Green

Travelife Certified

Det har været svært at holde hemmeligt, men nu må vi endelig sige det højt…

Best Travel er nu Travelife Certified!

Prisen er en anerkendelse for Best Travels langsigtede indsats og frontløberposition inden for bæredygtighed og Corporate Social Responsibility i Danmark.

Best Travel overholder dermed nu mere end 200 kriterier, relateret til en turoperatørs kontordrift, produktsortiment, internationale forretningspartnere og kundeinformation.

Travelife-standarden dækker ISO 26000 Corporate Social Responsibility-temaerne, herunder miljø, biodiversitet, menneskerettigheder og arbejdsforhold; og er formelt anerkendt som værende i fuld overensstemmelse med det FN-støttede Global Sustainable Tourism Criteria.

Hvad betyder det for dig?

Det betyder, du på rejser med Best Travel støtter op om:

  • Arbejdet mod global opvarmning

  • Små lokale virksomheder såsom restauranter, vingårde og lignende

  • Opretholdelsen og beskyttelsen af kulturer

  • Bekæmpelsen af børnearbejde i turismeindustrien

  • Et godt arbejdsmiljø

  • Dyrevelfærd

  • Genbrug

  • Og listen kunne fortsætte…


Som du nok kan fornemme på listen, så er bæredygtighed i turismeindustrien meget mere end global opvarmning og miljø. Bæredygtighed i turisme berører så mange forskellige områder, at det kan være svært at holde styr på dem alle som rejsende. Derfor har vi hos Best Travel taget ansvaret på os i stedet for, så du er sikker på, at når du rejser med os, så er der også en høj grad af fokus på bæredygtighed.

SUSTOUR-projektet

Best Travel deltager i det EU-finansierede SUSTOUR-projekt, der løber fra 2020 – 2023 og har til formål at fremme bæredygtighed i den europæiske rejsearrangørsektor gennem en forretningsledet tilgang. Projektet støtter over 600 små og mellemstore virksomheder fra 35 europæiske lande i at forbedre deres bæredygtighedspræstationer gennem træning, coaching og via netværksdeling.

Udtalelser om certificeringen

Mr. Naut Kusters, leder af Travelifes afdeling for rejsearrangører, udtaler:
"Jeg er glad for at se, at bæredygtighed i rejsearrangørsektoren tager fart. Certificeringen hos Best Travel vil inspirere andre virksomheder i Europa til at følge samme vej”

Rune Thomassen, direktør for Best Travel er enig:
”Bæredygtighed omhandler nemlig ikke kun CO2-udledninger – men også en lang række andre forhold for medarbejdere, leverandører og gæster. Tildelingen af den højest mulige certificering viser, at vi i Best Travel tager alle disse forhold særdeles alvorligt. Kun ganske få rejsebureauer har opnået certificeringen, men jeg håber at langt flere danske rejsebureauer vil følge vores eksempel”

Travelife er den førende internationale bæredygtighedscertificering for rejsesektoren. Mere end 35 nationale rejseforeninger promoverer ordningen over for deres medlemmer, herunder SMAL, APAVT, UHPA, ANVR, ABTA, PATA og herhjemme Danmarks Rejsebureau Forening.

Læs mere om Travelife

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse