Aktiv 1Spain

Spanien & corona

Relevant coronainformation for dig, som skal til Spanien med Best Travel. Her følger oplysninger om brug af mundbind, coronapas, indrejseformular samt vaccination.

Vaccination & Test

Der er i øjeblikket intet krav om vaccination for COVID-19 for at rejse ind i Spanien. Hvis du ikke er vaccineret, skal du forud for rejsen fremvise frisk negativ test.

Men reglerne kan ændres med kort varsel - så uanset vaccinestatus anbebefaler vi, at du får foretaget en test så tæt på afrejsen som muligt.

Du finder seneste regler på www.um.dk

Coronapas

Vi anbefaler, at du medbringer dit coronapas både på din telefon og i printet udgave. Bemærk, at hotellerne på både Tenerife og Gran Canaria kræver at se coronapasset i udskrevet version.

Mundbind

Du skal anvende mundbind i lufthavnen i Danmark, på flyvningen samt i lufthavnen i Spanien. I lufthavn og på flyet anerkendes stofmundbind og visir ikke som gyldigt mundbind. Mundbind kan fjernes ved indtagelse af mad/drikke. I Spanien er det obligatorisk at bære mundbind indendørs – herunder også i busserne vi benytter.

For tiden skal mundbind desuden bæres udendørs på steder, hvor det ikke er muligt at holde afstand. Gælder dog ikke ved poolområder og på strande.

Indrejseformular

Du skal udfylde en indrejseformular, som skal medbringes og vises på forlangende. Best Travel udsender en vejledning hertil ca. 7 dage inden afrejsen. Indrejseformularen skal fremvises ved ombordstigning på flyet fra Danmark. Ved hjemrejsen til Danmark skal du IKKE vise nogle papirer eller udfylde noget på forhånd.

Download guide til indrejseformular

Link til indrejseformular

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse