Geilo
Geilo
Ustedalen Hoyfjellshotell (3)

Norge

X_Geilo

Pris pr. person fra
kr. 6.995

Geilo er et af Norges mest kendte og populære skisportssteder. Med 34 km. alpinpister og 220 km. langrendsløjper i skov, dal og på højfjeldet, tilbyder Geilo en ideel kombination af alpin og langrend. For snowboardere og freestylere er der flere forskellige sneparker, der betegnes som nogle af Norges bedste. I Geilo er der sneaktiviteter og fritidstilbud til alle, uanset alder og færdigheder.

Under opholdet bor vi på et af byens mest kendte og bedst beliggende hoteller, Ustedalen Hotell.

Rejsen foregår bekvemt og komfortabelt med moderne dansk langtursbus – og vi springer den lange køretur over – og sejler i stedet med DFDS’s dejlige skibe fra København til Oslo. Her indkvarteres du i egen kahyt – og der er rig mulighed for at få noget godt at spise eller måske shoppe lidt ombord.

Har du egne ski? Ikke noget problem! Dem kan du gratis tage med i bussen!

Alpinanlægget
Skiområdet i Geilo består af Geilo Fjellandsby, Geilo Tau bane, Slaatta Skisenter og Geilolia Skisenter. Med i alt 34 km. grønne, blå, røde og sorte pister er Geilo et sikkert valg for såvel begyndere og øvede. Et liftkort gælder til hele området.
 
Langrend
For langrendsløbere byder Geilo på fantastiske forhold med 220 km. løjper gennem skov, dal og overhøjfjeldet. Med liftsystemet kommer du let op på højfjeldet, og der er flere hytter i området, hvor du kan hvile benene og samle ny energi. Der er desuden en 4 km. lang lysløjpe i idylliske omgivelser udenfor Geilo centrum.

Mange faciliteter
Der er dyrket skisport i Geilo siden 1800-tallet, og stedets traditionsrige fortid bidrager til den hyggelige fjeldstemning. Udover sneaktiviteter findes der i Geilo også shopping, restauranter og fritidstilbud for hele familien. For børnene er der forskellige arrangementer og konkurrencer, og for de voksne er der blandt andet afterskiing på områdets barer og pubber. Geilo tilbyder desuden et fast ugeprogram vinteren igennem, med sjove og udfordrende arrangementer som skattejagt, familieslalom, skiorientering, frokostski og kælkning. I kommer med garanti ikke til at kede jer i Geilo!

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Afrejse
  • Dag 2 - Ankomst til Norge
  • Dag 3-6 - Skiløb
  • Dag 7 - Hjemrejse
  • Dag 8 - Hjemkomst til Danmark
Hent pdf-udgave af rejsen
Geilo

Inkluderet i prisen

Bustransport Danmark-Norge t/r

Færgeovert med DFDS København-Oslo t/r i indvendig kahyt

5 overnatninger på Ustedalen Hotell i Geilo med vinterpension startende med aftensmad søndag og sluttende med selvsmurt lunchpakke fredag

Dansk chauffør på hele rejsen - og under hele opholdet

Ikke inkluderet i prisen

Drikkevarer

Forplejning på færgen

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Tillæg for udvendig kahyt kr. 300

Enkeltværelse/-kahyt kr. 800

Fast plads i bussen kr. 150-250

Dag 1

Afrejse

Vi starter opsamling i Århus, og på vejen til København er der mulighed for at stå på flere steder undervejs. Vores chauffør byder undervejs på kaffe i bussen. Vel ankommet til København er der indkvartering på færgen. Sidst på eftermiddagen sejler vi ud fra København, og til aftensmad kan du vælge mellem flere forskellige restauranter.

Dag 2

Ankomst til Norge

Efter ankomsten sætter vi i behageligt tempo kursen direkte mod nord - op i fjeldene til den traditionsfyldte vinterby, Geilo. Eftermiddagen kan bruges til måske en hurtig tur på ski – eller bare afslapning – måske i hotellets pool? Middag på hotellet.

Dag 3-6

Skiløb

Brug dagene efter egne ønsker og nyd den lækre vinterpension på hotellet.

Geilo Geilo
Dag 7

Hjemrejse

Efter morgenmaden er det så småt tid til at pakke bussen og sige farvel til det venlige personale på hotellet. Vi kører herefter mod Oslo. Om aftenen venter udsejlingen gennem Oslo-fjorden, som selv i mørket er en flot oplevelse.

Oslo Oslo
Dag 8

Hjemkomst til Danmark

Vi ankommer til Danmark tidligt om morgen og påbegynder det sidste af hjemrejsen.

Busopsamling 

JYLLAND/FYN/SJÆLLAND AFREJSE HJEMKOMST
Århus 09.30 15.30
Fredericia 10.45 14.15
Kildebjerg Syd (inkl. 30 mins pause til let frokost), dvs. afgang kl. 11:45 11.45 13.15
Nyborg Banegård 12.15 12.45
Slagelse Busterminal 13.00 12.00
Ringsted Outlet 13.30 11.30
Ølby Station 14.00 11.00
Høje Taastrup Station 14.30 10.30
DFDS Terminal 15.00 10.00

 

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse