Aktiv 1Spain

Spanien & corona

Relevant coronainformation for dig, som skal til Spanien med Best Travel. Her følger oplysninger om brug af mundbind, coronapas, indrejseformular samt vaccination.

Vaccination

Der er ingen krav om vaccination for COVID-19 for at rejse ind i Spanien. Hvis du ikke er vaccineret, skal du forud for rejsen fremvise frisk negativ test.

Coronapas

Vi anbefaler, at du medbringer dit coronapas både på din telefon og i printet udgave. Bemærk, at hotellerne på både Tenerife og Gran Canaria kræver at se coronapasset i udskrevet version.

Mundbind

Du skal anvende mundbind i lufthavnen i Danmark, på flyvningen samt i lufthavnen i Spanien. I lufthavn og på flyet anerkendes stofmundbind og visir ikke som gyldigt mundbind. Mundbind kan fjernes ved indtagelse af mad/drikke. I Spanien er det obligatorisk at bære mundbind indendørs – herunder også i busserne vi benytter.

Indrejseformular

Du skal udfylde en indrejseformular, som skal medbringes og vises på forlangende. Best Travel udsender en vejledning hertil ca. 7 dage inden afrejsen. Indrejseformularen skal fremvises ved ombordstigning på flyet fra Danmark. Ved hjemrejsen til Danmark skal du IKKE vise nogle papirer eller udfylde noget på forhånd.

Download guide til indrejseformular

Link til indrejseformular

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse