MSC Magnifica

MSC Magnifica kombinerer mesterfuldt Musica-klassens afslappede raffinement med den variation og overdådighed, som flagskibene i Fantasia-klassen tilbyder, hvilket giver de krydstogtsrejsende det bedste fra begge verdener.

Fakta

  • Længde: 294 meter
  • Bredde: 32 meter
  • Passagerdæk: 13
  • Elevatorer: 13
  • Restaurant: 5
  • Barer: 8 + poolbar + natklub
  • Swimmingpools: 2
  • Boblebad: 4

Med en sammensætning af traditionelt håndværk og banebrydende design, tilbyder de fantastiske lokaliteter på dette skib et væld af muligheder, herunder fem gourmet-restauranter, der serverer mad fra hele verden samt 12 barer med designer-tema.

På MSC Magnifica findes også en eksotisk oase med fred og ro, MSC Aurea Spa. En harmonisk balance mellem den balinesiske massages magi og den sidste nye teknologi betyder, at denne pragtfulde wellness-afdeling kan opvise en overdådighed af valgmuligheder - fra sauna og tyrkisk bad til fitness-afdeling, skønhedssalon, Thalassoterapi, relaxafdeling og massagerum

Nyd de lækre swimmingpoolområder eller få rørt kroppen med tennis eller basket. Løb en tur på løbebanen eller udfordr hinanden på minigolfbanen. Du finder det hele om bord på MSC Magnifica.

Ombord findes 24 timers roomservice, restauranter, vinsmagningsbar, cigarværelse, kunstgalleri, teater, kasino, diskotek, butikker, legerum, videospil, minigolf, solarium, frisør, fitness-rum, internetcafe, læge, yoga og bibliotek.

MSC Magnifica (søsterskib med MSC Musica, MSC Orchestra og MSC Poesia) er fra 2010, har plads til ca. 2.500 gæster og besætning på næsten 1000 personer. 

Kahytter
Indvendig

Indvendig kahyt

BELLA: Kahytterne er ca. 13 m2 og placeret på dæk 8-11. FANTASTICA: Kahytterne er ca. 13 m2 og placeret på dæk 11, 12 og 14. 

Se kahytsplan
MSC13013191

Udvendig kahyt

BELLA: Kahytterne er ca. 16 m2 og placeret på dæk 8 - med begrænset udsigt pga. redningsbåde.
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 16 m2 og placeret på dæk 5 og 8. 

Se kahytsplan
MSC13013444

Kahyt med balkon

BELLA: Kahytterne er ca. 17 m2 og placeret på dæk 8 og 9.
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 21 m2 og placeret på dæk 9-12.
AUREA: Kahytterne er ca. 21 m2 og placeret på dæk 12, 14 og 15. I kahytten findes plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. 

Se kahytsplan
MSC18015812

Suite med balkon

Suiterne er ca. 31 m2 og placeret på dæk 15. Suiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. 

Se kahytsplan

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse