MSC Poesia

Ligesom poesi kan give livet nye dimensioner, har MSC Poesia hos MSC Cruises (Mediterranean Shipping Company) givet krydstogtoplevelsen helt nye dimensioner.

Fakta

  • Længde: 294 meter
  • Bredde: 32 meter
  • Passagerdæk: 13
  • Elevatorer: 13
  • Restaurant: 5
  • Barer: 8 + poolbar + natklub
  • Swimmingpools: 2
  • Boblebad: 4

Om bord på MSC Poesia oplever du et luksuskrydstogt, når det er allerbedst - i lobbyen finder du et kæmpe vandfald, i sushibaren ligger en Zen-have, i det 1.114 m² store, fredfyldte spa-center kan du slappe af og forkæle dig selv. Og fra din private balkon kan du betragte stjernehimlen på en klar aften og nyde udsigten over havet - sådan rejser man med stil!

MSC Poesia, der er det tredje skib i Musica-klassen hos MSC Cruises, blev indsat i 2008, og som man kan forvente af et nyere krydstogtskib, så overholder MSC Poesia alle de skrappeste miljøkrav.

På MSC Poesia kan du stimulere smagsløgene med en smagning i vinsmagningsbaren eller slappe af i Mojito-baren. Eller måske nyde en film i udendørsbiografen under stjernerne eller på den enorme skærm ved poolen. Børnene bliver helt balstyriske i legelandet Stone Age med dinosauer-tema, og familiens teenagere vil nyde at mødes med andre unge i skibets Teenagers Club, hvor man ved, hvad den aldersgruppe foretrækker af underholdning.

Uanset om du er på en luksuriøs familieferie, en romantisk rejse sammen med din udkårne eller bare vil stresse af og nyde livet, så vil et krydstogt med MSC Poesia og MSC Cruises blive en stor og uforglemmelig oplevelse.

Barer og restauranter

MSC Poesia har to hovedrestauranter - Il Palladio og Le Fontane, og derudover à la carte restauranten L'Obelisco. På MSC Poesia bager man naturligvis sit eget brød hver dag med samme passion og kundskab som hos den lokale italienske bager. Retterne varierer fra den traditionelle, smagfulde middelhavsmenu til raffinerede internationale måltider. Til en hurtig frokost er buffetrestauranten Villa Pompeiana et perfekt valg.

Temarestaurant (mod tillæg)

Kaito Sushi Bar er et unikt koncept, hvor maden tilberedes af erfarne sushi-mesterkokke i et autentisk, minimalistisk japansk restaurantmiljø. Her kan du smage på ægte japanske specialiteter som sushi, sashimi, tempura og meget andet lækkert.

Kahytter
MSC Cruises MSC Poesia Interior

Indvendig kahyt

BELLA: Kahytterne er ca. 14 m2 og placeret på dæk 5-15.

FANTASTICA: Kahytterne er ca. 14 m2 og placeret på dæk 5-15.

Se kahytsplan Se kahytten i 360° panorama
Udvendig

Udvendig kahyt

BELLA: Kahytterne er ca. 16 m2 og placeret på dæk 8 - med begrænset udsigt pga. redningsbåde.
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 17 m2 og placeret på dæk 5

Se kahytsplan Se kahytten i 360° panorama
Balkon

Kahyt med balkon

BELLA: Kahytterne er ca. 17 m2 og placeret på dæk 8 og 9.
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 15-18 m2 og placeret på dæk 8-12.
AUREA: Kahytterne er ca. 18 m2 og placeret på dæk 9-11. I AUREA-kahytter findes plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. 

Se kahytsplan Se kahytten i 360° panorama
Suite

Suite med balkon

Suiterne er ca. 31 m2 og placeret på dæk 15. Suiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se kahytsplan Se suiten i 360° panorama
MSC Poesia
MSC Poesia
MSC Poesia
MSC Poesia
MSC Poesia
MSC Poesia

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse