MSC Divina

MSC Divina ★★★


Vores nye gudinde på verdenshavene er MSC Divina, der er opkaldt efter MSC Cruises guddommelige "gudmor", legenden Sophia Loren. MSC Divina er bygget lige som søsterskibene MSC Splendida og MSC Fantasia men med en række enestående forbedringer.

Den fantastiske pool i skibets agterstavn er åben til den blå himmel, og fra "strandområdet" med glasrækværk, er der en unik udsigt til skibets brusende kølvand, mens det toner ud i solnedgangen. Hvis du rejser med MSC Yacht Club kan du slappe af med stil i Top Sail Lounge.

Dit krydstogtsskib er dagens første og sidste destination - hver dag. Her har du dit hotel, din spa, dit fitnesscenter, dit shoppingcenter og din underholdning samlet i ét, men her er også din café til en kaffepause, gaden til en hyggelig slentretur og det perfekte sted til en romantisk drink under stjernerne.

Lyder det alt for godt til at være sandt? Så lad dig overbevise af MSC Cruises' nye generation af krydstogtsskibe, som vi har skabt sammen med vores partner De Jorio Design International - et partnerskab vi sætter stor pris på. På hvert eneste skib i vores store flåde, finder du et unikt og imødekommende miljø, og hvert eneste skib kan tage kampen op med de bedste resorter i verden.

Oplev den fantastiske sammensmeltning af fordum tiders glamour og alle det 21. årh.s bekvemmeligheder og komfort, der gemmer sig i vores gennemførte, italienske stil.

Barer og restauranter

MSC Divina har 3 hovedrestauranter, der alle kan prale med en vidunderlig menu med et varieret udvalg af retter tilberedt af råvarer med høj kvalitet - fra italiensk kød til frisk frugt. Alle råvarer er friske og forarbejdes med omhu, bl.a. bager vi brød om bord med samme kundskab og passion som den lokale, italienske bager. Blandt retterne på menukortet på MSC Divina finder du alt fra lige fra det traditionelle og smagsfulde middelhavskøkken til de mest raffinerede internationale smagsoplevelser.

Ud over de 3 hovedrestauranter har MSC Divina to cafeterier/buffetrestauranter.

 

Kahytter

Indvendig kahyt (BELLA/FANTASTICA)
Indvendig kahyt (BELLA/FANTASTICA)

BELLA: Kahytterne er ca. 16 m2 og placeret på dæk 8-11. 
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 13 m2 og placeret på dæk 11, 12 og 14.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Udvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)
Udvendig kahyt (BELLA / FANTASTICA)

BELLA: Kahytterne er ca. 17 m2 og placeret på dæk 8.
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 17 m2 og placeret på dæk 5 og 8.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Kahyt med balkon (BELLA/FANTASTICA/AUREA)
Kahyt med balkon (BELLA/FANTASTICA/AUREA)

BELLA: Kahytterne er ca. 23 m2 og placeret på dæk 8 og 9. 
FANTASTICA: Kahytterne er ca. 23 m2 og placeret på dæk 9-12. 
AUREA: Kahytterne er ca. 23 m2 og placeret på dæk 12, 14 og 15. I kahytten findes plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Suite med balkon (AUREA)
Suite med balkon (AUREA)

Suiterne er ca. 30 m2 og placeret på dæk 15. Suiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Yacht Club Deluxe Suite
Yacht Club Deluxe Suite

Suiterne er ca. 31 m2 og placeret på dæk 15. Suiterne har badeværelse med badekar, plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler.

Se 360° panoramabillede •  Se kahytsplan

Fakta

 • Længde: 333 meter
 • Bredde: 38 meter
 • Passagerdæk: 14
 • Elevatorer: 17
 • Restaurant: 6
 • Barer: 16
 • Swimmingpools: 4
 • Boblebad: 12

Livet ombord

 • Dagen ombord starter naturligvis med morgenmad - enten med bordservering i hovedrestauranten eller tag-selv i buffetrestauranten.

  Frokosten kan nydes i hovedrestauranten eller i buffetrestauranten - hvis vejret tillader det kan man evt. tage mad fra buffetten med ud til bordene på pooldækket.

  Om aftenen venter der i hovedrestauranten en lækker menu, hvor valgmulighederne veksler hver dag. Skal det være mere afslappet kan man naturligvis også vælge buffet til aftensmaden.

  Efter middagen er der masser af forlystelsesmuligheder - hver aften vises der et nyt show i det store teater, kasino, samt de forskellige barer og natklubben har åbent til sent. Bemærk, at der er ikke dansktalende guide ombord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk.

Billeder af MSC DivinaRejser der inkluderer MSC Divina

MSC Divina
Krydstogter
Krydstogt i Middelhavet vest fra Rom 8 dage med MSC Divina