MSC Musica

Et krydstogt med MSC Musica fra MSC Cruises er komponeret med italiensk stil og elegance. Den glamourøse lobby på MSC Musica udsmykkes af et imponerende vandfald i tre etager og et piano, der synes at svæve på krystalgulvet over et vandbassin.

Fakta

  • Længde: 294 meter
  • Bredde: 32 meter
  • Passagerdæk: 13
  • Elevatorer: 13
  • Restaurant: 5
  • Barer: 8 + poolbar + natklub
  • Swimmingpools: 3
  • Boblebad: 4

MSC Musica har plads til omkring 2.500 gæster om bord, og de fleste kan nyde den luksus, det er, at have sin egen balkon. Besætningen på MSC Musica er på ca. 1.000 personer, der alle har som mål at give dig en uforglemmelig oplevelse om bord.

Det store krydstogtskib har en lang række faciliteter, bl.a. swimmingpool og fitnesscenter, og i MSC AUREA SPA, der er en eksotisk oase med fred & ro, kan du slappe af i badstuer og tyrkisk sauna samt få massage og skønhedsbehandlinger. Om bord på MSC Musica bydes der desuden på masser af underholdning med teater, biograf, kasino, natklub og meget mere.

MSC Musica kombinerer komfort i topklasse med banebrydende design og avanceret, miljøvenlig teknik. MSC Cruises har en målsætning om at bringe sine gæster rundt i hele verden med så små miljøpåvirkninger som muligt, og rederiet anvender bl.a. markedets højeste standarder, når det gælder affaldshåndtering, overvågning af brændstofforbrug og vandgenvinding.

Barer og restauranter

På MSC Musica kan du vælge mellem flere forskellige barer - alle er designet omkring et tema og byder på fristende småretter og drikkevarer, der også vil tilfredsstille feinsmeckeren. Skibet har to hovedrestauranter, Le Maxim's og L'Oleandro, der begge serverer lækre førsteklasses retter, der tilberedes af råvarer af allerhøjeste kvalitet. Retterne varierer fra det traditionelle, smagfulde middelhavskøkken til raffinerede, internationalt inspirerede lækkerier. Buffetrestauranten Gli Archi byder på en række, skønne madoplevelser fra det italienske og internationale køkken. 

Specialrestaurant (mod tillæg)

Il Giardino, er MSC Musica's à la carte restaurant, og her fra dæk 9 kan du nyde den flotte udsigt sammen med et udsøgt måltid. Skibets entusiastiske kokke forkæler dig med italienske retter, der flot kombineres med internationale, gastronomiske trender. I Kaito Sushi Bar tilberedes maden af erfarne sushi-mesterkokke i et autentisk, minimalistisk japansk restaurantmiljø. Her kan du smage på ægte japanske specialiteter som sushi, sashimi, tempura og meget andet lækkert.

Kahytter
Indvendig

Indvendig kahyt

BELLA: Kahytterne er ca. 13 m2 og placeret på dæk 8-11.
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 13 m2 og placeret på dæk 11, 12 og 14.

Se kahytsplan Se kahytten i 360° panorama
Outside

Udvendig kahyt

BELLA: Kahytterne er ca. 16 m2 og placeret på dæk 8 - med begrænset udsigt pga. redningsbåde.
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 16 m2 og placeret på dæk 5 og 8. 

Se kahytsplan Se kahytten i 360° panorama
Balkon

Kahyt med balkon

BELLA: Kahytterne er ca. 17 m2 og placeret på dæk 8 og 9.
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 21 m2 og placeret på dæk 9-12.
AUREA: Kahytterne er ca. 21 m2 og placeret på dæk 12, 14 og 15. I kahytten findes plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se kahytsplan Se kahytten i 360° panorama
Suite

Suite med balkon

Suiterne er ca. 31 m2 og placeret på dæk 15. Suiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. 

Se kahytsplan Se suiten i 360° panorama
MSC Musica Deck
MSC13013537
MSC13013570
MSC Musica
MSC Musica Pool2
MSC13013644
MSC Musica Lounge

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse