Temaer

Temarejser fyldt med oplevelser

Kom med på en lang række forskellige temarejser spækket med kulturelle oplevelser, smuk natur, skøn musik og storbystemning eller kombinér flere af temaerne. Hos Best Travel finder du en temarejse, der passer til netop din rejselyst. Se vores udvalg af temarejser her på siden.

Hvilken temarejse skal jeg vælge?

Når du skal afgøre, hvilken temarejse du skal vælge, afhænger dit valg af flere ting. Du skal blandt andet afgøre, hvilken rejseform du foretrækker. En busrejse går eksempelvis ofte til nærliggende destinationer, mens rejser fra Aalborg Lufthavn typisk er til mere fjerne himmelstrøg.

Alternativt kan du vælge et krydstogt, hvor der er flere valgmuligheder. Her kan du både vælge et flodkrydstogt på de europæiske floder, mens du også har muligheden for at rejse jorden rundt på et 117-dages krydstogt.

Temarejser året rundt

Efter du har besluttet dig for rejseformen til din temarejse, er det næste skridt at undersøge, om de tilgængelige rejsedatoer passer til dine rejseplaner. Et godt tip er, at du kan benytte vores rejsekalender til at danne dig et overblik. Her kan du filtrere efter afrejsedato, rejseform og rejsemål, hvorefter du får alle tilgængelige rejser at se.

Kultur, musik og natur

Når du rejser med Best Travel, bestemmer du selv, om der skal stå afslapning, oplevelser eller en kombination på rejseprogrammet. Vi har temarejser, der dækker ethvert behov.

Ønsker du en temarejse med opera og musikalske oplevelser, tilbyder vi musikrejser til flere steder i Europa. Er du mere til betagende natur og spændende historie, tilbyder vi også rejser til England, Irland og Skotland.

Tip: Gå ikke glip af at få rabat på din rejse med Best Travel, hvis du er medlem af Ældre Sagen.

Erfarne, danske rejseledere med på rejsen

Fælles for vores temarejser er, at vores erfarne, danske rejseledere sørger for, at du får et tilrettelagt rejseprogram, der passer til netop det tema, du foretrækker - uanset om det er karneval i Venedig eller ballet i London. Med et indgående kendskab og interesse for din temarejse sørger rejselederne for, at du får både nye oplevelser og ny viden med hjem i bagagen.

Hvad koster en temarejse?

Det er individuelt, hvad en temarejse koster. Prisen afhænger af afrejsedato, destination og selve rejseprogrammet. Under alle Best Travels rejser kan du se en prisindikation, og når du klikker dig ind på den enkelte rejse, kan du se den nøjagtige pris under ”Se afgange”.

Er I en større gruppe, der ønsker en skræddersyet temarejse, har Best Travel mange års erfaring med at arrangere grupperejser.

Skal vi rejse sammen?

Har du fået vækket rejselysten, hjælper vi gerne med at udleve den. Vores rejseledere sørger for, at du får tryghed på rejsen, og herhjemme hjælper vi dig med at få styr på alt inden afrejse.

Skulle du alligevel have et spørgsmål til temarejserne, er du velkommen til at kontakte Best Travel. Vi står klar til at hjælpe dig, så vi kan rejse os rige sammen.

Oplev Europas floder
Flodkrydstogter Flodkrydstogter
Smukke landskaber
Krydstogter på Donau Krydstogter på Donau
Historie, kultur og vin
Krydstogter på Rhinen Krydstogter på Rhinen
Nye horisonter
Krydstogter med MSC Cruises Krydstogter med MSC Cruises
Kultur og natur
Balkan Rejser til Balkan og Grækenland
Natur og historier
England, Irland og Skotland England, Irland og Skotland
Rig på historie
Frankrig Rejser til Frankrig
Rig på kultur
Italien Rejser til Italien
Rig på kultur
Spanien og Portugal Rejser til Spanien og Portugal
Moderne busser
Busrejser Busrejser på Europas veje
Fest og hygge
Julerejser og nytårsrejser Fejr jul og nytår i udlandet
Nye horisonter
Krydstogter i Middelhavet Eksklusivitet og luksus
Rig på afslapning
Langtidsrejser 3 uger i varmen
Rig på kultur
Musikrejser Forrygende og flot
Rejser fra Sønderborg Lufthavn Rejser fra Sønderborg Lufthavn
Rejser fra Aalborg Lufthavn Rejser fra Aalborg Lufthavn
Rejser fra Jylland Fra Aalborg, Billund & Aarhus
Rejsetilbud til medlemmer af Ældre Sagen Tilbud til medlemmer af Ældre Sagen
Spar 1.000,- pr. person
Black Friday Black Friday
MSC Cruises
Krydstogter med All Inclusive MSC Cruises
Varme vinterrejser Varme vinterrejser