MSC Fantasia

MSC Fantasia er et fantastisk og imponerende smukt fartøj, der byder sine gæster på luksuriøse oplevelser i flæng! MSC Fantasia er ikke bare et flot fartøj eller det største skib, der nogensinde er blevet bygget til et europæisk rederi. Hun er også en revolution inden for krydstogtsverdenen, og historien om miljøvenligt design, der forener moderne komfort og elegance med teknologisk nytænkning.

Fakta

  • Længde: 333 meter 
  • Bredde: 38 meter 
  • Passagerdæk: 14 
  • Restauranter: 5 
  • Barer: 13 
  • Swimmingpools: 5 
  • Boblebad: 12

Denne italienske skønhed blev døbt i Napoli d. 18. december 2008 af skuespillerinden Sophia Loren, og byder på et overflødighedshorn af oplevelser. Om bord findes bl.a. stort spa- og afslapningsafdeling, der forkæler gæsterne fra top til tå, lækkert poolområde med 4 swimmingpools, 2 jacuzzis, spændende butikker, et stort restaurantudvalg, interaktiv 4D biograf, kasino, topmoderne træningscenter, diskotek og teater.

Ingen kommer til at mangle noget på dette storslåede krydstogtskib, hvor der absolut heller ikke er sparet på noget, hvad angår indretning. Alle møbler er specielt udvalgt og har en sofistikeret elegance, der er med til at fuldende oplevelsen på dette ubeskrivelige skib.

Kahytter
Indvendig

Indvendig kahyt

Kahytterne er ca. 13 m2 og kan fås i kategorierne BELLA og FANTASTICA.

Se kahytsplan Se kahytten i 360° panorama
Udvendig

Udvendig kahyt

Kahytterne er ca. 13 m2 og med vindue. Kan fås i kategorierne BELLA og FANTASTICA.

Se kahytsplan Se kahytten i 360° panorama
Balkon

Kahyt med balkon

Kahytterne er ca. 17 m2 og udstyret med balkon med cafébord og 2 stole. Kan fås i kategorierne BELLA, FANTASTICA og AUREA. I AUREA-kategorien findes der i kahytten plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se kahytsplan Se kahytten i 360° panorama
Suite

Suite

Suiterne er ca. 21-47 m2, nogle har balkon og andre har forseglet panoramavindue. Fås i kategorien AUREA. Suiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se kahytsplan Se suiten i 360° panorama
Deluxe

Deluxe suite med balkon

Suiterne er ca. 26-39 m2 og i kategorien Yacht Club, som inkluderer adgang til et eksklusivt område på skibet for kun denne kategori, butlerservice 24/7 m.m.. Suiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se kahytsplan Se suiten i 360° panorama

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse