119 dage med MSC Poesia