Mgarr, Gozo
Valetta
Det Blå Vindue

Malta

Malta og Gozo

Pris pr. person fra
kr. 9.595

GLÆD DIG TIL 2023 HVOR DENNE REJSE VENDER TILBAGE!

 

Tag med på en skøn kulturrejse med masser af oplevelser på Malta og den mindre søsterø Gozo. Vi bor først 4 nætter på Malta og dernæst 3 nætter på Gozo, og rejsen inkluderer flere spændende udflugter med dansk rejseleder på begge øer.

Den lille ø-republik Malta, som består af hovedøen Malta og de mindre øer Gozo og Comino, ligger i Middelhavet syd for Sicilien. Det skønne klima og de dejlige strande gør Malta til en populært feriedestination hele året. Takket være Maltas lange og spændende historie og de velbevarede mindesmærker fra fortiden, er der også masser af kulturoplevelser at hente på Malta og Gozo.

Vores rejse til Malta inkluderer en række spændende udflugter med dansk rejseleder. Vi skal blandt andet opleve Europas mindste hovedstad, smukke Valletta, på en byrundtur og en skøn sejltur. Vi får indblik i maltesisk historie, kunsthåndværk og madkultur, på en heldagsudflugt til den centrale del af øen. Herefter rejser vi videre til den mindre ø Gozo, hvor vi bl.a. besøger et tempelkompleks fra stenalderen og hovedbyen Victoria, og får fantastiske naturoplevelser langs øens kyster.

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Malta
  • Dag 2 - Byrundtur i Valletta
  • Dag 3 - Til fri disposition
  • Dag 4 - Kunsthåndværk, historie og kultur på Malta
  • Dag 5 - Ørundtur på Gozo
  • Dag 6 - På egen hånd
  • Dag 7 - Xwejni Bay - Ta Pinu
  • Dag 8 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Malta Og Gozo 2020

Inkluderet i prisen

Fly København-Malta t/r inkl. bagage

Lufthavnstransfer t/r

4 overnatninger i værelse med vindue og udsigt mod land på Plaza Hotels i Sliema på Malta inkl. velkomstdrink

3 overnatninger i værelse med balkon og havudsigt på Calypso Hotel i Marsalforn på Gozo

7 x morgenmad

2 x frokost

6 x aftensmad på hotellet

Folkloreshow inkl. 3-retters middag med 1/2 fl. vin, vand og kaffe

Udflugter og entréer ifølge program

Erfaren rejseleder bosat på Malta

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Obligatorisk turistskat €0,50 pr. person pr. nat betales kontant direkte til hotellerne

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt både på Malta og Gozo kr. 400

Eneværelse med balkon og havudsigt både på Malta & Gozo kr. 1.400

Fast plads i bussen kr. 150-250

Dag 1

Ankomst til Malta

Fly fra København til Malta og transfer til hotellet, hvor vi nyder en velkomstdrink og bliver indkvarteret på vores værelser. Resten af eftermiddagen er til fri disposition, til at se sig om i lokalområdet. Vi spiser aftensmad på hotellet.

Dag 2

Byrundtur i Valletta

Dagen byder på en halvdagsudflugt rundt i Valletta, som er Europas mindste hovedstad. Vi spadserer gennem den gamle bydels smukke gader, med majestætiske bygninger og historiske monumenter. Vi lægger også vejen forbi den historiske bypark Barakka Gardens. Herfra kan vi også nyde den fantastiske udsigt over havnen. 

Herefter er der tid til at se sig om på egen hånd, eller bare slå sig ned på en hyggelig café og nyde byens atmosfære. Vi mødes igen, og tager på en hyggelig halvanden times sejltur i Marsamxett og Grand Harbour, Vallettas to smukke naturhavne. Vi sejler ind i de små bugter, og nyder udsigten til den smukke by fra vandsiden. Herefter er resten af dagen til fri disposition.

Valletta, Malta
Barakka Gardens, Malta
Valletta, Malta
Valletta, Malta
Dag 3

Til fri disposition

Malta

Dagen er til fri disposition til at gå på opdagelse på egen hånd, eller slappe af på hotellet. Om aftenen mødes vi på hotellet og kører til en lokal restaurant, hvor vi skal spise 3-retters middag inkl. 1/2 fl. vin, vand og kaffe, og overvære et festligt folkloreshow.

Dag 4

Kunsthåndværk, historie og kultur på Malta

På denne spændende heldagsudflugt inkl. frokost, lægger vi ud med at besøge et traditionelt bageri, hvor vi får demonstreret, hvordan man fremstiller Maltas særlige surdejsbrød. Vi fortsætter til Limestone Heritage Park and Gardens, som er et oplevelsescenter med for maltesisk historie og kultur med særligt fokus på øens karakteristiske byggemateriale, de bløde, gyldne limsten. På oplevelsescentret bliver der også mulighed for at smage pastizzi - en lokal specialitet bestående af små dejlommer med fyld af ost eller ærtemos. 

Turen går videre til den lille by Ta’ Qali, hvor bygningerne fra en tidligere flyvestation er indrettet som små værksteder for lokale kunsthåndværkere. Her finder man bl.a. smykker, glas, keramik og strik. Vi stopper i den gamle romerske hovedstad Mdina, inden vi slutter vores tur i Mosta midt på øen. Her skal vi se den imponerende kuppelkirke.

Dag 5

Ørundtur på Gozo

Vi checker ud fra hotellet i Sliema, bagagen bliver bragt til hotellet på Gozo. Fra nordspidsen af Malta sejler vi med færgen til søsterøen Gozo, turen tager ca. 20 minutter. Tilbring eventuelt den korte tur på dækket, og nyd udsigten til den lille ø Comino, som vi sejler forbi på turen, samt indsejlingen til Gozos havneby Mgarr. Vi starter vores tur rundt på Gozo med at besøge tempelkomplekset ved Ggantija midt på øen. Turen går videre til Victoria, som er Gozos hovedby. Her besøger vi citadellet, som blev opført af malteserridderne i sidste halvdel af 1500-tallet. Efter frokost (inkl.) fortsætter vi til Xlendi, en charmerende by i en smuk bugt på øens sydlige del. Vi slutter turen i Dwejra ved vestkysten. Her er krystalklart vand og en stor saltvandssø, som er forbundet med havet med en 60 meter lang klippetunnel. Det var også her den berømte klippebue med navnet “Det blå Vindue” stod, men buen blev ødelagt under en storm i 2017. Efter dagens oplevelser bliver vi indkvarteret på vores værelser og spiser aftensmad på Calypso Hotel i Marsalforn på Gozos nordkyst.

Det Blå Vindue
Tempelkomplekset Ggantija på Gozo
Mgarr, Gozo
Victoria, Gozo
Citadellet i Victoria, Gozo
Xlendi
Dag 6

På egen hånd

Marsalforn

Dagen er til fri disposition til egne oplevelser.

Dag 7

Xwejni Bay - Ta Pinu

Hen på formiddagen kører vi til nordkysten og ser Xwejni Bay, med den smukke natur og saltbassinerne. Vi fortsætter til den smukke Ta Pinu-basilika, som ligger majestætisk omgivet af åbent landskab. Herefter vender vi tilbage til hotellet. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 8

Hjemrejse

Efter morgenmaden checker vi ud fra værelserne, sejler tilbage til Malta og sætter kursen mod lufthavnen, og vores fly tilbage til København.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse