Colosseum

Rejser i 2021

Vi danskere elsker at rejse. Dog har denne rejselyst det utrolig svært under den nuværende coronakrise. Men derfor kan man jo godt drømme om rejser - drømme om rejser, som har været og om rejser, som kommer igen.

Hos Best Travel drømmer vi i hvert fald. Om solnedgangene ved Amalfikysten med en smuk himmel i flammer og nattens sortvarme fløjl, som langsomt smøger sig om en.

- om sejladsen mellem de høje bjerge, som Rhintogtet kommer forbi. Hvor der bliver nynnet med på 'Lorelei', som blev spillet, mens vi nød den fantastiske natur langs floden. Komfortabelt i en liggestol på soldækket og med en drink indenfor rækkevidde.

- om eftersmagen af den ganske unikke middag, som man kun kan nyde i Rom, og den stemning, som værten skabte på den mest hyggelige restaurant. Den skal helt bestemt besøges igen… næste gang!

Og der bliver en næste gang! Til efteråret. Og til næste år. Allerede nu er vi ved at gøre 2021-rejser klar. En del er allerede på plads, og flere kommer til løbende. Herunder finder du aktuelle rejsemål, hvor der nu også er afgange i 2021. Du finder alle datoerne inde på den enkelte rejse. Alle kan bestilles her og nu. Drøm godt :)

Loading...

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til vores corona-informationsside

Din henvendelse