Arena di Verona
Arena di Verona
Verona

Italien

Opera i Verona - vin i Toscana og Umbrien

Pris pr. person fra
kr. 8.795

Skøn rejse til Italien, hvor vi kombinerer fantastisk operamusik under åben stjernehimmel i Verona med vidunderlige landskaber og vinbyer i Toscana. Forud for operaforestillingerne fortæller operasanger fra Det Kgl. Teater om operaernes handling, baggrund og komponister.

I den pragtfulde by Verona, hvor den smukke romerske arena hver sommer danner ramme om storslåede operaopførelser, skal vi to aftener opleve uforglemmelige operaforestillinger under den stjerneklare himmel. Vi bor i selve Verona i spadsereafstand fra arenaen, så vi efter operaforestillingen kan slentre tilbage til hotellet i den lune aften. Fra Verona skal vi også på udflugter til Gardasøen, Valpolicella vinområdet og til skønne Venedig. Efter opholdet i Verona fortsætter vores Italienske eventyr med et ophold i Italiens Grønne Hjerte – Toscana og Umbrien, som byder på uovertrufne rigdomme af kunst, vidunderlige landskaber med høje slanke cypresser, bredkronede pinjer, gamle krogede oliventræer og vinmarker, så langt øjet rækker. Her besøger vi hyggelige vinbyer med bl.a. et af Toscanas ældste vinhuse og skønne vingårde.

Rejser til Italien er populære som aldrig før. Når man først har prøvet at rejse til Toscana og Umbrien, så forstår man godt, hvorfor Italien er så populært. Det er ferie, når det er allerbedst!

Rejseplan

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst Verona
 • Dag 2 - Verona - Opera
 • Dag 3 - Valpolicella – Gardasøen – Opera
 • Dag 4 - Venedig
 • Dag 5 - Po-sletten – Bologna – Toscana
 • Dag 6 - Montepulciano – Montalcino
 • Dag 7 - Orvieto
 • Dag 8 - Chianti - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Opera I Verona Vin I Toscana 2020

Inkluderet i prisen

Fly København-Bologna t/r

Bustransport i Italien

4 overnatninger på Hotel Leon d'Oro**** i Verona

3 overnatninger på Hotel Rossana*** i Toscana

7 x morgenmad

3 x frokost

4 x aftensmad

Vinsmagninger

2 operaforedrag

Udflugter ifølge program

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Operabilletter

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Obligatorisk turistskat i Venedig p.t. €3 pr. person. Betales kontant på stedet.

Obligatorisk turistskat p.t. €3,5 pr. person pr. nat i Verona og €0,80 i Toscana, som betales direkte til hotellerne.

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Eneværelse kr. 1.200

Eneværelse med balkon i Toscana kr. 1.350

Dobbeltværelse med balkon i Toscana kr. 150

Operabilletter (inkl. reservationsgebyr på kr. 50-250). Det er muligt at kombinere forskellige kategorier på de 2 forestillinger:

Gradinata (ikke-nummereret plads, pr. forestilling) kr. 275/galla 285

Gradinata numerata 3 settore Rossini (nummereret plads, pr. forestilling) kr. 600/galla 700 (ANBEFALES)

Poltrona (nummereret plads, pr. forestilling) kr. 1.075/galla 1.275

Poltronissima Gold (num. plads, pr. forestilling) Ikke muligt i 2021

Siddepladser i arenaen:

Gradinata (ikke farvemarkeret)
Ikke-nummererede pladser, hvor man sidder direkte på de gamle romerske stentrin. Der er ikke ryglæn. Der kan lejes puder i arenaen for at få det lidt mere komfortabelt. Man ser og hører udmærket fra disse pladser.

Gradinata numerata 3 settore (lysegrøn) Denne kategori anbefales af operaguiden!
Nummererede pladser på klapstole på stentrinene i siden. Der kan eventuelt lejes puder i arenaen for at få det lidt mere komfortabelt. Man ser og hører godt fra disse pladser.

