Udsigtspunkt på Capri
Amalfi
Pompeji og Vesuv

Italien

Amalfi, Sorrento og Capri

Pris pr. person fra
kr. 9.695

Glæd dig til en fantastisk rejse til Sorrentohalvøen og Capri - en uforglemmelig oplevelse fyldt med naturskønhed, historie og kultur. Sorrentohalvøen er kendt for sine dramatiske klippeformationer, maleriske landsbyer og skønne Middelhavskyst, og vi udforsker det hele, når vi på en 8-dages rejse bl.a. skal se nærmere på udgravningerne ved Pompeji, Sorrento (kendt fra filmen 'Den skaldede frisør') og selve Amalfikysten.

OBS: Anne-Vibeke Rejser har deltaget på rejsen til Amalfi, Sorrento og Capri med Best Travel. Du kan læse mere om oplevelsen her.

Under opholdet tager vi på spændende udflugter. Vi skal på en fascinerende tur langs den snoede Amalfikystvej, der byder på imponerende panoramaudsigt over havet og de klippefyldte kyster. Kyststrækningen, som italienerne kalder for ”Den Guddommelige Kyst”.

Vi tager på bådtur til den betagende ø Capri, hvor det azurblå hav møder dramatiske klippeformationer. I Capri by kan du leve ”la Dolce Vita”, nyde udsigten oppe på Monte Solaro, som er øens højeste punkt, eller besøge skønne Villa San Michele grundlagt af den svenske læge Axel Munthe.

Vi bruger også tid på at udforske det antikke Pompeji, der blev begravet af vulkanen Vesuv i 79 e.Kr. Det er en fascinerende tidskapsel med velbevarede ruiner og vægmalerier i den skønne pompejansk røde farve.

Sidst men ikke mindst tager vi på en udflugt til Sorrento inspireret af de kendte steder fra filmen 'Den skaldede frisør', hvor vi besøger Sorrentos charmerende bymidte med smalle gader, farverige bygninger og lokale håndværksbutikker. Sorrento, som oprindelig var en gammel græsk by, er i dag den største by på Sorrentohalvøen. Mange af vore guldalderkunstnere fandt skønne motiver på Sorrentohalvøen – og eksempelvis skulle Henrik Ibsen have skrevet Peer Gynt netop i Sorrento. I 1894 skrev den napolitanske komponist Ernesto De Curtis sangen Torna a Surriento som en hyldest til byen Sorrento. Sangen gjorde senere Sorrento berømt som ferieparadis og siden er blevet udødeliggjort af berømte sangere såsom Frank Sinatra, Elvis Presley og Luciano Pavarotti.

Glæd dig til en fantastisk smuk rejse til et af de smukkeste steder i verden!

Vil du vide mere om Amalfikysten og dens enestående landskaber, kan du læse meget mere her.

Rejseplan

OBS: Alternative rejseplaner for 1/9

Fra København
Fra København (1/9)

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst - Byrundtur i Napoli - Sorrentohalvøen
 • Dag 2 - Byvandring i vores by
 • Dag 3 - I den skaldede frisørs fodspor
 • Dag 4 - Udflugt til øen Capri
 • Dag 5 - Pompeji
 • Dag 6 - Amalfikysten
 • Dag 7 - Dag på egen hånd
 • Dag 8 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Sorrentohalv En Og Capri 2024

Inkluderet i prisen

Fly fra København til Napoli t/r

Bustransport i Italien

7 nætter på 3+ stjernede Hotel Bristol

7 x morgenmad

2 x frokost

7 x aftensmad

Erfaren dansk rejseleder

Udflugter ifølge program:

 • Byrundtur i Napoli
 • Byvandring i vores by Vietri sul Mare
 • Udflugt til Amalfikysten inkl. sejltur langs kysten
 • Udflugt til Capri
 • Udflugt til Pompeji
 • Udflugt til Sorrento – I den skaldede frisørs fodspor

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Obligatorisk turistskat på Sorrentohalvøen på p.t. €2,00 pr. person pr. nat, som betales direkte til hotellet

Dobbeltværelse med havudsigt fra vinduet kr. 200

Dobbeltværelse med skrå havudsigt fra balkon/terrasse kr. 350

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og direkte havudsigt kr. 750

Enkeltværelse (standard) kr. 1.400

Enkeltværelse med balkon/terrasse kr. 1.600

Dag 1

Ankomst - Byrundtur i Napoli - Sorrentohalvøen

Ankomst til Napoli lufthavn allerede sidst på formiddagen.

Efter ankomsten begynder vores syditalienske eventyr med en interessant rundtur i vores egen bus i den spændende syditalienske by Napoli. Vi ser en række af byens berømte seværdigheder og under opholdet bliver der også tid på egen hånd til at opleve stemningen i byen og spise en god frokost - måske på havnepromenaden med udsigt til Vesuv og Capri.

Mætte af indtryk sætter vi kurs byen Vietri Sul Mare og vores hotel. Efter indkvartering er der middag på hotellet.

Napoli
Piazza Plebiscito, Napoli
Napoli
Dag 2

Byvandring i vores by

Om formiddagen arrangerer vores rejseleder en interessant byvandring i vores by Vietri sul Mare for at give dig et godt kendskab til den maleriske by.

Dag 3

I den skaldede frisørs fodspor

Udflugten til Sorrento, inspireret af filmen "Den Skaldede Frisør," tilbyder en unik mulighed for at udforske de maleriske scener og charmerende atmosfære, som blev udødeliggjort i filmen. Instrueret af Susanne Bier og med skuespillere som Pierce Brosnan og Trine Dyrholm, foregår en væsentlig del af filmens handling i Sorrento, hvor en dansk familie samles til et bryllup.

I Sorrento kan besøgende opleve den skønhed og romantik, der præger byen, som også er tydelig i filmen. Med sit historiske centrum, smalle gader og udsigt over det azurblå hav, er Sorrento den perfekte kulisse for en romantisk fortælling. Udflugten kunne inkludere besøg til nøglesteder fra filmen, såsom den idylliske bryllupsplacering og andre maleriske spots, der fangede essensen af denne charmerende italienske by.

At vandre gennem Sorrentos gader giver en fornemmelse af at træde ind i filmens verden, hvor hvert hjørne fortæller en historie, og hvert udsigtspunkt tilbyder et glimt af byens sjæl. Dette er en chance for at opleve den ægte syditalienske charme, som filmen så smukt fremstiller.

Dag 4

Udflugt til øen Capri

Vi spadserer fra hotellet ned til havnen, hvor vi går ombord på et af skibene, som i løbet af små 2 timer bringer os til Capri. Vi går i land i Marina Grande, hvorfra der udfolder sig et væld af muligheder for oplevelser.

Vi har inkluderet en tur op til byen Anacapri, hvor vi kan nyde udsigten ud over øen og Napoli-bugten. I Anacapri har du mulighed for på egen hånd at besøge den berømte Villa San Michele grundlagt af den svenske læge Axel Munthe. Eller måske en tur med svævebane op til øens højeste punkt Monte Solaro, hvor du bjergtages af den smukke udsigt.

Vi har herudover inkluderet 2 enkeltbilletter, som du kan benytte til øens offentlige transport og tage til Capri by og besøge den smukke La Piazzetta og måske nyde en kaffe eller en Spritz og iagttage folkelivet. Eller måske et besøg i Villa Jovis anlagt af den romerske kejser Tiberius.

Mættet af indtryk fra denne skønne ø samles vi igen i Marina Grande og sejler tilbage til Vietri.

Aftenen forud for udflugten holder rejselederen et lille foredrag om Capri og de forskellige seværdigheder, som øen har at byde på.

Dag 5

Pompeji

Et af rejsens højdepunkter er besøget i de enestående udgravninger i Pompeji (inkl. entré).

Byen blev i løbet af ganske kort tid begravet under et tykt lag af aske ved vulkanen Vesuvs udbrud i år 79. Takket være udgravningerne kan man næsten fornemme, hvordan dagligdagen var for ca. 2.000 år siden ved det skæbnesvangre vulkanudbrud, når vi i dag går rundt i Pompejis gader og ser velbevarede huse, templer og bygningsværker ofte bemalet med flotte farvestrålende malerier.

Aftenen før udflugten holder rejselederen et foredrag om Pompeji og det skæbnesvangre vulkanudbrud. Rejselederen udleverer endvidere et hæfte om Pompeji, som Best Travel har trykt. Hæftet er informativt og illustreret og anvendes under besøget i ruinerne, således at du i ro og mag kan dvæle ved de interessante steder i det store udgravningsområde og få et godt udbytte af besøget.

Efter besøget i oldtidens Pompeji er der tid til at lade indtrykkene falde på plads og spise en typisk napolitansk frokost - pizza bagt i stenovn på napolitansk maner.

Vil du læse mere om Pompeji og dens skæbnesvangre historie? Læs vores artikel Pompeji - et vindue til fortiden

Dag 6

Amalfikysten

Dagens udflugt går langs Amalfikysten både med bus og båd, så vi oplever "Den Guddommelige Kyst" både fra land og fra søsiden. Vi besøger den maleriske by Amalfi, hvor der bliver der mulighed for, på egen hånd, at opleve byens skønne domkirke, som er en af Italiens smukkeste og mest interessante kirker, og opleve byens skønne atmosfære – og sande de vise ord skrevet af en lokal digter – ”Dommedag er for de Amalfitanere, som skal i Paradis, en dag som alle andre…”.

Efter opholdet i Amalfi fortsætter vi turen med bus op i bjergene, hvor vi nyder en let frokost og smager på den lokale vin på en panoramarestaurant.

Dag 7

Dag på egen hånd

Dagen er helliget oplevelser på egen hånd og måske de sidste indkøb – der er sikkert plads til en flaske Limoncello i kufferten…

Dag 8

Hjemrejse

Efter morgenmaden tager vi afsked med Sorrentohalvøen og sætter kurs mod Napolis lufthavn for at starte vores hjemrejse til Danmark.

NB! Rækkefølgen i dagsprogrammet kan ændres uden varsel

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst - Byrundtur i Napoli - Sorrentohalvøen
 • Dag 2 - I den skaldede frisørs fodspor
 • Dag 3 - Dag til afslapning og oplevelser på egen hånd
 • Dag 4 - Udflugt til øen Capri
 • Dag 5 - Pompeji
 • Dag 6 - Amalfikysten
 • Dag 7 - Dag på egen hånd
 • Dag 8 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Sorrentohalv En Og Capri 2024 Stabia

Inkluderet i prisen

Fly fra København til Napoli t/r

Bustransport i Italien

7 nætter på hotel

 • Hotel Alpha (5/5)
 • Hotel Montana (12/5)
 • Hotel Stabia (1/9)

7 x morgenmad

2 x frokost

7 x aftensmad

7 x ½ flaske af husets rød- eller hvidvin og mineralvand til aftensmad (Gælder kun 12/5 på Hotel Montana)

Erfaren dansk rejseleder

Udflugter ifølge program:

 • Byrundtur i Napoli
 • Udflugt til Sorrento – I den skaldede frisørs fodspor
 • Udflugt til Amalfikysten inkl. sejltur langs kysten
 • Udflugt til Capri
 • Udflugt til Pompeji

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Obligatorisk turistskat på Sorrentohalvøen på p.t. €4,00 pr. person pr. nat, som betales direkte til hotellet

Hotel Alpha (5/5) og Hotel Montana (12/5)

 • Dobbeltværelse med havudsigt kr. 300
 • Eneværelse med balkon kr. 1.400

Hotel Stabia (1/9)

 • Eneværelse kr. 1.400
 • Dobbeltværelse som eneværelse kr. 2.100
Dag 1

Ankomst - Byrundtur i Napoli - Sorrentohalvøen

Ankomst til Napoli lufthavn allerede sidst på formiddagen.

Efter ankomsten begynder vores syditalienske eventyr med en interessant rundtur i vores egen bus i den spændende syditalienske by Napoli. Vi ser en række af byens berømte seværdigheder og under opholdet bliver der også tid på egen hånd til at opleve stemningen i byen og spise en god frokost - måske på havnepromenaden med udsigt til Vesuv og Capri.

Mætte af indtryk sætter vi kurs mod Sorrentohalvøen og vores hotel. Efter indkvartering er der middag på hotellet.

Napoli
Piazza Plebiscito, Napoli
Napoli
Dag 2

I den skaldede frisørs fodspor

Udflugten til Sorrento, inspireret af filmen "Den Skaldede Frisør," tilbyder en unik mulighed for at udforske de maleriske scener og charmerende atmosfære, som blev udødeliggjort i filmen. Instrueret af Susanne Bier og med skuespillere som Pierce Brosnan og Trine Dyrholm, foregår en væsentlig del af filmens handling i Sorrento, hvor en dansk familie samles til et bryllup.

I Sorrento kan besøgende opleve den skønhed og romantik, der præger byen, som også er tydelig i filmen. Med sit historiske centrum, smalle gader og udsigt over det azurblå hav, er Sorrento den perfekte kulisse for en romantisk fortælling. Udflugten kunne inkludere besøg til nøglesteder fra filmen, såsom den idylliske bryllupsplacering og andre maleriske spots, der fangede essensen af denne charmerende italienske by.

At vandre gennem Sorrentos gader giver en fornemmelse af at træde ind i filmens verden, hvor hvert hjørne fortæller en historie, og hvert udsigtspunkt tilbyder et glimt af byens sjæl. Dette er en chance for at opleve den ægte syditalienske charme, som filmen så smukt fremstiller.

Dag 3

Dag til afslapning og oplevelser på egen hånd

Dagen er helliget oplevelser på egen hånd - måske en tur til den smukke by Positano med de lokale busser - og for vandrefuglene en vandretur i Monti Lattari-bjergene. Du kan også vælge afslapning og fordybelse på hotellets skønne terrasse eller en tur ned til kysten og stranden. Rejselederen er behjælpelig med informationer om den lokale transport.

Dag 4

Udflugt til øen Capri

Efter tidlig morgenmad er der afgang fra hotellet mod havnen, hvor vi går ombord på et af skibene, som i løbet af små 2 timer bringer os til Capri. Vi går i land i Marina Grande, hvorfra der udfolder sig et væld af muligheder for oplevelser.

Vi har inkluderet en tur op til byen Anacapri, hvor vi kan nyde udsigten ud over øen og Napoli-bugten. I Anacapri har du mulighed for på egen hånd at besøge den berømte Villa San Michele grundlagt af den svenske læge Axel Munthe. Eller måske en tur med svævebane op til øens højeste punkt Monte Solaro, hvor du bjergtages af den smukke udsigt.

Vi har herudover inkluderet 2 enkeltbilletter, som du kan benytte til øens offentlige transport og tage til Capri by og besøge den smukke La Piazzetta og måske nyde en kaffe eller en Spritz og iagttage folkelivet. Eller måske et besøg i Villa Jovis anlagt af den romerske kejser Tiberius.

Mættet af indtryk fra denne skønne ø samles vi igen i Marina Grande og sejler tilbage til Sorrentohalvøen.

Aftenen forud for udflugten holder rejselederen et lille foredrag om Capri og de forskellige seværdigheder, som øen har at byde på.

Dag 5

Pompeji

Et af rejsens højdepunkter er besøget i de enestående udgravninger i Pompeji (inkl. entré).

Byen blev i løbet af ganske kort tid begravet under et tykt lag af aske ved vulkanen Vesuvs udbrud i år 79. Takket være udgravningerne kan man næsten fornemme, hvordan dagligdagen var for ca. 2.000 år siden ved det skæbnesvangre vulkanudbrud, når vi i dag går rundt i Pompejis gader og ser velbevarede huse, templer og bygningsværker ofte bemalet med flotte farvestrålende malerier.

Aftenen før udflugten holder rejselederen et foredrag om Pompeji og det skæbnesvangre vulkanudbrud. Rejselederen udleverer endvidere et hæfte om Pompeji, som Best Travel har trykt. Hæftet er informativt og illustreret og anvendes under besøget i ruinerne, således at du i ro og mag kan dvæle ved de interessante steder i det store udgravningsområde og få et godt udbytte af besøget.

Efter besøget i oldtidens Pompeji er der tid til at lade indtrykkene falde på plads og spise en typisk napolitansk frokost - pizza bagt i stenovn på napolitansk maner.

Vil du læse mere om Pompeji og dens skæbnesvangre historie? Læs vores artikel Pompeji - et vindue til fortiden

Dag 6

Amalfikysten

Dagens udflugt går langs Amalfikysten både med bus og båd, så vi oplever "Den Guddommelige Kyst" både fra land og fra søsiden. Vi besøger den maleriske by Amalfi, hvor der bliver der mulighed for, på egen hånd, at opleve byens skønne domkirke, som er en af Italiens smukkeste og mest interessante kirker, og opleve byens skønne atmosfære – og sande de vise ord skrevet af en lokal digter – ”Dommedag er for de Amalfitanere, som skal i Paradis, en dag som alle andre…”.

Efter opholdet i Amalfi fortsætter vi turen med bus op i bjergene, hvor vi nyder en let frokost og smager på den lokale vin på en panoramarestaurant.

Dag 7

Dag på egen hånd

Dagen er helliget oplevelser på egen hånd og måske de sidste indkøb – der er sikkert plads til en flaske Limoncello i kufferten…

Dag 8

Hjemrejse

Efter morgenmaden tager vi afsked med Sorrentohalvøen og sætter kurs mod Napolis lufthavn for at starte vores hjemrejse til Danmark.

NB! Rækkefølgen i dagsprogrammet kan ændres uden varsel

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse