Panoramaudsigt over Berlin
Semperoper, Dresden
Semperoper

Tyskland

Opera i Berlin & Dresden

Pris pr. person fra
kr. 6.295

Berlin summer af liv og byder på fantastisk arkitektur, et væld af historiske mindesmærker og spændende seværdigheder, fantastisk shopping og kulturoplevelser i verdensklasse. Moderne arkitektur kæmper om opmærksomheden med det gamle Berlins klassiske pragt. Dresden ligger smukt i en floddal ved Elben og byens status som kulturby går flere århundreder tilbage, men byen blev sønderbombet af de allierede under 2. verdenskrig. Bombningerne, sammen med 40 års byudvikling under det socialistiske styre, ændrede byens udtryk betydeligt, men siden Tysklands genforening er den blomstret op på ny og den fremstår nu som et moderne kraftcentrum, der er kendt for sit fokus på kunst, kultur og arkitektur.  

Vi skal på denne tur besøge hele 2 af det store kulturelle Tysklands opera-hovedstæder, hhv. Dresden med Semperoper i byens historiske bykerne i nærheden af floden Elben og Berlin med Staatsoper unter den Linden, ét af hele 3 operahuse i storbyen. Niveauet begge steder er af absolut højeste karat og tilhører det man kalder A-huse i operaens verden. Repertoiret er heller ikke at foragte - først skal vi stifte bekendtskab med ét af operalitteraturens sværvægtere, nemlig Puccinis Tosca, der har alt, hvad man kan ønske sig af den dramatiske genre. Siden står den på Mozarts evigt-unge Tryllefløjten, syngespillet der tiltaler publikummer i alle aldre! Før hver af forestillingerne sætter operaguide, tenor Thomas Peter Koppel, os grundigt ind i løjerne - og han skulle være mere end godt klædt på til opgaven, da han har medvirket i begge titler på nationalscenen herhjemme. Han debuterede sågar som Prins Tamino tilbage i starten af 90´erne, da Frimurerlogen valgte at åbne dørene for en eventyrlig produktion i Festsalen. Lad turen gå for en ganske sjælden oplevelse!

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Berlin
  • Dag 2 - Byrundtur i Berlin - Opera
  • Dag 3 - Byrundtur i Dresden - Opera
  • Dag 4 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Stepmap Map Opera Dresden Berlin 2020

Inkluderet i prisen

Transport i moderne langtursbus

Gratis kaffe på ud- og hjemrejse samt adgang til wi-fi og usb-strømstik i bussen

2 overnatninger på Hollywood Media Hotel Berlin i Berlin

1 overnatning på Park Inn by Radisson Dresden

3 x morgenmad

2 x operabilletter

2 x operaforedrag v. Thomas Peter Koppel inkl. 1 gl. vin

Byrundture i Berlin og Dresden

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Forsikringer

Enkeltværelse kr. 900

Fast plads i bussen kr. 150-250

Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere

Rejseforsikring kr. 287 Læs mere

Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Dag 1

Ankomst til Berlin

Brandenburger Tor Brandenburger Tor

Efter endt opsamling sætter vi kursen mod Tyskland via Gedser-Rostock i vores moderne 4-stjernede bus med alle faciliteter, behagelige sæder og god benplads. Der er adgang til wifi og strømstik i bussen, samt gratis kaffe. Med passende pauser undervejs kører vi mod Berlin. Vi bliver indkvarteret i vores værelser på Hollywood Media Hotel. 

Dag 2

Byrundtur i Berlin - Opera

Efter morgenmaden tager vi på byrundtur med bus i Berlin med vores danske rejseleder. Eftermiddagen er til fri disposition indtil vi mødes på hotellet og kører med bus til en restaurant nær hotellet. Her vil Thomas Peter Koppel kl. 16 præsentere dagens forestilling Tosca og komponisten Giacomo Puccini mens vi nyder et glas vin. Efter foredraget er der pause med mulighed for at få sig en bid mad på egen hånd vi kører til operahuset, hvor forestillingen starter kl. 19.30. Efter forestillingen kører bussen os tilbage til hotellet.

Berlinerdom
Udsigt over Berlin
Berlin
Dag 3

Byrundtur i Dresden - Opera

Efter morgenmaden forlader vi hotellet i Berlin og kører sydpå til Dresden, hvor vi bliver indkvarteret på vores værelser på Hotel Park Inn by Radisson. Efter frokost inviterer rejselederen på byvandring gennem det gamle Dresden. Vi nyder den smukke udsigt over floden Elben fra Brühlschen Terrasse og fortsætter forbi Semperoper, den katolske domkirke Hofkirche og Grünes Gewölbe med den enestående smykkesamling. Vi går ind i området ved slottet Zwinger og besøger den genopførste Frauenkirche, som er kendt som en af de smukkeste protestantiske barokkirker. Kl. 17 mødes vi på hotellet og nyder et glas vin mens Thomas Peter Koppel præsenterer aftenens forestilling, Tryllefløjten og komponisten Mozart. Vi kører med bus til Semperoper, hvor forestillingen starter kl. 19. Efter forestillingen kører bussen os tilbage til hotellet.  

Brühlschen Terrasse, Dresden
Frauenkirche, Dresden
Zwinger-slottet i Dresden
Dag 4

Hjemrejse

Efter morgenmaden er det blevet tid til at starte hjemturen. Vi kører nordpå med passende pauser undervejs.  

Opsamlingsliste - bus fra Sjælland 

SJÆLLAND AFREJSE HJEMKOMST
Lyngby - Lyngby S-Station 06.45 20.15 
København - Flintholm 07.20 19.50 
Roskilde - Busholdeplads på hjørnet Ny Østergade/Køgevej 08.00 19.10 
Ringsted 08.40 18.35 
Næstved Station 09.15 18.00 
Vordingborg - Afk. 41 p-pladsen 09.50 17.30 
Gedser - Billetkontoret ved Scandlines 10.35 16.45 

 

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til vores corona-informationsside

Din henvendelse