Rismarker, Thailand
Bangkok
Ayutthaya

Thailand

Nordthailand og badeferie i Hua Hin

Pris pr. person fra
kr. 22.995

I tæt samarbejde med vores danske rejseleder, har vi sammensat en spændende og autentisk rundrejse fra Bangkok til det nordligste Thailand. Rejsen er sammensat så sjælen kan følge med, og gennem hele programmet fokuseres på at komme tæt på det rigtige Thailand. Programmet indeholder naturligvis de store klassikere, og herudover byder rejsen på nye områder og spændende steder. Vi bruger kun erfarne lokalguider og nye busser, og bor på nøje udvalgte hoteller.

Vi tilbringer de første par dage i Bangkok. Her bor vi direkte ved Chao Praya-floden, der deler Bangkok i to. Vi overnatter på Chatrium Hotel Riverside, som er et skønt 5-stjernet hotel med kort afstand til det fascinerende Chinatown. Glæd jer til at opleve en kulørt bydel, der med sine meterhøje, farverige skilte, kunstfærdige facader og velduftende gadekøkkener, giver området sit særpræg og strejf af orientalsk mystik. Dagen igennem syder det af liv og tusindvis af bath skifter hænder, mens alskens nips, guld, tøj og elektronik skifter ejermænd. Vi skal naturligvis også opleve Bangkoks fantastiske templer, og undervejs bliver der tid til shopping, og måske et besøg hos optikeren eller skrædderen.

Senere på rejsen drager vi mod nord, hvor vi bl.a. kan se frem til at opleve Thailands gamle hovedstad, Ayutthaya, samt fantastiske templer og monumenter i byerne Sukhothai, Lampeng. Der bliver også tid til mere end blot sightseeing, når vi besøger Chiang Dao Elephant, hvor vi skal i lære som elefanttrænere.

På rejsens dag 9 skal vi opleve Thailands højeste bjerg Doi Inthanon, og på dag 10 skal vi på skøn sejltur på Maekok River for at bringe os til byen Chiang Rai. I Chiang Rai og omegn, kan vi se frem til høre mere om Thailands nyere historie og forholdet til Laos og Myanmar, samt den illegale handel med opium. Når vi på dag 12-13 ankommer til Nan, skal vi på besøg på en lokal thaiskole og dernæst hos et lokalt landbrug, hvor vi kommer med i rismarken.

De sidste 6 dage af rejsen foregår med dejlig badefere på Hilton-hotellet i kongebyen Hua Hin. Her kan vi slappe af efter næsten 2 uger fyldt med spændende oplevelser.

Se også vores andre rejser til Thailand:

> Thailand - River Kwai, Hua Hin & Koh Tao
> Thailand - langtidsophold

Rejseplan

Rejseplan

 • Dag 1 - Afrejse fra København med Thai Airways
 • Dag 2 - Ankomst til Bangkok
 • Dag 3 - Byrundtur i Bangkok
 • Dag 4 - Ayutthaya
 • Dag 5 - Morgenmarked - Cykeltur i Sukhothai
 • Dag 6 - Lampang - Chiang Mai
 • Dag 7 - Doi Suthep-templet
 • Dag 8 - Elefanttræner for en dag
 • Dag 9 - Thailands højeste bjerg
 • Dag 10 - Sejltur på Maekok River - Chiang Rai
 • Dag 11 - The Golden Triangle
 • Dag 12 - Skolebesøg og rismarker
 • Dag 13-17 - Fra Nan til Hua Hin
 • Dag 18 - Hjemrejse
 • Dag 19 - Ankomst til København
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Nordthailand Map

Inkluderet i prisen

Fly København-Bangkok t/r inkl. bagage og fuld forplejning ombord

Indenrigsfly Nan-Bangkok med Air Asia

16 overnatninger på hoteller af høj standard

16 x morgenmad

9 x frokost (på udflugtsdage)

2 x aftensmad (dag 2 og 12)

Udflugter inkl. entréer ifølge program

Erfaren dansk rejseleder 

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge - vi anbefaler ca. kr. 30 pr. person pr. udflugtsdag til chauffører og lokalguider

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Enkeltværelse kr. 7.500

Opgradering til business class med Thai Airways vejl. pris kr. 11.000 (kun på forespørgsel)  

Dag 1

Afrejse fra København med Thai Airways

Afrejse fra København. Vi flyver med Thai Airways, og måltider og drikkevarer ombord er inkluderet i prisen. 

Dag 2

Ankomst til Bangkok

Vi ankommer til Bangkok Lufthavn kl. 06.20. Efter paskontrollen og bagageudlevering, kører vi til Chatrium Hotel Riverside. Køreturen til hotellet tager en lille time, og undervejs vil rejselederen informere om turen, og give gode råd og tips til opholdet.

Hvis muligt, får vi tildelt vores værelser ved ankomsten til hotellet, og har mulighed for at slappe af og få et bad. Men da vi ankommer til hotellet allerede om formiddagen, kan der være ventetid, før værelserne står klar, og vi kan i stedet opbevare bagagen på hotellet, og gå lidt på opdagelse på hotellet eller i området i mellemtiden. Vi mødes igen om aftenen, hvor vi spiser sammen i hotellets restaurant.

Chatrium Hotel Riverside, Bangkok Chatrium Hotel Riverside, Bangkok
Dag 3

Byrundtur i Bangkok

Efter en god nats søvn og et solidt morgenmåltid fra hotellets store morgenbuffet, skal vi ud og opleve Bangkok. Vi starter med selve nerven i det thailandske samfund - den buddhistiske tro. Vi begynder ved templet Wat Po med den 46 meter liggende Buddha. Herefter skal vi opleve det imponerende tempelpalads Grand Palace. Området er utrolig smukt, og bygningerne og statuerne er fantastisk detaljerede. Grand Palace er simpelthen det ypperste eksempel på thailandsk kultur og religion. Paladset blev grundlagt af Kong Rama d. I i 1782, men er ikke blevet brugt som kongelig residens siden 1946. I dag benyttes paladset til kongelige ceremonier, statsbesøg og andre formelle lejligheder. 

Vi tager på sejltur på de små klonger - “sideveje” til den store Chao Praya-flod - og lægger til for at spise frokost på en af flodrestauranterne. Undervejs har vi god tid til at fornemme byens stemning og gøre nogle lidt indkøb undervejs. Efter frokost går vi en tur i Chinatown og fornemmer, hvordan det summer og syder af liv og handel overalt. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Wat Pho, Bangkok
Grand Palace, Bangkok
Bangkok
Bangkok, Tuk Tuk
China Town, Bangkok
Dag 4

Ayutthaya

Efter morgenmaden checker vi ud fra hotellet i Bangkok. Vi går ombord på det luksuriøse skib ”Pearl of Siam”, der sejler nordpå til Thailands gamle hovedstad Ayutthaya. Undervejs spiser vi frokost på dækket, mens udsigten til storbyens hektiske liv afløses af landlig idyl. 

Efter en rundvisning i den spændende ruinby med den gribende historie, fortsætter vi i bus mod Sukhothai, hvor vi skal overnatte på Sriwilai Sukhothai Resort & Spa. 

Dag 5

Morgenmarked - Cykeltur i Sukhothai

For de morgenfriske er der mulighed for at starte dagen med et besøg på et lokalt marked. Derefter tager vi på cykeltur i Sukhothai. Byen, der også er kendt under den engelske oversættelse af navnet Dawn of Happiness, blev grundlagt i det 13. århundrede, som det første reelt uafhængige thailandske kongerige.

Sukhothai nød en guldalder under kong Ramkhamhaeng, der tillægges æren for at have skabt det thailandske alfabet. De fantastiske templer og monumenter i Sukhothai er nænsomt restaureret, og Sukhothai Historical Park er et must for alle rejsende.

Sukhothai Sukhothai
Dag 6

Lampang - Chiang Mai

Lampang

Efter morgenmaden checker vi ud fra hotellet, og sætter kursen videre nordpå til byen Lampang i minivans. I Lampang skal vi på hestevognstur, se templer og spise frokost. Efter frokost går turen videre mod Chiang Mai, som også kaldes Nordens Rose. I Chiang Mai skal vi bo på Pingviman Hotel.

Dag 7

Doi Suthep-templet

Doi Suthep

Efter en god nats søvn, skal vi besøge det meget berømte og utrolig flotte tempel på toppen af bjerget Doi Suthep. Eftermiddagen er til fri disposition i Chiang Mai.

Dag 8

Elefanttræner for en dag

I dag skal vi tidligt op og i lære som elefanttræner for en dag, hos Chiang Dao Elephant. Først skal vi i bushen for at finde vores tamme, men fritgående elefant, så skal elefanten trænes, og dernæst skal vi på tur til et vandfald, hvor både elefant og træner kan få et forfriskende bad. Her spiser vi også frokost. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Chiang Dao Chiang Dao
Dag 9

Thailands højeste bjerg

Vi bliver hentet på hotellet i minivans, og sætter kurs mod Doi Inthanon, som med 2.565 meter er Thailands højeste bjerg. Undervejs besøger vi smukke vandfald, og nyder de fantastiske udsigtsposter på vej op ad bjerget.

Vi spiser frokost på en hyggelig restaurant, og er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Doi Inthanon, vandfald Doi Inthanon, vandfald
Dag 10

Sejltur på Maekok River - Chiang Rai

Efter tre spændende dage i Chiang Mai, er det nu tid til at drage videre. Vi checker ud fra hotellet, og sætter kurs mod Chiang Rai. Den sidste del af strækningen mod Chiang Rai tilbagelægger vi med båd på Maekok River. 

Vi ankommer sidst på eftermiddagen, og bliver indkvarteret på på Hotel The Legend. Vi spiser fælles aftensmad på en stor plads midt i byen. På pladsen er der madboder hele vejen rundt, og her finder man noget for enhver smag.

Dag 11

The Golden Triangle

Efter morgenmaden går turen videre mod The Golden Triangle i minivans. The Golden Triangle er et flodområde, hvor Thailand grænser op til Laos og Myanmar (Burma), som tidligere var kendt for handel med opium.

Vi hører om, hvordan Thailand har fået styr på den illegale narkotikahandel. Efter frokost kører vi videre mod byen Nan. Vi ankommer sidst på eftermiddagen, og checker ind på Nan Boutique Hotel.

The Golden Triangle The Golden Triangle
Dag 12

Skolebesøg og rismarker

I dag skal vi besøge en lokal skole. Vi deltager i en engelsktime, og måske kan vi lære børnene et par ord eller tre. Vi fortsætter til et lokalt landbrug, hvor vi kommer med i rismarken.

Efter en god frokost skal vi se to flotte templer. Vi spiser fælles aftensmad, og gør status over rejsens mange højdepunkter.

Rismarker, Thailand Rismarker, Thailand
Dag 13-17

Fra Nan til Hua Hin

Efter morgenmaden checker vi ud fra hotellet. Vi kører til lufthavnen i Nan, og flyver tilbage til Bangkok. Herfra kører vi ca. 3 timer i minivans til kongebyen Hua Hin. Her vender vi bladet til turens sidste kapitel - en skøn badeferie med sol og palmesus på Hotel Hilton, som ligger centralt i Hua Hin, og med direkte adgang til stranden.

Her er der god mulighed for at slappe af, og reflektere over de foregående ugers mange spændende oplevelser. Opholdet i Hua Hin er på egen hånd, men rejselederen kan kontaktes telefonisk efter behov. Der er ligeledes mulighed for at købe lokale udflugter med engelsktalende guider.

Dag 18

Hjemrejse

Vi checker ud fra hotellet, hvor bagagen kan opbevares indtil der ved aftenstid er transfer til lufthavnen i Bangkok. 

Dag 19

Ankomst til København

Kl. 00.50 flyver vi tilbage til København med Thai Airways. Måltider og drikkevarer ombord er inkluderet i prisen. Vi lander i København med beregnet ankomst fra Bangkok kl. 06.35. Tak for denne gang!

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse