marokko

Marokko

Kystbyen Agadir inkl. udflugter

 • Skønt klima
 • Oplevelser og afslapning
 • Naturoplevelser
 • Tid på egen hånd
 • Strandliv

Fascinerende byer og fantastiske landskaber - Marokko er et festfyrværkeri for sanserne. I de gamle arabiske bydele, medinaerne, kan man opleve de myldrende handelsgader og et fantastisk folkeliv. Om vinteren ligger de gennemsnitlige dagstemperaturer på 18-20 grader i skyggen, så der er god mulighed for at at nyde de spændende omgivelser i korte ærmer og tanke op på d-vitaminer! 

Vi bor på et dejligt 4-stjernet hotel med all inclusive og swimmingpool få hundrede meter fra sandstranden i den skønne kystby Agadir. 

I løbet af ugen skal vi på tre udflugter: Vi tager på byrundtur i Agadir, hvor vi bl.a. besøger den gamle befæstede bydel kasbahen og markedet, kaldet souken, hvor duftende krydderier, farverig keramik og mosaik, sølvsmykker, lædervarer og mange andre varer falbydes fra de mange små boder. At tinge om prisen er en del af en god handel, og det er velset at give sig god tid og vise interesse for fint håndværk. Vi udforsker de forskelligartede landskaber i området syd for Agadir på en heldagsudflugt med firehjulstrækkere, hvor vi bl.a. skal se den kunstige sø Taschefine, sølvsmedebyen Tiznit samt nationalparken Souss Massa. På en heldagsudflugt i området nord for Agadir kører vi gennem den palmesmykke "Paradis-dal" til byen Imouzzer, hvor vi bla. skal se smukke vandfald. 

Der er desuden god tid på egen hånd til at nyde livet i Agadir. Hotellet har gode faciliteter med solstole og parasoller ved både pool og strand. Langs stranden løber en dejlig promenade, som indbyder til afslappede slentreture med smuk udsigt over havet.  

 • Fascinerende byer og smukke landskaber
 • All Inclusive på hotellet
 • Spændende udflugter og tid på egen hånd
 • Strandliv og naturoplevelser
 • Dansktalende rejseleder


Oplevelser og afslapning i et skønt klima

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst til Agadir

 • Dag 2-7 - Udflugter

 • Dag 8 - Hjemrejse


Se detaljeret rejsebeskrivelse

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Agadir inkl. bagage t/r
 • Lufthavnstransfer t/r
 • 7 overnatninger på Hotel Kenzi Europa i Agadir
 • All Inclusive på hotellet - bestående af: Morgenmad, frokost og aftensmad, serveret som buffet. Vand, sodavand, øl, vin og whisky (lokale mærker) samt kaffe og te kl. 10-23. Kager til eftermiddagskaffen kl. 16-17.
 • 2 x frokost inkl. vand og te på heldagsudflugterne 
 • Udflugter ifølge program
 • Lokal dansktalende rejseleder  

Ikke inkluderet i prisen

 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Forsikringer

Evt. tillæg pr. person

 • Enkeltværelse kr. 1.200
 • Fast plads i bussen kr. 150-250
 • Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 844 Læs mere

Rejseplan

Dag 1

Ankomst til Agadir

Fly fra København til Agadir. Transfer til vores hotel i Agadir, som ligger skønt ved kysten.

Vi bliver indkvarteret på vores værelser og spiser aftensmad på hotellet.

Dag 2-7

Udflugter

I løbet af opholdet indgår følgende udflugter:

Byrundtur i Agadir (halvdagsudflugt)

Vi tager på byrundtur med bus i Agadir. Vi lægger ud med i besøg i byens kasbah fra det 16. århundrede, som ligger strategisk på en bakketop. En kasbah, som findes i mange marokkanske byer, er en muromkranset bydel anlagt omkring et fort. Herfra kan vi også nyde den spektakulære udsigt over havnen med flåden af fiskerbåde og skibsbyggerierne. Vi kører gennem forskellige beboelseskvarterer og holder fotostop ved den imponerende Mohammed V-moské inden vi kører gennem byens centrum med brede avenuer og moderne arkitektur. Vi slutter turen med et besøg i Agadirs souk, det traditionelle marked, hvor der handles med bl.a. madvarer og krydderier samt marokkansk kunsthåndværk som keramik, lædervarer og tæpper.  

Massa og Tiznit (heldagsudflugt inkl. frokost)

Vi kører med firehjulstrækkere gennem de smukke og varierede landskaber syd for Agadir. Vi passerer forbi plantager med frugt og grønt, heriblandt bananer og meloner. Turen går videre gennem små berber-landsbyer og ørkensandet i El Faid, som kaldes "Lille Sahara". Med udsigt til de farverige bakkelandskaber ved foden af bjergkæden Anti-Atlas fortsætter vi til den kunstigt anlagte sø Youssef Ben Tachfine, som er et populær udflugtsmål. Turens næste stop er byen Tiznit, som er berømt for sine mange sølvsmede. Hjemturen foregår bl.a. gennem nationalparken Souss Massa, om har et rigt fugleliv - måske kan vi spotte flamingoer eller skaldede ibisser? Vi holder en pause ved den pragtfulde strand Sidi Rabat inden vi kører langs kysten tilbage til Agadir.  

Immouzer og Paradis-dalen (heldagsudflugt inkl. frokost) 

Vi kører med bus mod Imouzzer, en mindre by, som ligger nordvest for Agadir. Vejen dertil går gennem imponerende landskaber med store slugter og den smukke "Paradis-dal". Her kører vi  med udsigt til ranke palmer, grønne marker med spredte samlinger af berberhuse. Der produceres honning af høj kvalitet i området, der ligeledes er kendt for vandfaldene med det poetiske navn "Brudeslørene". 

Agadir Agadir Agadir Krydderier i souken Tachefine-søen Paradise Valley Vandfaldene ved Imouzzer

Dag 8

Hjemrejse

Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen, hvorfra vi flyver tilbage til København. 

Hotel

Hotel Kenzi Europa ★★★★

Hotel Kenzi Europa ligger blot 100 meter fra den dejlige sandstrand i Agadir og ca. 300 meter fra centrum af byen. I hotellets spa kan der købes massage- og skønhedsbehandlinger.

Faciliteter: Reception, elevator, restaurant, bar, spa, udendørs swimmingpool (opvarmet om vinteren), dejlig have med solstole og parasoller. Hotellet råder også over solstole og parasoller på stranden, som kan lånes gratis. Pool/strandhåndklæder udlånes mod depositum. 

Værelser: Med bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV, minibar, aircondition, værdiboks og balkon. Mulighed for gratis trådløs internetforbindelse. 

Læs mere her

Afgange

Der er desværre ingen ledige afrejsedatoer tilgængelige i øjeblikket.

Marokko - spørgsmål og svar

Skal jeg have pas, visum eller andet, når jeg rejser til Marokko?

Du skal medbringe gyldigt pas, når du rejser til Marokko. Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsedatoen. Visum er ikke nødvendigt. 

Skal jeg vaccineres før rejsen?

Nej, der er ikke krav om særlige vaccinationer før en rejse til Marokko.

Hvad har jeg brug for af forsikringer?

Vi anbefaler altid en rejseforsikring, der sikrer dig behandling i tilfælde af en ulykke, sygdom, hjemrejse, tyveri, etc. Hvis du ikke har en rejseforsikring i forvejen kan du købe den gennem os, læs mere her.

Vi anbefaler også en afbestillingsforsikring, så du kan få dine penge tilbage hvis du bliver forhindret i at rejse pga. sygdom hos dig selv eller dine nærmeste. læs mere her.

 

Hvilken valuta skal jeg medbringe?

Den marokkanske valuta hedder marokkanske Dirham (MAD). 1 dirham = 0,70 kr. MAD er en lukket valuta, så der kan ikke veksles hjemmefra. Medbring kreditkort og hæv kontanter i hæveautomat eller medbring euro, som kan veksles. 

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Flybilletter Når du selv vil stå for rejsen
fra kr. 1.995