Hamborg

Opera i Hamborg

3 dage - bus fra Sjælland

 • Busrejse
 • Kulturoplevelser
 • Hyggelig stemning
 • Opera
 • Storbystemning

Hamburg ligger kun en kort bustur fra Danmark. Den internationale metropol består af syv bydele med i alt 1,8 mill. indbyggere. En af bydelene er Altona, som var dansk indtil 1860'erne. Vi går på opdagelse i Hamborg, som er rig på vandveje takket være beliggenheden ved Alster-søen, kanalerne og Elben. 

Hamborg huser ikke alene en af Tysklands, men en af Europas førende scener og mange danskere vælger hver sæson at valfarte netop hertil for at få deres ultimative opera-oplevelse. Niveauet er af absolut højeste karat og når tæppet går for den evigt-populære Tosca på denne tur, er det med topnavne, heriblandt Kristine Opolais i titelpartiet og Marcelo Alvarez som Cavaradossi, på rollelisten. Venuen er den historiske Statsopera, der blev bombarderet under 2. verdenskrig, men blev prioriteret genobygget straks efter. Puccinis mesterværk har alt, hvad man kan ønske sig af genren - og før forestillingen sætter operaguide, tenor Thomas Peter Koppel, os grundigt ind i løjerne. Han skulle være mere end godt klædt på til opgaven, da han er vokset op med dette opus, i og med hans mor, Lone Koppel, har sunget den dramatiske hovedfigur et utal af gange på nationalscenen herhjemme - og han selv har medvirket som politimesteren Scarpias højre hånd, Spoletta, ved adskillige lejligheder. Der venter os en aften af de helt store med særdeles gode pladser på række 6-7.

 • Behagelig langtursbus med wifi og gratis kaffe
 • Oplev Puccinis Tosca i Hamborg
 • Byrundtur i Hamborg
 • Erfaren dansk rejseleder


Tosca i Hamburgische Staatsoper

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst til Hamborg - Opera

 • Dag 2 - Byrundtur i Hamborg

 • Dag 3 - Lübeck - Hjemrejse


Se detaljeret rejsebeskrivelse
Opera i Hamborg

Inkluderet i prisen

 • Transport i moderne langtursbus
 • Gratis kaffe på ud- og hjemrejse samt adgang til wi-fi og strømstik i bussen
 • 2 overnatninger på Hotel Premier Inn Hamburg City
 • 2 x morgenmad
 • Operaforedrag v. Thomas Peter Koppel
 • Operabillet (parket rk. 6/7)
 • Udflugter ifølge program 
 • Erfaren dansk rejseleder  

Ikke inkluderet i prisen

 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Forsikringer

Evt. tillæg pr. person

 • Enkeltværelse kr. 750
 • Fast plads i bussen kr. 150-250
 • Afbestillingsforsikring kr. 275 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 217 Læs mere
 • Bagageforsikring kr 125 Læs mere

Rejseplan

Dag 1

Ankomst til Hamborg - Opera

Vi tager af sted i moderne 4-stjernet bus med alle faciliteter, behagelige sæder og god benplads. I bussen er der adgang til wifi og strømstik, samt gratis kaffe. Efter overfarten mellem Rødby og Puttgarden sætter vi kursen mod Hamborg. Undervejs i bussen vil vores operaguide Thomas Peter Koppel introducere os til operaen Tosca og komponisten Puccini. I Hamborg bliver vi indkvarteret på vores værelser på Premier Inn Hamburg City, som ligger centralt og nær Hamborgs spændende nye bydel Hafencity. Tidlig aftensmad på egen hånd inden vi mødes igen på hotellet og kører til operaen, hvor forestillingen starter kl. 19.30.

Dag 2

Byrundtur i Hamborg

Efter morgenmaden på hotellet tager vi på byrundtur, hvor vi kommer godt omkring i Hamborg og får et indtryk af den pulserende metropol. Vi skal se det centrale Hamborg med de mondæne butikker ved Alsteren. Vi kører omkring det store havneområde. Vi kommer også forbi det legendariske fornøjelseskvarter St. Pauli og det store Operettenhaus, hvor de store musicals opføres. Endvidere passerer vi den nye Elbphilharmonie og den tidligere frihavn, der nu er indrettet med mange spændende museer og maritime miljøer. Efter byrundturen er resten af dagen til fri disposition.

Dag 3

Lübeck - Hjemrejse

Efter morgenmaden checker vi ud fra hotellet og sætter kursen mod den smukke hansestad Lübeck. Den gode beliggenhed ved Trave-floden og den vigtige handel med salt i det 13. århundrede gjorde Lübeck til en velstående by, hvilket afspejler sig i tidens byggerier og stadig kan fornemmes i dag. Vi spadserer gennem det historiske centrum og rejselederen fortæller om seværdigheder, arkitektur og byens berømtheder. Efter opholdet i Lübeck kører vi det sidste korte stykke mod færgen og sejler tilbage til Danmark. 

Opsamlingsliste - bus fra Sjælland 

SJÆLLAND AFREJSE HJEMKOMST
Lyngby - Lyngby S-Station 06.45 18.15 
København - Flintholm 07.20 17.50 
Roskilde - Busholdeplads på hjørnet Ny Østergade/Køgevej 08.00 17.10 
Ringsted 08.40 16.35 
Næstved Station 09.15 16.00 
Vordingborg - Afk. 41 p-pladsen 09.50 15.30 
Rødby - Billetkontoret ved Scandlines 10.35 14.45 

Hotel

Premier Inn Hamburg City ★★★★

Premier Inn Hamburg City er et moderne hotel med central belligenhed nær den historiske bydel Speicherstadt. 

Faciliteter: Reception, elevator, café, restaurant, wi-fi.  

Værelser: Med bad og toilet, hårtørrer, telefon og TV.  

Læs mere her

Afgange

Der er desværre ingen ledige afrejsedatoer tilgængelige i øjeblikket.

Generel praktisk information

Ankomst til rejsemålet

Ifølge internationale hotelregler kan du ikke påregne, at dit værelse er klar til indcheck før kl. 15.00 på ankomstdagen - i sjældne tilfælde først kl. 17.00.

På flyrejser med udflugtsprogram i bus vil der oftest være mulighed for at forudbestille en fast plads i bussen på rejsemålet. Dermed har du en bestemt plads reserveret på rejsen. Som udgangspunkt gælder denne reservation i busserne til/fra lufthavnen samt på udflugterne. Dog gør vi opmærksom på, at reservationen ikke gælder på eventuelle ekstra udflugter som tilkøbes på flodkrydstogter.

Vi gør ligeledes opmærksom på, at 1. række i højre side altid tælles EFTER rejseleder og/eller lokalguide. Til tider vil rejseleder/lokalguide være placeret på forreste række i bussen, hvormed de reserverede pladser i højre side, alle vil rykke en række bagud. Dette giver ikke ret til refusion af det indbetalte beløb til fast plads i bussen.

Best Travel benytter lokale busser i udlandet og forsøger altid at skaffe busser af en god standard. Denne kan dog ikke altid sammenlignes med dansk standard. Eksempelvis vil der oftest ikke være toilet i bussen.

Forsikring

Rejsedeltageren er selv ansvarlig for at have tegnet de forsikringer, som anses for nødvendige. Det gule sygesikringskort gælder efter 1. august 2014 kun i Danmark. På rejser indenfor EU anbefales det at medbringe det blå sygesikringsbevis (bestilles hos din kommune), som dækker læge- og hospitalhjælp på samme vilkår som borgerne i det land, som du besøger. Der kan altså være tale om større eller mindre egenbetaling.

Bemærk, at det blå kort ikke dækker hjemtransport i forbindelse med sygdom, samt meget andet. Det tilrådes derfor at tegne en rejseforsikring, som bl.a. dækker forsinket fremmøde, erstatningsrejse, hjemrejseforsinkelse, overfald, hjemtransport, sygeledsagelse, invaliditet og død. Forsikringen kan tegnes hos SOLID AB gennem Best Travel, som er et anerkendt svensk forsikringsselskab.

Ved sygdom opstået under rejsen påhviler det rejsedeltageren selv at afholde alle omkostninger eller udlæg, f.eks. til lægebehandling, sygehusophold eller særlig hjemrejsetransport. Rejsedeltagere er forpligtigede til før bestilling af rejsen at konsultere en læge, hvis de er vidende om, at deres helbredstilstand ikke er god. Deltagelse på rejsen sker på eget ansvar.

Læs mere om rejseforsikringer på www.besttravel.dk/forsikring

Påklædning

Foruden almindeligt tøj medbringes en god sweater, vindjakke og gode, solide travesko. Undlad at medbringe dyre smykker og andre værdigenstande. På krydstogter afholdes 1-2 formelle aftener, hvor herrerne forventes at være iklædt jakkesæt og damerne tilsvarende pænt tøj. Ellers er påklædningen på krydstogter ganske afslappet.

Særlige ønsker

En del gæster fremkommer med specielle ønsker i forbindelse med bestilling af rejsen, for eksempel ønsker om bestemte siddepladser i bussen, værelser med udsigt, ved siden af hinanden eller lignende. Disse ønsker noterer vi gerne på billetten og videregiver til rette instans. Vi kan imidlertid ikke garantere, at ønsket bliver opfyldt.

Er du allergisk overfor visse former for fødevarer vil vi gerne have dette oplyst ved bestillingen, således at vi kan videregive informationen til hotellet - evt. også til flyselskabet, hvis forplejning på flyrejsen indgår. Vi kan dog ikke garantere, at hotellet kan opfylde særlige diætønsker eller tilbyde en særlig allergivenlig menu.

Specielle fødevarer i forbindelse med f.eks. glutenfri eller laktosefri kost kan være svære at finde i nogle lande, hvor det ikke er så almindeligt med allergi som i Danmark. Er du glutenallergiker anbefaler vi derfor, at du selv medbringer glutenfrit brød, da det i visse lande kun kan købes på apoteket.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Hansestæder i Nordtyskland 5 dage - bus fra Sjælland
fra kr. 6.495
Stralsund & Rügen 5 dage - bus fra Sjælland
fra kr. 5.695
Flybilletter Når du selv vil stå for rejsen
fra kr. 1.995
Aspargesruten 5 dage - bus fra Sjælland
fra kr. 4.995