New York
Kongressen
Ground Zero

USA

USA - Boston, New York & Washington

Pris pr. person fra
kr. 30.995

Kom tæt på den amerikanske sjæl, og få et godt indblik i landets kultur og historie. Vi flyver direkte over Atlanten og bor i vidt forskellige storbyer; Boston, New York og Washington. Der er god tid til at få oplevelserne og de verdensberømte seværdigheder helt ind under huden. Glæd dig til at bo 4 nætter hvert sted på hoteller med en uovertruffen beliggenhed. Det er som om, man har været der før, fordi man kender de populære bygninger fra tv. Med Best Travel og vores erfaren danske rejseleder føler du dig tryg - næsten som var du hjemme! Bemærk desuden, at vi har alle entréerne inkluderet i prisen.

Boston
Med Best Travel flyver vi direkte over Atlanterhavet til New Englands største by, Boston. Glæd dig til at opleve USA's ældste by, hvor historien kommer til live på hvert gadehjørne, når man vandrer ad Freedom Trail forbi de gamle kvarterer, som fik betydning for kampen om landets uafhængighed. Vi udforsker den meget charmerende storby, hvor gammelt og nyt ligger side om side. Brostensbelagte gader møder de glasindkapslede shoppingcentre. Banebrydende restauranter, trendy fortovscaféer, berømte teatre –med tid til at nyde livet langs havnefronten. I byen findes også landets mest prestigefyldte universitet, Harvard University, hvor mange berømtheder har gået - bl.a. Barack Obama.

New York
Et mentalt festfyrværkeri venter i New York – The Big Apple. Byen er uimodståelig, trendsætter og på mange måder kunstens epicenter. New York er byen, hvor man aldrig keder sig. Gå rundt i byen med åbne øjne og øre. Kig op på de skyhøje arkitektoniske bygninger, mærk Chinatowns stemning fra de buddhistiske templer og duften af restauranternes dampende nudler. En gåtur i Greenwich Village’s brostensbelagte gader med de karakteristiske huse - eller måske en tur forbi Upper West Side’s gamle jødiske delikatesseforretninger? Hvert kvarter har deres version af byen, der rummer mere end 200 forskellige nationaliteter.

Under opholdet udforsker vi byens mange highlights både fra højderne, på gadeniveau og til vands. På en flot sejltur ser vi Manhattans væld af bygninger, og på afstand den kobbergrønne Frihedsgudinde og Ellis Island – øen, hvor vores forfædre spændte stod i kø, inden de blev lukket ind i det forjættede land. Vi besøger også Ground Zero og det tilstødende 9/11 Museum - stedet hvor tvillingetårnene stolt rejste sig over byen indtil en frygtelig september-dag i 2001. På museet vises tankevækkende rester, videoer og lydoptagelser -  minder fra den tragiske dag med sorg, håb og en hyldest til indsatsen, for at redde liv.

At stå i Empire State Buildings 86. etage, og beundre den formidable 360 graders udsigt, glemmer du aldrig. Alt findes her – også det, du ikke forestillede dig!

Washington
I USA's hovedstad Washington vrimler det med ikoniske monumenter, store museer og magtens korridorer. Langs The Mall finder vi samlingen af ikke mindre end 19 gigantiske museer. Capitol, Pentagon, Højesteretten, Præsidenten, Verdensbanken og utallige ambassader er her. Det er spændende at komme tæt på, og se det med egne øjne - og ikke kun på en tv-skærm. Atmosfæren i Washington er langt roligere end i New York - og her er de fleste entréer gratis.

På rejsen benytter vi både egen bus, undergrundstog, sejlbåd og gå rundt i hjertet af byerne. Vi undgår dermed de enorme trafikpropper – og kommer tæt på amerikanerne. Hver dag har vi inkluderet stor amerikansk morgenmad, som for de fleste betyder, at frokosten let kan springes over.

Rejseplan

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst til Boston
 • Dag 2 - Byrundtur i Boston
 • Dag 3 - Boston Freedom Trail Walk
 • Dag 4 - Boston – New England Aquarium og bådtur
 • Dag 5 - Rhode Island – Yale University - New York
 • Dag 6 - Den store byrundtur i New York
 • Dag 7 - Empire State – Ground Zero og 9/11 Museum – Aftentur til Empire State Building
 • Dag 8 - Bådtur i New York – Frihedsguiden – Rockefeller Centre – Central Park
 • Dag 9 - Philadelphia – Washington
 • Dag 10 - Byrundtur i Washington
 • Dag 11 - The Mall
 • Dag 12 - Washington på egen hånd - Afskedsmiddag
 • Dag 13 - Arlington-kirkegården – Hjemrejse
 • Dag 14 - Hjemkomst
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map USA Bosten New York Og Washington

Inkluderet i prisen

Direkte fly København-Boston/Washington-København inkl. bagage og forplejning ombord

Transfer lufthavn-hotel/hotel-lufthavn

12 x overnatning på gode og centralt beliggende hoteller

12 x amerikansk morgenmad

3 x middag (dag 1, dag 4 og dag 12)

Udflugter iflg. program:

 • Byrundtur med bus i Boston
 • Byvandring på The Freedom Trail i Boston
 • Entré til New England Aquarium i Boston
 • Havnerundfart og bådtur fra Boston
 • Tur fra Boston til New York via Rhode Island og New Haven
 • Rundvisning på Yale Universitetet
 • Byrundtur med bus i New York
 • Gåtur til Times Square og Central Park i New York
 • Entré til Empire State Building (2 gange på samme dag) i New York
 • Entré til 9/11 Museum i New York
 • Bådtur i New York
 • Entré til Top of the Rock Observation Deck i New York
 • Tur fra New York via Philadelphia til Washington
 • Byrundtur i Philadelphia
 • Byrundtur i Washington
 • Byvandring i Washington
 • Besøg på Arlingtonkirkegården i Washington

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

ESTA-ansøgning

Forsikringer

Transport med offentlig transport i New York

Dobbeltværelse som eneværelse kr. 11.500

Dag 1

Ankomst til Boston

Vi lægger komfortabelt ud med at flyve direkte fra København til Boston, og allerede midt på eftermiddagen sætter vi således fødderne på amerikansk grund. I egen bus kører vi direkte fra luthavnen til vores hotel, som ligger midt i det historiske Boston.

Om aftenen mødes vi til en dejlig velkomstmiddag.

Boston Boston
Dag 2

Byrundtur i Boston

Efter en god amerikansk morgenmad sætter vi os mætte tilrette i bussen, og tager på byrundtur i Boston, som er den største by i hele New England-området. Blandt amerikanerne er byen kendt for at være en af de mest prestigefyldte studiebyer, da byen indeholder mange velansete universiteter – herunder Harward og MIT.

Som europæer vil man straks opdage, at Boston er en af USA’s ældste byer, og byen har spillet en afgørende rolle i USA’s historie – ikke mindst under løsrivelsen fra England.

På byrundturen ser vi blandt andet Boston Common, det store victorianske kvarter, Old State House, som er den ældste officielle bygning Boston, Beacon Hill-kvarteret med sine flotte bygninger og Faneuil Market Place, som er historiske markedsbygninger, som i dag er bygget sammen med en promenade og indeholder flere fine butikker.

Eftermiddagen er til fri disposition – er man sportsinteresseret er der ikke langt at gå til det legendariske baseball-station Fenway Park, som i hundrede år har været hjemmebane for Boston Red Sox.

Boston Common
Old State House
Beacon Hill
Faneuil Market Place
Victorianske huse i Boston
Dag 3

Boston Freedom Trail Walk

Bostons historie er uløseligt bundet sammen med historien om koloniseringen af USA – og ikke mindst den senere løsrivelse fra England. Denne historie fortælles på byens mest berømte vandretur – The Boston Freedom Trail. Turen starter i Boston Common-parken, som blot ligger ca. 10 minutters gang fra vores hotel.

Herefter tager vores rejseleder os med ud til 16 historiske steder steder langs turen, som med røde streger og sten er tydeligt markeret rundt i byen. Turen er på knap 5 km og slutter ved det historiske krigsskib USS Constitution.

Dag 4

Boston – New England Aquarium og bådtur

Dagen i dag står i det maritime tegn. Vi lægger ud med at gå til New England Aquarium, som ikke uden grund er en af Bostons mest besøge attraktioner. Over 4 etager illustreres i enorme akvarier livet under overfladen. Det er en stor oplevelse både at opleve det enorme Giant Ocean, som med sine 750.000 (!) liter imponerer. Der findes også akvarier med tidevand, for at illustrere dyrelivet omkring Boston hvor netop også tidevandet spiller ind.

Entréen er inkluderet i rejsens pris, men du kan i ro og mag i dit eget tempo udforske stedet.

Om eftermiddagen går vi den korte tur over til Boston Harbour City Cruises. Her skal vi på en skøn bådtur rundt i både havnene – men også ud i bugten. Turen varer ca 1½ time og der fortælles undervejs om byens spændende historie, hvor netop beliggenheden ved bugten har været afgørende. Husk kameraet, for det er virkelig en flot tur.

Vi afslutter vores ophold i Boston med en lækker seafood-dinner. Glæd dig til at smage det bedste havet omkring Boston har at byde på.

Dag 5

Rhode Island – Yale University - New York

Efter morgenmaden siger vi farvel til Boston og begynder turen sydpå. Men vi har også indlagt skønne oplevelser på vejen. Vi lægger ud på Rhode Island med et besøg i byen Newport, hvor vi ser den gamle bydel med de smukke huse fra kolonitiden.

Vi kører videre til staten Connecticut, hvor vi i New Haven besøger det berømte Yale Universitet. En af de studerende viser os rundt på dette gamle og prestigefyldte universitet.

Sidst på dagen ankommer vi til New York, hvor vi med det samme kører til vores hotel, som ligger meget centralt på Manhattan.

Om aftenen kan man gå med rejselederen rundt i området omkring hotellet og finde et godt sted at spise.

Dag 6

Den store byrundtur i New York

For med det samme at lære byen bedre kende, tager vi efter morgenmaden på en omfangsrig byrundtur. Her vil vi fra bussen se alle de kendte seværdigheder som Times Square, Empire State Building, Battery Park, Wall Street, Greenwich Village og SoHo. New York er en smeltedigel af lande og nationaliteter, hvilket blandt andet kommer til udtryk, når vi også kører igennem bydele som Chinatown og Little Italy.

Vi kommer naturligvis også forbi Ground Zero, som indtil 11. september 2001 var stedet hvor de store tvillingetårne stod. I dag finder man Freedom Tower (også kendt som One World Trade Center), som med en højde på præcis 1776 fod (knap 550 meter) refererer til USA’s uafhængighed i år 1776

Om eftermiddagen er vi tilbage på hotellet, og her vil rejselederen komme med en introduktion til byens subway-system (undergrundstogene) som vi skal gøre brug af de kommende dage

For de som har lyst mødes vi atter på hotellet midt på aftenen og går samlet ned og ser alle lysene på Times Square, som er verdenskendt for sine ikoniske og enorme lysreklamer.

Times Square
Wall Street
Battery Park
Greenwich Village
Soho
Dag 7

Empire State – Ground Zero og 9/11 Museum – Aftentur til Empire State Building

Efter morgenmaden på hotellet går vi mod en af byens største seværdigheder, Empire State Building. Den enorme skyskraber var i mange år New Yorks højeste bygning, og vi tager sammen op til udsigtsterrassen på 86. etage. Herfra kan du se ud over hele byen – og du ser således alle de seværdigheder, som vi så i bussen dagen får på byrundturen. Bygningen overgåes naturligvis i højde i dag af Freedom Tower, som du faktisk ser bedst netop her fra Empire State Building.

Efter at have været højt oppe går vi nu under jorden, når vi samlet tager undergrundsbanen fra Herald Square tæt ved Empire State Building og ned til Cortland Street på den sydlige del af Manhattan. Vi starter med et besøg ved Ground Zeros monumenter for de omkomne under terrorangrebet.

Derefter besøger vi erindringsmuseet 9/11 Museum, som ligger under jorden, og som udstiller rester fra de kendte tvillingetårne – men frem for alt hylder den store indsats der blev gjort for at redde liv.

Resten af dagen er nu til fri disposition. Glem ikke, at New York af mange betragtes som verdens førende shoppingby – du finder alle mærkevarerne her – og kæmpemæssige stormagasiner som Bloomingdales og Macy’s.

Vores entrébilletter fra i morges til Empire State Building giver adgang til et besøg igen denne aften efter kl. 21.00. Nu har du dermed muligheden for at se byen igen ved aftentid. Bestemt en anbefaling værd.

Dag 8

Bådtur i New York – Frihedsguiden – Rockefeller Centre – Central Park

Vi lægger atter ud med at gå fra hotellet efter morgenmaden. I dag sætter vi kursen mod havnen, da vi skal med Circle Line på deres Landmarks Cruise . Det er en skøn bådtur på 1,5 time, hvor vi nu ser alle de store seværdigheder fra vandsiden. Undervejs fortælles om New Yorks historie og om stederne vi passerer. I dag kommer vi blandt andet tæt på Frihedsgudinden og Ellis Island, som i årtier var ”ankomsthallen” til USA fra Europa. Vi sejler også under byens mest berømte bro, Brooklyn Bridge.

Herefter venter en kort tur med undergrundsbanen til Rockefeller Center med flotte art deco bygninger og høje skyskrabere. Her skal vi igen opleve New York fra toppen, når vi tager til Top of the Rock Observation Deck – beliggende på 70. etage. Det unikke ved udsigten herfra er Central Park på den ene side af bygningen, mens vi fra den anden side får et flot blik mod Empire State Building.

På vej langs 5th Avenue ser vi de kendte og dyre forretningen inden turen slutter ved Central Park.

New York - Manhattan
Frihedsgudinden
Rockefeller Centre - Top Of The Rock Observation Deck
Dag 9

Philadelphia – Washington

Det er tid til at tage afsked med ”The Big Apple. Vores første stop på turen er byen Philadelphia, som af mange amerikanere kaldes Amerikas fødested. Det skyldes, at det var her i byen at uafhængighedserklæringen blev underskrevet i 1776 ligesom USA’s første forfatning blev skabt her. Der er således en rød tråd mellem Philadelphia og Boston, hvor vi startede turen.

Vi lægger ud med en byrundtur og ser blandt andet Independence Hall, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste netop fordi det var her uafhængighedserklæringen blev underskrevet. Vi kører langs floden midt i byen, hvor der også vil være mulighed for at købe frokost.

Om eftermiddagen kører vi de sidste par timer ned til Washington DC, hvor vi indkvarteres godt og centralt

Dag 10

Byrundtur i Washington

Vi mødes denne morgen med en dygtig lokalguide fra Washington, som fra bussen vil vise og forklare om byens mest kendte seværdigheder. Glæd dig til at opleve mange af de bygninger, som du har set utallige gange på TV – herunder Fort Washington, Pentagon, Højesteret, Kongressen og naturligvis Det hvide Hus.

Turen afsluttes ved Washington National Cathedral, som er præsidentbyens domkirke. Denne store gotiske katedral er tydeligt inspireret af de mest kendte katedraler i Europa, og vi får en rundvisning i kirken.

Tilbage ved hotellet tager vi en kort orienterede byvandring, således du med det samme føler dig hjemme. Vi bor lige i hjertet af Washington – i gåafstand til alle de store seværdigheder.

Dag 11

The Mall

Vi går fra hotellet i retning mod The Mall, som er hjemsted for de mest kendte seværdigheder i byen. Det er en blanding af en park, et åndehul midt i byen og en udstilling af magt – for det er også her vi får flotte udsigter mod både kongressen og Det Hvide Hus.

I dette område finder du også en lang række meget spændende muséer, som du bestemt bør afsætte tid til.

Smithsonian Institution, det verdenskendte museum og forskningskompleks består af 17 museer og gallerier i Washington. Fra menneskets oprindelse på Natural History Museum til fremtiden for rumrejser på Air and Space Museum (og dets endnu større søsterfacilitet, Udvar-Hazy Center), er Smithsonian museer en guide til de mest fascinerende aspekter af vores verden. Museets samling indeholder mere end 150 millioner genstande, kunstværker og eksemplarer i alt. Og det bedste: du behøver ikke betale en krone for at opleve det, da adgang er gratis overalt.

Dag 12

Washington på egen hånd - Afskedsmiddag

Hele dagen i dag kan du udforske dine yndlingssteder i Washington – eller måske besøge National Zoo, hvor entréen også er gratis. Faktisk er Washington fyldt med oplevelser som bare venter – og stemningen er langt mere afslappet end i New York.

Om aftenen mødes vi til en dejlig afskedsmiddag

Washington Washington
Dag 13

Arlington-kirkegården – Hjemrejse

Vores store odyssé langs østkysten er ved at nærme sig sin afslutning. Men også på turens sidste dag venter der en stor oplevelse, når vi på vej til lufthavnen krydser Potomac-floden og besøger Arlington-kirkegården.

Kirkegården er egentlig en militærkirkegård, som blev anlagt helt tilbage under den amerikanske borgerkrig. Siden er knap 300.000 blevet begravet her, hvilket tydeligt kommer til udtryk når man ser de endeløse rækker af hvide kors.

Præsident Kennedy ligger også begravet her, og vi ser hans grav som er markeret med en evig flamme.

Herefter kører vi til lufthavnen i Washington, hvor vi sidst på eftermiddagen flyver direkte tilbage mod København.

Dag 14

Hjemkomst

Tidlig om morgenen serveres morgenmad på flyet og kort herefter er vi atter tilbage i Danmark.

OBS: ESTA

Best Travels information er tiltænkt rejsende med dansk pas. For at kunne rejse ind i USA er det et krav, at du INDEN afrejsen har ansøgt OG opnået den såkaldte ESTA-indrejsetilladelse. Du skal selv søge denne tilladelse elektronisk. Best Travel udsender information herom forud for afrejsen – men er ikke ansvarlig, såfremt du ikke opnår tilladelsen.

FAQ om USA

Best Travels information er tiltænkt rejsende med dansk pas. For at kunne rejse ind i USA er det et krav, at du INDEN afrejsen har ansøgt OG opnået den såkaldte ESTA-indrejsetilladelse. Du skal selv søge denne tilladelse elektronisk. Best Travel udsender information herom forud for afrejsen – men er ikke ansvarlig, såfremt du ikke opnår tilladelsen.

Best Travel har udelukkende valgt hoteller, hvor du i en restaurant siddende i ro og mag kan nyde godt af en stor og varieret morgenmadsbuffet – bestående af både kolde og varme retter. Der vil være et stort udvalg – for mange vil frokost måske ikke engang være nødvendigt.

På hotellet i Washington er hver aften et par timers sammenkomst, hvor hotellet byder på en drink og lette snacks.

Forplejning på den oversøiske flyrejse er naturligvis også inkluderet på både ud- og hjemrejse.

Der er tidsforskel på 6 timer i forhold til Danmark. Er klokken 18:00 i Danmark, er den 12:00 i USA (på østkysten).

På turen anvendes amerikanske dollar, som du med fordel kan veksle til hjemmefra.

Du kan bruge kreditkort så godt som alle steder, men modsat Danmark, kan man i butikker ikke hæve ”over beløbet”. I butikker skal du også være opmærksom på, at mange steder skiltes med priser uden moms – som så tillægges ved betaling.

Du skal også forvente, at skulle give drikkepenge, som er meget anvendt i USA. På spisesteder er det typisk op til 15% - mens det er god skik at give chauffør og lokalguider samt evt. stuepige på hotellet 3-5 dollar om dagen.

Bør købes på flaske. Vi fraråder, at man drikker vand fra hanen.

Strøm er 110 V. Medbring adapter med 2 flade ben.

Du kan bruge din mobiltelefon, men husk, at uden for EU, kommer du oftest til at betale betydeligt mere for både telefoni og data. På flere af hotellerne er der mulighed for gratis Wi-Fi.

Bemærk, at du skal have tegnet en rejseforsikring, som enten dækker hele verden eller specifikt USA. Der er ingen dækning på det blå EU-sygesikringskort i USA.

Best Travel benytter busser af høj standard og med god plads. Busserne er alle udstyret med klimaanlæg, WC og nogle endda med Wi-Fi-adgang. Der er sikkerhedssele ved alle pladser. Bemærk, at man i USA ikke har en midterdør, og al indgang/udgang sker derfor via døren forrest i bussen.

For at deltage på denne rejse skal du være færdigvaccineret mod Covid-19 og medbringe dokumentation herfor på rejsen.

ESTA

Best Travels information er tiltænkt rejsende med dansk pas. For at kunne rejse ind i USA er det et krav, at du INDEN afrejsen har ansøgt OG opnået den såkaldte ESTA-indrejsetilladelse. Du skal selv søge denne tilladelse elektronisk. Best Travel udsender information herom forud for afrejsen – men er ikke ansvarlig, såfremt du ikke opnår tilladelsen.

Forplejning

Best Travel har udelukkende valgt hoteller, hvor du i en restaurant siddende i ro og mag kan nyde godt af en stor og varieret morgenmadsbuffet – bestående af både kolde og varme retter. Der vil være et stort udvalg – for mange vil frokost måske ikke engang være nødvendigt.

På hotellet i Washington er hver aften et par timers sammenkomst, hvor hotellet byder på en drink og lette snacks.

Forplejning på den oversøiske flyrejse er naturligvis også inkluderet på både ud- og hjemrejse.

Tidsforskel

Der er tidsforskel på 6 timer i forhold til Danmark. Er klokken 18:00 i Danmark, er den 12:00 i USA (på østkysten).

Valuta, drikkepenge, moms og brug af kreditkort

På turen anvendes amerikanske dollar, som du med fordel kan veksle til hjemmefra.

Du kan bruge kreditkort så godt som alle steder, men modsat Danmark, kan man i butikker ikke hæve ”over beløbet”. I butikker skal du også være opmærksom på, at mange steder skiltes med priser uden moms – som så tillægges ved betaling.

Du skal også forvente, at skulle give drikkepenge, som er meget anvendt i USA. På spisesteder er det typisk op til 15% - mens det er god skik at give chauffør og lokalguider samt evt. stuepige på hotellet 3-5 dollar om dagen.

Vand

Bør købes på flaske. Vi fraråder, at man drikker vand fra hanen.

Adapter

Strøm er 110 V. Medbring adapter med 2 flade ben.

Mobiltelefoni og Wi-Fi

Du kan bruge din mobiltelefon, men husk, at uden for EU, kommer du oftest til at betale betydeligt mere for både telefoni og data. På flere af hotellerne er der mulighed for gratis Wi-Fi.

Forsikring

Bemærk, at du skal have tegnet en rejseforsikring, som enten dækker hele verden eller specifikt USA. Der er ingen dækning på det blå EU-sygesikringskort i USA.

Bustransport i USA

Best Travel benytter busser af høj standard og med god plads. Busserne er alle udstyret med klimaanlæg, WC og nogle endda med Wi-Fi-adgang. Der er sikkerhedssele ved alle pladser. Bemærk, at man i USA ikke har en midterdør, og al indgang/udgang sker derfor via døren forrest i bussen.

Covid-19

For at deltage på denne rejse skal du være færdigvaccineret mod Covid-19 og medbringe dokumentation herfor på rejsen.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse