Rüdesheim
Cochem
Drosselgasse i Rüdesheim

Tyskland

Vintur til Rhinen og Tysklands Toscana

Pris pr. person fra
kr. 6.995

Glæd dig til den skønneste rejse til Tyskland i vinens tegn med smagninger ved Mosel, Franken og i Rüdesheim. Vi rejser med 5-stjernet bus fra Sjælland via Rødby-Puttgarten, og vi kan på vores rejse bl.a. glæde os til at opleve Rüdesheim, Moseldalen, Cochem, Franken samt Celle. 

Vi har ingen lange rejsedage, da vi overnatter på gode hoteller både på ud- og hjemrejse, og har du lyst til at købe dig fattig i gode tyske vine, kan du rolig slå dig løs, da der er god plads i bagagerummet til indkøb.

Efter sejladsen over Østersøen til Tyskland ankommer vi Hamm, hvor vi overnatter efter en skøn første dag. Fra Hamm starter det egentlige eventyr, når vi slår vejen forbi Rhinens perle - Rüdesheim. Her skal vi besøge Niederwalddenkmal og kan i den forbindelse betragte den storslåede udsigt ud over vinmarkerne, floden og Rüdesheim. I Rüdeheim skal vi desuden også opleve den hyggelige stemning i Drosselgasse samt smage på byens lokale vine.

Den efterfølgende dag har Moseldalen på programmet. Vi går den korte tur fra hotellet ned til Rhinen, hvor en turbåd venter på os. Forude venter herefter en dejlig tur på den romantiske Rhin-flod. Senere på dagen ankommer vi med vores bus til charmerende Cochem, som vi selvfølgelig oplever på en byvandring. Eftermiddagen er afsat til besøg i vinbyen Wintrich, hvor vi slår vejen forbi Kessler Sektmanufaktur.

Senere på rejsen forlader vi Rüdesheim og kører mod øst med kurs mod området Main-Franken. Her besøger vi Tysklands største vinområde langs Main-floden, hvor man dyrker både Silvaner, Riesling og Müller-Thurgau. I Franken besøger vi bl.a. vinfabrikanten Weingut Gehring, der ligger i den lille by Eschendorf.

Sidst på rejsen sætter vi igen kursen mod nord, hvor vi gør et stop i Celle, der er kendt for sine bindingsværkshuse. Her besøger vi bl.a. Stadtkirche St. Marien, hvor dronning Caroline Mathilde ligger begravet. Fra Celle fortsætter vi hjemrejsen, men inden vi når Puttgarden, ligger vi vejen forbi Scharnebeck, hvor vi skal se den imponerende skibselevator, der forbinder den øverste og midterste del af Elben.

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Over Østersøen – Hamm
  • Dag 2 - Rüdesheim – Rhinens perle
  • Dag 3 - Moseldalen
  • Dag 4 - Franken – Tysklands Toscana - Vinsmagninger
  • Dag 5 - Celle
  • Dag 6 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Vintur Til Rhinen Og Tysklands Toscana

Inkluderet i prisen

Kørsel i 5-stjernet bus

Færgeoverfart

1 overnatning i Hamm på udrejsen

2 overnatninger i Rüdesheim

1 overnatning i Schlüsselsfeld

1 overnatning i Celle

5 morgenmad

5 middage

1 Picnicfrokost

Udflugter ifølge program

Bådtur på Rhinen

Vinsmagning i Rüdesheim

Vinsmagning ved Mosel

Vinsmagninger i Franken

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Tillæg for eneværelse kr. 850

Fast plads i bussen kr. 150-250

Dag 1

Over Østersøen – Hamm

Vi sætter os godt tilrette i vores komfortable 5-stjernede bus og sætter kursen mod Rødby. Herfra sejler vi over Østersøen til Tyskland, og undervejs er der mulighed for at købe tidlig frokost.

Imens vi passerer Lübeck og Hamburg, fortæller rejselederen om Tyskland og de dejlige dage, som venter forude. Sidst på eftermiddagen er vi fremme ved vores gode overnatningshotel i Hamm, som også har aftensmaden klar.

Dag 2

Rüdesheim – Rhinens perle

Vi starter naturligvis med en god morgenmad og begiver os herefter videre på vores færd. Snart ændrer naturen karakter, og vi kaster første blik på Rhinen.  Allerede først på eftermiddagen er vi fremme i skønne Rüdesheim, og vi starter med et besøg ved Niederwalddenkmal og betrager den storslåede udsigt ud over vinmarkerne, floden og Rüdesheim.

Vi indkvarteres på bedste beliggenhed midt i byen på det dejlige Hotel Central Rüdesheim. Her nyder vi en dejlig middag, og vi oplever herefter stemningen i Drosselgasse og får også tid til vinsmagning af de lokale vine.

Rüdesheim Rüdesheim
Dag 3

Moseldalen

Vi går fra hotellet den meget korte tur ned til Rhinens bred. Her stiger vi ombord på en af de mange turbåde, og forude venter en tur på den romantiske Rhin-flod. I byen Bacharach mødes vi atter med vores bus, og kører igennem vinmarkerne til Mosel-floden, hvor vi har et stop i den charmerende by Cochem. Efter en kort byvandring vil der være mulighed for at købe frokost.

Om eftermiddagen besøger vi vinbyen Wintrich, hvor vi skal besøge Kessler Sektmanufaktur. Her får vi et indblik i fremstillingen af de mousserende vine – og selvfølgelig skal vi også smage på varerne.

Således i god stemning kører vi tilbage til vores hotel i Rüdesheim og spiser aftensmad

Cochem
Mosel Dpc 47865944 4 3
Wintrich
Dag 4

Franken – Tysklands Toscana - Vinsmagninger

Det er tid til at forlade Rüdesheim og sætte kursen mod øst fra en flod til en anden. Vi kommer ind i området Main-Franken, og finder Tysklands største vinområde langs Main-floden. Her dyrkes Silvaner, Riesling og Müller-Thurgau. Det er et fantastisk smukt landskab –og vinbønderne har mange års erfaring, for i området er der dyrket vin i mere end 1200 år! Meget af vinen kommer i de specielle Bockbeutel-flaske, som er de specielle flade flasker.

Vores første stop er i Franken er i den lille by Eschendorf. Her gør vi et stop hos Weinbau Gehring, hvor vi nyder en lille frokost i form af en picnic i vinmarkene ledsaget af lokal vin. I løbet af dagen besøger vi yderligere to vinproducenter, hvor der både bliver mulighed for at smage vinene samt at købe vin med hjem. Der er afsat plads hertil i bussens bagagerum!

Sidst på eftermiddagen ankommer vi til den hyggelige by Schlüsselfeld, hvor vi indkvarteres på Gasthof zum Storch, hvor vi også nyder aftensmaden.

Dag 5

Celle

I dag sættes kursen nordpå forbi kendte byer som Fulda, Kassel og Hannover. Snart er vi fremme i den hyggelige bindingsværksfyldte by, Celle. Bymidten er nu næsten bilfri, og det er således let at forestille sig, hvordan byen så ud for flere hundrede år siden. Vi tager på naturligvis på byrundtur i Celle, som også byder på gode indkøbsmuligheder.

Vi ser også Stadtkirche St. Marien, hvor dronning Caroline Mathilde ligger begravet. Om aftenen holder vi afskedsmiddag i hotellets restaurant.

Dag 6

Hjemrejse

Efter morgenmaden er det blevet tid til at forlade Celle. Men også hjemrejsedagen er fyldt med gode oplevelser.

Vi undgår motorvejene og kører en smuk tur ad Lüneburger Heide frem mod Scharnebeck, hvor vi skal se den imponerende skibselevator, der forbinder den øverste og midterste del af Elben.

Herfra kører vi videre over Elben med kursen sat mod Puttgarden, hvorfra vi sejler tilbage til Danmark.

Scharnebeck Scharnebeck

Busopsamling

SJÆLLAND AFREJSE HJEMKOMST
Roskilde, Ny Østergade 2 05.50 22.30
Lyngby Station 06.30 21.55
Flintholm Station 06.50 21.35
Køge Nord Station 07.25 21.00
Ringsted Station 07.50 20.35
Næstved Station 08.20 20.05
Rasteplads afk. 38 Tappernøje 08.50 19.35
Ravnse Parkering, Nørre Alslev 09.10 18.55
P-plads afk. 48, Maribo 09.35 18.30
Rødby Færgehavn 09.50 18.15

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse