Parc Guell, Barcelona
Gran Teatro del Liceu de Barcelona
Barcelona

Spanien

Opera i Barcelona

Pris pr. person fra
kr. 10.995

Tag med på en spændende operarejse til Barcelona, hvor moderne skyskrabere blander sig med gotisk arkitektur, og kombinationen udgør en dynamisk baggrund for byens myldrende folkeliv. Oplev Barcelonas berømte bysbarn Gaudís eventyrlige arkitektur, smag på det berømte catalanske køkken og nyd turens højdepunkt: Et backstage-besøg og en operaforestilling på det berømte operahus Gran Teatro del Liceu de Barcelona. 

Afrejse 15/6 2020: Turen går til Barcelona og ét af verdens førende operahuse, Liceu, placeret midt på Ramblaen. Vi skal opleve intet mindre end Carmen, Bizets udødelige genistreg om alletiders femme fatale, der som bekendt må lade livet til sidst, efter at have rendt ind i Don Josés fortvivlede kærlighed. Vi skal såmænd også "backstage" og får en grundig rundvisning på gangene bag scenen, hvor verdensstjerner som Carreras, Caballé, Domingo blandt mange flere er kommet og gået i operaens nylige storhedstid. Før forestillingen sætter operaguide, tenor Thomas Peter Koppel, os ind i løjerne på sin velkendte uformelle og lystige facon - og mon ikke, han også giver et lille nummer med på vejen? Koppel har selv medvirket i hele tre produktioner af denne én af verdens absolut mest spillede opusser - og skulle således være mere end godt klædt på til opgaven.

Afrejse 27/7 2020: Der er garanteret top-kvalitet på turen til Barcelona, da byen ikke alene er hovedstad i Catalonien, men samme blandt ganske få indenfor operaens vidunderlige verden. Det uimodståelige operahus, Liceu, placeret midt på Ramblaen, har haft besøg af alle de "store" - og når vi får en grundig rundvisning omme bag de skrå brædder, hvor verdenssangere som Carreras, Caballé og Domingo har haft deres gang, fornemmer vi klart historiens vingesus. Før vi skal opleve Barberen i Sevilla, sætter operaguide, tenor Thomas Peter Koppel, os ind i løjerne på sin velkendte uformelle og lystige facon - og mon ikke, han også giver et lille nummer med på vejen? Koppel har selv medvirket i Rossinis populære og bedste værk i hovedrollen som Grev Almaviva i Kasper Holtens underholdende produktion på Det Kgl. Teater, tilbage i starten af årtusindet - og skulle således være mere end godt klædt på til opgaven.

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Barcelona - Velkomstmiddag
  • Dag 2 - Byvandring i Barcelona - Rundvisning i Liceu
  • Dag 3 - Byrundtur med bus - La Sagrada Familia - Middag
  • Dag 4 - El Palau de la Música - Opera
  • Dag 5 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Stepmap Map Opera I Barcelona

Inkluderet i prisen

Fly København-Barcelona t/r inkl. bagage

Lufthavnstransfer t/r

4 overnatninger på hotel centralt i Barcelona

4 x morgenmad

2 x aftensmad inkl. 1/4 fl. vin og vand

Billet (zone 1) til operaforestilling på Liceu

Operaforedrag med Thomas Peter Koppel

Udflugter og entréer ifølge program

Operaguide Thomas Peter Koppel

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Obligatorisk turistskat €0,75 pr. person pr. nat betales kontant på hotellet

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Forsikringer

Eneværelse kr. 1.600

Fast plads i bussen kr. 150-250

Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere

Rejseforsikring kr. 287 Læs mere

Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Dag 1

Ankomst til Barcelona - Velkomstmiddag

Med fly til Barcelona, hvor vores danske rejseleder tager imod. Bustransfer til vores hotel centralt i Barcelona, hvor vi bliver indkvarteret på vores værelser. Herefter er der lidt tid til at se sig om i nærområdet på egen hånd. Om aftenen spiser vi velkomstmiddag inkl. vin og vand på en restaurant. 

Dag 2

Byvandring i Barcelona - Rundvisning i Liceu

Vi tager på byvandring i Barcelonas historiske centrum. Turen bringer os naturligvis ned af den berømte gågade La Rambla, og gennem det gotiske kvarter. Vi besøger desuden det berømte operahus Gran Teatro del Liceu de Barcelona, hvor vi på rejsens fjerde dag skal opleve en operaforestilling. I dag kan vi se frem til en rundvisning i den spændende bygning, og endda et besøg backstage. Herefter er resten af dagen til fri disposition til egne oplevelser i Barcelona. 

Ramblaen, Barcelona
Ramblaen, Barcelona
Gran Teatro del Liceu de Barcelona
Dag 3

Byrundtur med bus - La Sagrada Familia - Middag

La Sagrada Familia, Barcelona La Sagrada Familia, Barcelona

I dag skal vi opleve mere af Barcelona, denne gang med bus, så vi kan komme lidt længere omkring. Højdepunktet er et besøg i La Sagrada Famíla, arkitekten Gaudis ufuldstændige mesterværk. Eftermiddagen er til fri disposition, rejselederen er gerne behjælpelig med forslag til oplevelser på egen hånd. Om aftenen mødes vi igen på hotellet, hvorefter vi spadserer til en nærliggende restaurant, hvor vi spiser middag inkl. vin og vand.

Dag 4

El Palau de la Música - Opera

Om formiddagen bliver vi inviteret indenfor i en helt speciel bygning, nemlig El Palau de la Música. Den spektakulære bygning er designet af Gaudis samtidige Domènech i Muntaner. Vi får en privat rundvisning, som rundes af med en kort klaverkoncert. Herefter er der tid på egen hånd, inden vi mødes igen på hotellet, hvor vores operaguide Thomas Peter Koppel vil introducere aftenens forestilling og komponist. Vi spadserer til operahuset Liceu.

Afrejse 15/6 2020: Carmen af Georges Bizet

Afrejse 27/7 2020: Barberen i Sevilla af Gioachino Rossini

Barcelona Parc Güell
Guitarist
Barcelona
Dag 5

Hjemrejse

Efter morgenmaden checker vi ud fra vores værelser på hotellet. Transfer til lufthavnen og fly tilbage til København. 

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til vores corona-informationsside

Din henvendelse