River Kwai broen
Udsigt på Koh Tao
Erawan vandfaldet

Thailand

Thailand - River Kwai, Hua Hin og Koh Tao

Pris pr. person fra
kr. 24.795

På en rejse som denne forkæles alle sanser, og fantastiske oplevelser står i bare kø! Vores danske rejseleder er selv en enorm del af selve planlægningen af turen, og I vil sammen bl.a. opleve et af Thailands største vandfald, besøge en burmesisk skole og landsby, Hellfire Pass på Dødens Jernbane, hovedstaden Bangkok, hvide sandstrande og krystalblåt hav - ja, selv et thailandsk madlavningskursus!

Hoteloplevelserne er endda noget for sig. Vi bor på flodhotel lige ned til River Kwai, strandresort i nationalparken Sam Roi Yot, i strandvillaer på bountyøen Koh Tao og slutter af på 5-stjernet hotel i Bangkok. Kan du overhovedet vente!

Vi bruger kun erfarne lokalguider og nye busser, og bor på nøje udvalgte hoteller.

Efter ankomst til Bangkok Lufthavn går turen videre til Kanchanaburi, hvor opholdet i Thailand begynder på det spændende flodhotel Sai Yok View Resort. Disse første dage skal vi opleve broen over River Kwai, bådtur, bamboo-rafting, togtur, Hellfire Pass og museum.

Næste stop på turen er Dolphin Bay-stranden, som ligger midt i Sam Roi Yot National Park ca. 35 km syd for kongebyen, Hua Hin. Her bliver vi 4 nætter på strand-resortet, Dolphin Bay Resort. Herfra tager vi på udflugt til et af Thailands største vandfald, Pa La-U, samt besøger en burmesisk skole og landsby.

Derefter skal vi rigtig nyde tilværelsen på bountyøen Koh Tao, hvor vi nu skal bo i de mest fantastiske villaer med en udsigt, som slår næsten alt. Det 4-stjernede resort hedder The Haad Tien Beach Resort og her bliver vi hele 5 nætter. Der vil være rig mulighed for at snorkle og dykke mellem koraler og fisk i alle regnbuens farver, eller bare dase på den flotte strand og lade sig servicere.

Efter den fantastiske ø-oplevelse på Koh Tao, sejler vi med færge til naboøen Koh Samui, og flyver indenrigs til Bangkok. I Bangkok bor vi de sidste 2 nætter på det 5-stjernede Chatrium Hotel Riverside, og på 2. dagen i Bangkok tager vi med guide på en byrundtur, som primært vil foregå via den store flod, der løber igennem Bangkok.

Se også vores andre rejser til Thailand:

> Nordthailand og badeferie i Hua Hin
> Thailand - langtidsophold

Rejseplan

Rejseplan

 • Dag 1 - Afrejse fra København med Thai Airways
 • Dag 2 - Ankomst Bangkok lufthavn – transfer til Sai Yok View Resort
 • Dag 3 - Museum - broen over River Kwai - bamboo rafting m.m.
 • Dag 4 - Afrejse til Dolphin Bay Resort, Hua Hin
 • Dag 5 - Hele dagen til egen disposition
 • Dag 6 - Pa La-U vandfaldet og burmesisk landsby og skole
 • Dag 7 - Oplevelser på egen hånd
 • Dag 8 - Afrejse fra Dolphin Bay Resort til The Haad Tien Beach Resort på Koh Tao
 • Dag 9 - Dagen er til fri disposition
 • Dag 10 - Heldagseventyr på Koh Tao
 • Dag 11-12 - Sidste dage til egne oplevelser
 • Dag 13 - Afrejse fra Koh Tao – ankomst til Chatrium Hotel Riverside i Bangkok
 • Dag 14 - Byrundtur via Chao Phraya floden
 • Dag 15 - Hjemrejse
 • Dag 16 - Ankomst til København
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Thailand River Kwai Og Koh Tao

Inkluderet i prisen

Flyrejse med Thai Airways direkte København-Bangkok t/r inkl. forplejning ombord samt bagage

Indenrigsfly fra Koh Samui til Bangkok

13 overnatninger på gode hoteller af høj standard

13 x morgenmad

5 x frokost

2 x aftensmad

Udflugter og besøg inkl. entréer ifølge program

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge - vi anbefaler ca. kr. 30 pr. person pr. udflugtsdag til chauffører og lokalguider

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Enkeltværelse kr. 6.500

Tilslutning fra Aalborg 1.000

Opgradering til business class med Thai Airways vejl. pris kr. 11.000 (kun på forespørgsel) 

Dag 1

Afrejse fra København med Thai Airways

Vi påbegynder vores rejse fra København mod Thailand med Thai Airways, og måltider og drikkevarer ombord er inkluderet i prisen. 

Dag 2

Ankomst Bangkok lufthavn – transfer til Sai Yok View Resort

Vi ankommer til Bangkok Lufthavn tidligt om morgenen, og når alle er samlet efter paskontrol og bagageudlevering, sætter vi kursen mod vest og vores første base på Sai Yok View Resort i Kanchanaburi. Undervejs holder vi passende pauser, og vi tager os også tid til en kaffepause.

Ved ankomst til hotellet venter en dejlig thai-frokost. (Frokosten i dag er for egen regning). Vi får også tildelt vores værelser, og har efterfølgende resten af dagen til at indfinde os på stedet, få mulighed for at slappe af og tage et bad og måske studere de nye omgivelser lidt.  

Bangkok Skyline Bangkok Skyline
Dag 3

Museum - broen over River Kwai - bamboo rafting m.m.

Dagen starter med at besøge den allierede krigskirkegård fra 2. verdenskrig, hvor knap 7.000 allierede fanger ligger begravet. Herunder en enkelt dansker. Vi gør samtidigt ophold ved et krigsmuseum, der giver et godt indblik i det historiske. Der fortsættes i longtailbåd til den verdensberømte “Broen over floden Kwai”, hvor det er tid til at gå en tur over broen og bare nyde stemningen i området ved broen.

Selvfølgelig er en togtur på den originale “Dødens Jernbane” inkluderet i denne tur – et meget sigende navn for den jernebane, som kostede ca. 100.000 frivillige, asiatiske arbejdere og 12.000 krigsfanger livet under konstruktionen. En tiltrængt frokost er i vente ved ankomst til Wang Po station, og efterfølgende sejler vi en tur ned af floden på bambustømmerflåder. En køretur senere er vi ved Erawan vandfaldet, som er et meget smukt vandfald i syv niveauer, tag badetøjet med, da det er muligt at tage sig en dukkert flere steder på vej op.

River Kwai broen
Sejltur på bambustømmerflåde
Erawan vandfaldet
Dag 4

Afrejse til Dolphin Bay Resort, Hua Hin

Efter morgenmaden er det tid til at pakke kufferten og fortsætte vores rejse sydover mod kongebyen Hua Hin - eller nærmere betegnet ca. 35. km. syd herfor. Midt i Sam Roi Yot National Park ligger nemlig vores indkvartering for de næste 4 nætter - det hyggelige Dolphin Bay Resort. 

Vi er i dag ca. 4,5 time undervejs og vil atter holde passende pauser frem mod vores destination. På forhånd vil der være sørger for, at der venter en dejlig frokost ved ankomst (for egen regning).

Dag 5

Hele dagen til egen disposition

I dag er det tid til bare at nyde lige præcis det, man har lyst til. Skal dagen bruges på resortet og den afslappende atmosfære, skal der slentres en tur ned ad den smukke strand og gås lidt på opdagelse, tages en dukkert i det krystalblå hav og nyde udsigterne eller måske lejes en cykel og køre lidt ud på eget eventyr?

Dolphin Bay Dolphin Bay
Dag 6

Pa La-U vandfaldet og burmesisk landsby og skole

Med minibus kører vi tidlig morgen mod nationalparken. På vejen dertil holder vi et stop ved en af områdets mange ananasplantager. Her lærer vi lidt om ananasplanten, og hvorfor netop denne egns ananas er en af verdens bedste ananassorter.

Pa La-U vandfaldet er en del af Kaeng Krachan National Park, som ligger ca. 60 km. vest for Hua Hin, tæt på grænsen til Myanmar. Vandfaldet er med sine 16 niveauer et af Thailands største og er beliggende i en regnskov, som er over tusind år gammel og har et dyreliv helt i særklasse. Ved ankomsten til parken starter vi med en vandring gennem uspoleret regnskov til Pa La-U vandfaldet, og vi fortsætter op til niveau 3, hvor naturen har skabt en naturlig ”pool” - her kan vi svømme med fisk.

Nær vandfaldet ligger landsbyen Kareng og beboerne her er af burmesiske oprindelse og landsbyens livsstil er fordybet i de gamle traditioner og disse mennesker har deres helt eget sprog. Som flygtninge og efterkommere af flygtninge, lever de under meget primitive vilkår sammenlignet med de fleste thaier.

Vi besøger både en skole og selve landsbyen og ser på nogle af de gode projekter den gamle konge har igangsat, med det formål at hæve burmesernes levestandard. Når vi ankommer er de fleste voksne mænd på arbejde i marken, men vi får hilst på en mase glade børn og deres mødre.

Dag 7

Oplevelser på egen hånd

Efter gårsdagens oplevelser er der igen lejlighed til at planlægge sin helt egen dag og måske nå det, man ikke nåede i forgårs? Søg gerne inspiration hos rejselederen, som er fuld af idéer!

Dag 8

Afrejse fra Dolphin Bay Resort til The Haad Tien Beach Resort på Koh Tao

Thailandske flag på sejltur

Vi skal i dag sige farvel og tak til Dolphin Bay Resort og begynde vores videre færd endnu længere sydpå. Vores køretur i dag tager ca. 3 timer. I Thailandbugten ligger Koh Tao og venter på os, og inden vi sejler øen i møde, snupper vi en let frokost (på egen regning). Dagens nøjagtige destination er The Haad Tien Beach Resort, som vi ankommer til sidst på eftermiddagen.

Dag 9

Dagen er til fri disposition

Når man befinder sig midt i paradis, skal der også være tid til at tage det hele ind og bare være. Her bliver vi 4 nætter mere, så lær stedet at kende og hvad det har at byde på - og bare nyd livet i disse smukke omgivelse med krystalblå lagune omkranset af klipper og jungle. 

Stranden ved The Haad Tien Beach Resort
Poolområde og udsigt til havet
Strandbar
Dag 10

Heldagseventyr på Koh Tao

I dag vil vi ud og opleve lidt af den billedskønne ø, vi bor på. Udflugten starter med en kort gåtur gennem skoven, og bliver belønnet med den bedste udsigt på hele Koh Tao. 360 graders udsigt over øen og de omkringliggende øer. Herfra går vi videre langs stranden med det krystalklare vand, og vi passerer smukke klippeformationer.

Vi besøger et buddhistisk tempel og bliver indviet i livet som munk. Undervejs skal vi også smage på friske kokosnødder og nyde en frugtsmagning med alle de bedste, eksotiske frugter, som er så unikke for Sydøstasien.

Til frokost står den på thai-mad - og hvor godt det smager, er helt op til sig selv, for vi skal selv tilberede maden på et thai-madlavningskursus. Efter frokost sejler vi ud med en traditionel longtail-båd og snorkler lidt og lærer om både koraller og de mange forskellige, eksotiske fisk og andre dyr, som lever i det krystalklare vand på Koh Tao. Afslutningen på dagen bliver et besøg på det fantastiske udsigtspunkt, Koh Nang Yuan.

Dag 11-12

Sidste dage til egne oplevelser

De sidste par dage på øen er helliget helt egne ønsker til tiden på Koh Tao. Dase ved stranden, besøge den nærliggende landsby med lokale butikker og smårestauranter eller selvforkælelse på hotellet? 

Hotelområde indover land
Spaområdets indgang
Pool og poolbar
Dag 13

Afrejse fra Koh Tao – ankomst til Chatrium Hotel Riverside i Bangkok

I dag pakker vi kufferten og forlader vores skønne paradis - næste stop byder på endnu flere og nye oplevelser. Vi sejler fra Koh Tao til Koh Samui, hvorfra vi flyver den korte tur til Bangkok og kører i minivans til vores hotel. Vi slutter turen af med manér, når vi tjekker ind på det utroligt flotte 5-stjernede Chatrium Hotel Riverside, som ligger på top-20 listen over de bedste hoteller i Bangkok.

Alle får udsigt til den fascinerende Chao Phraya flod, som deler Bangkok i 2, og hvor der 24 timer i døgnet er aktivitet og så meget at se på, at man næsten kan glemme at komme i seng. Hotellet byder desuden på en overdådig morgenbuffet, og hotellets egen båd sejler gratis til
nærmeste “skytrain station”.

Bangkok Bangkok
Dag 14

Byrundtur via Chao Phraya floden

Bangkok kaldes med god grund også Østens Venedig, da byen er utrolig spændende, når den opleves af flodvejen og på de små kanaler. Vi bliver afhentet direkte fra hotellets anløbsbro med longtail-båd, og starter vores guidede tur på den modsatte side af Chao Praya floden, hvor vi skal opleve det flotte tempel ”Wat Arun”. Det er kun de færreste turister, som får lov at opleve de små, charmerende kanaler og denne spændende side af metropolen Bangkok. I dette autentiske område af Bangkok er båden, ikke bilen, folks foretrukne transportmiddel.

Efter bådrundturen besøger vi Wat Prakaew/Grand Palace (Kongepaladset) og Wat Pho templet, hvor vi bl.a. kan beundre en 46 meter lang guldbelagt Buddha-statue. Dernæst nyder vi en god frokost på en af restauranterne direkte på den store flod. Afslutningen på dagens Bangkok-rundtur tager os på gå-ben til Chinatown. Man finder her det største ”Chinatown” udenfor Kinas grænser, og i et virvar af små, smalle gyder finder vi butikker med silke, sko, billige smykker og alt muligt andet nips til meget små priser. Turen tilbage til hotellet foregår med Tuk Tuk i raskt tempo.

Dag 15

Hjemrejse

Vi checker ud fra hotellet, hvor bagagen kan opbevares indtil der ved aftenstid er transfer til lufthavnen i Bangkok.

Dag 16

Ankomst til København

Fly fra Thai Airways i Bangkok lufthavn

Kl. 00.50 letter Thai Airways flyet mod København, og vi vender næsen hjemad med rygsækken fyldt op med oplevelser. Atter er måltider og drikkevarer ombord inkluderet under flyrejsen. Vi lander med forventet ankomst i København kl. 06.35. Tak for denne gang!

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse