Mallorca - langtidsrejse

Mallorca - langtidsrejse

3 uger m. afslapning & oplevelser

 • Skønt klima
 • Smukke udsigter
 • Naturoplevelser
 • Tid på egen hånd
 • Langtidsferie

Mallorca - langtidsrejse

Mallorca er et af danskernes mest elskede rejsemål. Klimaet er misundelsesværdigt året rundt, strandene er skønne og naturen er smuk. Vi har sammensat et fantastisk tilbud med ophold på 3-stjernet hotel nær stranden og tre udflugter sammen med vores danske rejseleder inkluderet.

Mallorca, der også kendes som "solskinsøen", er en vidunderlig ferieø. Langs sydkysten finder man hyggelige små og større bugter med fine sandstrande. Bag byerne, som ligger som perler på en snor langs vandet, rejser øens bjerge sig med skove, appelsin- og olivenplantager og enestående udsigter. 

Vi bor i badebyen Can Pastilla, der ligger lige øst for Palma de Mallorca. Fra byens flotte strandpromenade kan man nyde udsigten over strandene og Palma-bugten. I Can Pastilla finder man masser af butikker, cafeer og restauranter. Vi bor på Hotel Helios, som ligger ganske tæt på den dejlige sandstrand og nær byens hyggelige lille lystbådehavn. Skal man have suppleret feriegarderoben lidt, ligger det store shoppingcenter FAN Mallorca ca. 5 kilometer fra hotellet. 

På vores rejse til Mallorca indgår 3 spændende halvdagsudflugter. Vi skal besøge den idylliske bjergby Valldemossa, som er den højest beliggende by på Mallorca. Vi skal desuden på udflugt til de hyggelige byer Soller og havnebyen Puerto de Soller. På den sydøstlige del af øen får vi en spændende rundvisning på et saltværk, hvor der udvindes middelhavssalt af meget fin kvalitet inden vi spiser frokost med typisk mallorquinske specialiteter og vin på en hyggelig restaurant.  

På udflugterne deler vores erfarne danske rejseledere gavmildt ud af deres store viden om både dagligliv og ferieoplevelser på Mallorca. Har du lyst til at opleve endnu mere af Mallorca har rejselederne desuden gode forslag til flere udflugter og oplevelser.

 • Fly til Mallorca og transfers t/r
 • Halvpension inkl. vin
 • 3 spændende udflugter inkluderet
 • Dansk rejseleder


Smuk natur og skønne strande

Rejseplan 3 uger

 • Dag 1 - Ankomst til Mallorca

 • Dag 2-21 - 3 udflugter inkluderet

 • Dag 22 - Hjemrejse fra Mallorca


Se detaljeret rejsebeskrivelse
Mallorca

Inkluderet i prisen

 • Fly til Palma de Mallorca t/r inkl. bagage
 • Lufthavnstransfer t/r
 • 21 nætter på Hotel Helios
 • Halvpension på hotellet
 • 1/4 fl. vin & 1/2 l. vand til aftensmaden
 • 3 udflugter
 • Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Forsikringer
 • Eventuelle entréer
 • Obligatorisk turistskat p.t. € 2,20 pr. person pr. nat i november, €0,55 pr. person pr. nat i feb./marts, som betales direkte til hotellet

Evt. tillæg pr. person

 • Dobbeltværelse til enebrug kr. 5.500
 • Fast plads i bussen kr. 150-250
 • Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 483/499 Læs mere
 • Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Rejseplan 3 uger

Dag 1

Ankomst til Mallorca

Afrejse fra Danmark. Ankomst til Palma de Mallorca. Transfer til Hotel Helios og indkvartering.

Dag 2-21

3 udflugter inkluderet

I løbet af opholdet indgår følgende halvdagsudflugter:

VALLDEMOSSA (Halvdagsudflugt)
Valldemossa ligger i smukke omgivelser i bjergene i ca. 400 meters højde. Den fortryllende bjerglandsbys hyggelige gader med maleriske stenhuse og blomsterkrukker er en seværdighed i sig selv. For dem, der har lyst, viser rejselederen rundt i det tidligere karteuserkloster, hvor den berømte komponist Chopin boede i vinteren 1838. Vi starter med at se kirken og derefter klostret med munkecellerne. I værelserne, hvor Chopin og den excentriske forfatter George Sand boede, kan vi bl.a. se Chopins klaver, som han fik sendt fra Paris. Til værelserne hører også en lille frodig have med en skøn udsigt over bjerglandskabet. Herefter er der mulighed for at se sig om i det lille palads ved siden af klostret, hvor vi afslutningsvis overværer en lille klaverkoncert (ca. 15 min.) med Chopins smukke musik. (Entré til kirken, klostret og paladset inkl. koncert ca. €12,50)

HAVSALT OG MALLORQUINSK FROKOST (Halvdagsudflugt)
Vi bliver hentet på hotellet og kører med bus til saltværket Salinas d’Es Trenc på Mallorcas sydøstkyst. Turen går gennem den fladere del af Mallorca med mange små landbrug. I skellene og langs vejen ser vi de karakteristiske gamle mallorquinske stengærder. Saltværket ligger i et smukt naturområde, som er et eftertragtet overvintringssted for flamingoer og andre trækfugle. Vi får en spændende rundvisning mellem bassinerne og de store saltbjerge og hører om udvindingsprocesserne for de forskellige salttyper og kvaliteter. Efter rundvisningen er der mulighed for at købe salt med hjem, en dejlig souvenir. Vi fortsætter til en typisk mallorquinsk restaurant, som er indrettet i en gammel mølle – et favoritsted for lokalbefolkningen, bl.a. når familien samles til søndagsfrokost. Her spiser vi en lækker frokost med rustikke, autentiske specialiteter og vin og vand til. Efter frokosten går turen tilbage til hotellet.

SOLLER (Halvdagsudflugt)

Vi kører med bus til bjergkæden Tramuntana, hvor vi besøger Soller. Den hyggelige by ligger smukt i en skøn dal med appelsin-, citron- og olieventræer. Efter lidt tid til at se sig om på egen hånd mødes vi igen og der er nu mulighed for at tage med den stemningsfulde veteransporvogn (billet ca. €7) til den skønne naturhavn Puerto de Soller. Alternativt kan man gå tilbage til bussen, som også kører til Puerto de Soller. Vi tilbringer ca. en time i Puerto de Soller, gå f.eks. en tur på promenaden, som omkranser den smukke lille bugt. Herefter kører vi med bussen tilbage til hotellet. 

Den smukke sporvogn kører mellem Soller og Puerto de Soler Saltbassiner i Salinas d'es trec Flora og fauna omkring Salinas d'es trec Salinas d'es trec Salinas d'es trec

Dag 22

Hjemrejse fra Mallorca

Transfer til lufthavnen og afrejse. Hjemkomst til Danmark.

Hotel

Hotel Helios ★★★

Blot 100 meter fra den skønne sandstrand Playa de Palma i udkanten af badebyen Ca’n Pastilla ligger det dejlige 3-stjernede Hotel Helios. Hotellet har en dejlig velholdt have og et skønt poolområde. Det berømte Palma Aquarium ligger blot 500 meter fra hotellet og der er gode busforbindelse til centrum af Palma de Mallorca. 

Faciliteter: Reception, elevator, bar med terrasse, buffetrestaurant, udendørs swimmingpool, indendørs swimmingpool (åben november-april), bordtennis, dart m.m. Adgang til spa med jacuzzi, sauna m.m. samt mulighed for massage og skønhedsbehandlinger mod tillæg, forhør i re…

Læs mere her

Afgange

Der er desværre ingen ledige afrejsedatoer tilgængelige i øjeblikket.

Spanien - spørgsmål og svar

Hvordan er forholdene for bevægelseshæmmede på rejser i Spanien?

Vi forudsætter generelt, at man er selvhjulpen og almindeligt godt gående på vore rejser. For turene til Spanien kan vi endvidere oplyse, at man på udflugterne oftest skal gå på ujævnt terræn.

Specifikt om Mallorca:
Udflugten til Soller indeholder ca. 2 km tur til fods. 

Specifikt om Tenerife:
Udflugten til Icod indeholder gåtur på ujævnt terræn med mange trapper.
Hotel Diamante Suites ligger på toppen af en meget stejl bakke - og der kan være lange afstande på hotellet.

Specifikt om Andalusien:
Udflugten til Alhambra indeholder en rundvisning til fods med en varighed på ca 2½ time.

Hvilken valuta skal jeg medbringe og kan jeg betale med kort?

Den spanske møntfod er euro.

Alle vores hoteller tager imod de gængse credit cards, og det gælder også de fleste større butikker i byerne. Enkelte gallerier og kunsthåndværkere, mindre butikker i byerne og mange butikker på landet tage ikke imod credit cards. Det er altid en god idé at have lidt kontanter på sig til køb af vand, souvenirs og lign.

Har jeg brug for en adapter til elstikkene?

Der benyttes i vid udstrækning samme elstik i Spanien som i Danmark. Spanien benytter primært 230 V, 50 Hz vekselstrøm, enkelte steder er der 110 V eller 125 V.

Læs om strøm og stik her

 

Skal jeg vaccineres før rejsen?

Nej, der er ikke krav om særlige vaccinationer før en rejse til Spanien.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Costa del Sol - langtidsrejse 3 uger på 4-stjernet lejlighedshotel
fra kr. 10.495
Tenerife - langtidsrejse 3 uger inkl. udflugter
fra kr. 12.995
Gran Canaria - langtidsrejse 3 ugers langtidsferie
fra kr. 10.995
Tenerife Øen med evigt forår
fra kr. 7.495