Poltrona (pink)
Nummererede polstrede klapstole enten på gulvet i siden eller nummererede polstrede klapstole på de første rækker stentrin, hvor man ser og hører rigtig godt.

Poltronissima Gold (guldfarvet)
Nummererede pladser på polstrede klapstole på gulvet midt for, hvor man ser og hører rigtig godt.

Der tages forbehold for programændringer vedrørende forestillingerne efter gældende regler fastsat af Fondazione Arena di Verona - dette være grundet vejrlig eller andet. Se bestemmelserne på Arena di Veronas egen hjemmeside her.

Dag 1

Ankomst Verona

Efter ankomsten til Bologna lufthavn tager vi plads i vores egen bus og kører over Po-sletten frem mod Verona, hvor indkvartering finder sted på det dejlige og komfortable Hotel Leon d’Oro, som har en perfekt beliggenhed blot et kvarters gang fra den romerske arena.

Dag 2

Verona - Opera

Om formiddagen præsenterer operaguiden aftenens forestilling. Efter operaforedraget arrangeres en spændende byvandring i den skønne by, hvor vi ser byens berømte seværdigheder såsom den velbevarede Scala-fæstning, den romerske arena, Julies hus og det gamle blomstermarked Piazza delle Erbe. Ved 21-tiden starter operaforestillingen. Den gamle romerske arena kan til operaforestillingerne rumme mere end 15.000 tilskuere. Man kan vælge en unummereret plads, hvor man sidder direkte på de antikke stentrin. 

Vi gør udtrykkelig opmærksom på, at der ikke er ryglæn på stentrinene. Desuden anbefaler vi, at man indfinder sig tidligt i arenaen, dvs. allerede ved 19.30-tiden, for at få en god plads. Best Travel tilbyder også nummererede pladser, hvorved man sikres en fast plads på en stol med ryglæn. Med en nummereret plads behøver man ikke indfinde sig så tidligt i arenaen, men kan i stedet f.eks. nyde en god middag på en af restauranterne uden for arenaen inden forestillingen.

Piazza delle Erbe, Verona
Piazza delle Erbe, Verona
Piazza delle Erbe, Verona
Arena di Verona
Dag 3

Valpolicella – Gardasøen – Opera

Om formiddagen præsenterer operaguiden aftenens opera. Efter operaforedraget er der afgang til det kendte Valpolicella-vinområde, hvor vi skal smage på Amarone - en af Italiens mest berømte vine. Efter vingårdsbesøget fortsætter turen til en gammel velbevaret fæstning bygget af Habsburgerne, som forsvar af det Østrig-ungarske kejserrige.

I den hyggelige restaurant, der er indrettet i fæstningen, nyder vi en god frokost bestående af lokale specialiteter. Efter frokosten kører vi en skøn tur ned til Gardasøen, hvor der bliver et ophold i en af de maleriske byer langs søbredden. Om aftenen kan vi glæde os til opførelsen af aftenens operaforestilling i den gamle romerske arena. 

Dag 4

Venedig

Formiddagen er på egen hånd i den skønne by Verona. Først på eftermiddagen er der afgang mod Venedig - også kaldet "Adriaterhavets Dronning". I Venedig starter vi med en skøn sejltur gennem lagunen frem mod Markuspladsen. Efter sejlturen skal vi opleve byens specielle atmosfære med de mange kanaler og smukke palazzoer, og der er mulighed for at se nogle af Venedigs smukke seværdigheder såsom Dogepaladset, Markuskirken, Rialtobroen og Sukkenes bro, inden vi om aftenen byder på en typisk veneziansk menu på en hyggelig restaurant. Efter middagen skal vi opleve den romantiske stemning i Venedig i aftenbelysningen og sejle tilbage til fastlandet, hvor bussen venter og bringer os tilbage til Verona.

TS Venedig Medwt17002 Web
Rialtobroen i Venedig
Markuskirken i Venedig
Aftenstemning på Canal Grande, Venedig
Dag 5

Po-sletten – Bologna – Toscana

Bologna Bologna

Hen ad formiddagen tager vi afsked med Verona og sætter kurs mod Po-sletten. Inden vi forlader Po-sletten arrangeres et besøg i den skønne by Bologna, som er kendt for de smukke gamle arkader og middelaldertårne. Under opholdet bliver der mulighed for frokost på egen hånd. Efter besøget i Bologna fortsætter vi turen sydover langs Appeninerbjergene mod den mondæne kurby Chianciano Terme, som ligger midt i Toscanas smukke bakkede landskaber med skøn udsigt til høje cypresser og bredkronede pinjetræer. Indkvartering på et godt familiedrevet hotel. Og hvis vejret tillader det, indtager vi aftensmaden på hotellets hyggelige terrasse.

Dag 6

Montepulciano – Montalcino

Dagens udflugt fører os til nogle af de hyggelige, små byer i Toscana, hvor tiden nærmest har stået stille siden middelalderen. Først skal vi besøge Chiancianos naboby kendt for sin adelige vin - Vino Nobile di Montepulciano - som vi naturligvis skal stifte nærmere bekendtskab med i et af Toscanas ældste vinhuse. 

Efter opholdet i Montepulciano går turen gennem de bølgende toskanske landskaber med majestætiske cypresser og bredkronede pinjetræer, til endnu en af de små fæstningsbyer i bjergene - byen Montalcino. I denne by nyder vi en let frokost med toskanske specialiteter og smager på byens kendte vin, Brunello'en. Aftensmad på hotellet. 

Montepulciano
Montalcino
Toscana Montalcino Stone Architecture Shutterstock Jpg
Dag 7

Orvieto

Orveito Dpc 94143959

Turen går i dag til den smukke umbriske by Orvieto, som knejser sig majestætisk over landskabet på toppen af en tufstensklippe. Byen er berømt for et mirakel, der i den katolske kirke kaldes "Miraklet i Bolsena". Orvieto er desuden kendt for den herlige hvidvin Est! Est!! Est!!!, som vi naturligvis skal smage på undervejs på turen. Aftensmad på hotellet.

Dag 8

Chianti - Hjemrejse

Efter morgenmaden forlader vi vores dejlige kurby Chianciano Terme, og sætter kurs nordover langs de betagende Appeninerbjerge. Inden længe ser vi vinmarker, så langt øjet rækker. Vi kører en smuk tur langs Chianti-vinruten og besøger den berømte vingård Castello Vicchiomaggio, hvor Leonardo da Vinci efter sigende skulle have malet Mona Lisa. Vi nyder en let frokost og smager på Chianti-vinen. Efter vingårdsbesøget fortsætter turen mod lufthavnen i Bologna for hjemrejse mod Danmark, mætte af dejlige musik- og vinoplevelser.

Piantina Arena 2020

Vi tilbyder pladser i følgende sektorer:

 • Gradinata - ikke farvemarkeret (ikke-nummeret plads, pr. forestilling) kr. 275/glla kr. 285
 • Gradinata numerata 3° settore - lysegrøn (nummeret plads, pr. forestilling) kr. 600/galla kr. 700 (Best Travels anbefaling)
 • Poltrona - pink (nummereret plads, pr. forestilling) kr. 1.075/galla kr. 1.275
 • Poltronissima Gold - guld (num. plads, pr. forestilling) kr. 1.725/galla kr. 1.925

Der henvises i øvrigt til de generelle bestemmelser fastsat af Fondazione Arena di Verona: www.arena.it. Bemærk, at priserne for operabilletterne hos Best Travel er inkl. de gebyrer, som Best Travel betaler i Italien for udstedelse og levering af billetter. Til den trykte pris på billetten skal tillægges reservationsgebyrer, hvilket fremgår af bestemmelserne på Arenaens hjemmeside.

For overskuelighedens skyld har Best Travel valgt den samme pris pr. operaforestilling uanset ugedag - og har dermed fordelt reservationsgebyrerne. Vi har mange forskellige afgange, og det ville være uoverskueligt med forskellige billetpriser på de forskellige afgange afhængigt af, om operaforestillingerne afholdes fredag-lørdag eller søndag-torsdag.

Andre interessante rejser

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse