Cityscape As 232817919
CARMEN 090716 Fotoennevi 0577
Montalcino

Italien

X_Opera i Rom – Vin i Toscana

Pris pr. person fra
kr. 8.995

Opera under åben himmel i Caracallas termer i Rom – de fantastiske omgivelser, som lagde scene til den legendariske operakoncert med de tre tenorer Pavarotti, Domingo og Carreras, hvor operaen – med Pavarottis ord – blev bragt ud til masserne.

I Den Evige Stad, hvor de smukke velbevarede ruiner af de romerske termer opført af den romerske kejser Caracalla hver sommer danner ramme om storslåede operaforestillinger, skal vi opleve en uforglemmelig opførelse af operaen Carmen under den stjerneklare himmel.

Rom kaldes ikke uden grund for Den Evige Stad, idet Rom er byen, der fascinerer sine besøgende med en forunderlig blanding af tidligere tiders storslåede arkitektur og moderne metropol. Overalt i Rom fornemmes historiens vingesus.

Opholdet i Rom kombineres med skønne oplevelser i Italiens Grønne Hjerte – Toscana og Umbrien. Toscana og Umbrien er balsam for kunst- og naturelskeres sjæle med sine uovertrufne rigdomme af kunst, vidunderlige landskaber med høje slanke cypresser, bredkronede pinjer, gamle krogede oliventræer og vinmarker, så langt øjet rækker.

Rejseplan

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst til Rom – Vatikanet
 • Dag 2 - Trastevere – Operaforestilling i Caracallas Termer
 • Dag 3 - Byvandring i Rom
 • Dag 4 - Castelli Romani – Frascati – Kurbyen Chianciano Terme
 • Dag 5 - Montepulciano – Montalcino
 • Dag 6 - Chianti
 • Dag 7 - Orvieto – Etrurien – Vingårdsbesøg – Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Opera I Rom Vin I Toscana 2022

Inkluderet i prisen

Fly København-Rom t/r inkl. bagage

3 overnatninger på Hotel Genio i Rom

3 overnatninger på Hotel Rossana i kurbyen Chianciano Terme

6 x morgenmad

5 x frokost

4 x aftensmad

Vinsmagninger

Udflugter ifølge program

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Drikkevarer udover det nævnte

Drikkepenge

Turistskatter på hotellerne pr. person/dag (pt. €6 pr. person/nat i Rom og €0,80 i Chianciano Terme)

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Operabillet inkl. gebyrer (se oversigt over arena under rejseplanen):

 • Poltronissima – parket 1. række kr. 800
 • Billet i Sektor A kr. 600
 • Billet i Sektor B kr. 450

Værelse med balkon (kun i Toscana) kr. 150

Eneværelse kr. 1.000

Dag 1

Ankomst til Rom – Vatikanet

Afrejse fra København om morgenen med direkte rutefly til Rom. Efter ankomsten til Roms lufthavn sætter vi os godt til rette i vores egen bus, som bringer os ind til Den Evige Stad. Allerede på ankomstdagen venter der os spændende oplevelser. Først sætter vi kurs mod Vatikanet, som ligger midt i Rom. Vi besøger Peterspladsen og Peterskirken.

Efter besøget i Vatikanet serveres frokost på et typisk romersk trattoria.

Indkvartering på et dejligt hotel, som ligger midt i Roms historiske centrum i gåafstand fra de fleste seværdigheder.

Dag 2

Trastevere – Operaforestilling i Caracallas Termer

CARMEN 090716 Fotoennevi 0577 1 1
Caracalla

Om formiddagen arrangeres en spændende byvandring.

Inden aftenens operaoplevelser skal vi besøge den herlige gamle bydel Trastevere, hvor vi nyder aftensmaden på en historisk restaurant. Efter maden kan vi glæde os til opførelsen af operaen Carmen i de gamle romerske termer. Mætte af indtryk fra operaen kører vi tilbage til hotellet gennem byen, hvor vi oplever byens smukke seværdigheder i den skønne aftenbelysning.

Dag 3

Byvandring i Rom

På vandringerne i Rom vil vi opleve byens spændende og interessante historie på tæt hold og virkelig fornemme historiens vingesus. Vi ser velbevarede bygningsværker fra romertiden såsom Colosseum, Pantheon og den romerske kejser Hadrians gamle gravmausoleum Engelsborg. Vi besøger smukke renæssance- og barokpladser – anlagt af nogle af datidens største kunstnere og arkitekter såsom Michelangelo og Bernini for blot at nævne nogle få. 

Engelsborg, Rom
Colosseum
Pantheon, Rom
Den Spanske Trappe
Piazza Navona
Dag 4

Castelli Romani – Frascati – Kurbyen Chianciano Terme

Efter morgenmaden forlader vi Den Evige Stad og kører en herlig tur ud til det naturskønne område Castelli Romani, som oprindelig var fæstninger i bjergene uden for Rom. Vi besøger en af de gamle fæstningsbyer – den skønne by Frascati, hvor vi på bedste italienske manér nyder en let frokost med lokale specialiteter og Frascati hvidvin på en typisk vincantina. 

Efter opholdet i Frascati fortsætter turen nordover langs de betagende Appeninerbjerge frem mod Italiens grønne hjerte og den mondæne kurby Chianciano Terme, som ligger midt i Toscanas smukke bakkede landskaber med skøn udsigt til høje cypresser og bredkronede pinjetræer. Indkvartering på et godt familiedrevet hotel. Aftensmad på hotellet på den skønne terrasse, hvis vejret tillader det.

Dag 5

Montepulciano – Montalcino

Dagens udflugt fører os til nogle af de hyggelige små byer i Toscana, hvor tiden nærmest har stået stille siden middelalderen. Først skal vi besøge Chiancianos naboby kendt for sin adelige vin - Vino Nobile di Montepulciano - som vi naturligvis skal stifte nærmere bekendtskab med i et af Toscanas ældste vinhuse. 

Efter opholdet i Montepulciano går turen gennem de bølgende toskanske landskaber med majestætiske cypresser og bredkronede pinjetræer – og vinmarker så langt øjet rækker - til endnu en af de små fæstningsbyer i bjergene - byen Montalcino. I denne by nyder vi en let frokost med toskanske specialiteter og smager på byens kendte vin, Brunello'en. Aftensmad på hotellet. 

Dag 6

Chianti

Castello Vicchiomaggio

Vi kører en smuk tur langs Chianti-vinruten og besøger den berømte vingård Castello Vicchiomaggio, hvor Leonardo da Vinci efter sigende skulle have malet Mona Lisa. Vi nyder en let frokost og smager på en af Italiens mest kendte vine - Chianti-vinen. Aftensmad på hotellet.

Dag 7

Orvieto – Etrurien – Vingårdsbesøg – Hjemrejse

Efter morgenmaden tager vi afsked med vores dejlige kurby Chianciano Terme. Også på rejsens sidste dag venter dejlige oplevelser. Først besøger vi den smukke umbriske by Orvieto, som knejser sig majestætisk over landskabet på toppen af en tufstensklippe. Byen er berømt for et mirakel, der i den katolske kirke kaldes "Miraklet i Bolsena". Orvieto er desuden kendt for den herlige hvidvin Est! Est!! Est!!! Under opholdet i Orvieto bliver der mulighed for på egen hånd at smage på denne vin og nyde en lokal frokost. 

Om eftermiddagen sætter vi kurs mod etruskernes gamle landområde, Etrurien, hvor vi afslutter rejsen med vinsmagning og en let anretning på en vingård inden hjemrejsen til Danmark fra Roms lufthavn.

17091Seatplan Caracalla

Pladsoversigt

 • Sektor B - rød/grøn- kr. 450

 • Sektor A - lilla - kr. 600

 • Poltronissima - blå - parket 1. række kr. 800

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse