Madrid Gran Via_5-4

Fristelser

Verden er fuld af kendte og ukendte rejsedestinationer. Hvem elsker ikke at rejse ud i Europa til byer, seværdigheder og ud i naturen - væk fra hverdagens bekymringer, stress og jag?


At se eller gense berømte steder, som man allerede har viden og kendskab til – eller har en forestilling om, hvordan der er! Gensynets glæde har stor betydning.

At opleve hemmelige, autentiske og mere oversete steder er derimod en fremmedartet, og til tider udfordrende oplevelse. Ukendte byer, seværdighed og uberørt natur - steder, som endnu ikke er overrendt af besøgende.

Fristende oplevelser
Best Travel har samlet en flot og nøje udvalgt vifte af 8 dages rundrejser i Europa, hvor vi kombinerer det kendte og ukendte. Vi kan love dig én ting - alle rejserne er fristende. Det oser af unikke oplevelser i en lokkende og indbydende verden.


På ”Fristelser-rejserne” tager vi på opdagelse i både det kendte og det uspolerede univers, og kommer hjem med en totaloplevelse, der giver mening. Rejserne er for dig, der er nysgerrig på verden. Rejs dig rig, og bliv fristet.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse