Big Ben og Westminster, London
Eiffeltårnet, Paris
Trafalgar Square, London

England

London og Paris

Pris pr. person fra
kr. 9.495

Oplev to af Europas mest prominente hovedstæder på samme rejse. Vi bor på centrale hoteller i både London og Paris og vores danske rejseleder sørger for, at vi oplever de største seværdigheder på byrundture med bus og sejlads på floderne Themsen og Seinen. Desuden er der tid til fri disposition til at gå på opdagelse på egen hånd i begge byer. Turen fra London til Paris tager vi med højhastighedstoget Eurostar.

I London er de ikoniske røde telefonbokse er næsten fortrængt af mobiltelefonen, men de røde dobbeltdækker busser er der endnu. Vi rejser med fly til Englands hovedstad og oplever en række af byens største seværdigheder med dansk rejseleder. Herefter går vi ombord på Eurostar-toget, som på to timer og et kvarter bringer os de 470 kilometer til centrum af Paris. Her venter et par oplevelsesrige dage i "byernes by", hvor vi tager på byrundture med rejselederen og også har tid til oplevelser på egen hånd inden vi flyver direkte tilbage til København med masser af storbyoplevelser i bagagen! Både London og Paris har masser af spændende museer og er blandt verdens bedste shoppingbyer. I Londons Oxford Street ligger de kendte engelske brands som TopShop og Oasis side om side med velkendte internationale strøgbutikker. I Paris kan man med fordel lægge vejen forbi et af de mange flotte stormagasiner, f.eks. Galeries Lafayette, Printemps, Samaritaine, Bon Marché el. BHV.

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til London - Byrundtur
  • Dag 2 - London på egen hånd
  • Dag 3 - Byrundtur i London - Sejltur på Themsen - Afternoon Tea
  • Dag 4 - Fra London til Paris - Byrundtur i Paris
  • Dag 5 - Byrundtur i Paris
  • Dag 6 - Sejltur på Seinen
  • Dag 7 - La Defense - Shopping - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Stepmap Map London Og Paris 2020

Inkluderet i prisen

Fly København-London Gatwick og Paris Charles de Gaulle-København inkl. bagage

Togbillet og pladsbillet Eurostar London-Paris

Transfers lufthavn-hotel/hotel-tog/tog-hotel/hotel/lufthavn

3 nætter på centralt hotel i London

3 nætter på centralt hotel i Paris

6 x morgenmad

1 x aftensmad (dag 1)

Udflugter:

- Introduktionstur med bus i London på ankomstdagen

- Byvandring i London

- Byrundtur med bus i London

- Sejltur på Themsen i London

- Afternoontea i London

- Introduktionstur med bus i Paris efter ankomsten med toget

- Byvandring i Paris

- Byrundtur med bus i Paris

- Sejltur på Seinen i Paris

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Enkeltværelse kr. 2.200

Fast plads i bussen kr. 150-250

Dag 1

Ankomst til London - Byrundtur

Vi tager morgenflyet til London, og kan således allerede på rejsens første dage få mange gode timer i London. I lufthavnen bliver vi hentet i bus. På vej til hotellet kører vi en orienterende byrundtur, hvor vi fra bussen ser nogle af Londons ikoniske seværdigheder.

Byrundturen slutter ved hotellet, hvor vi bliver indkvarteret på vores værelse. 

Vi spiser velkomstmiddag på en restaurant i gåafstand fra hotellet. 

Dag 2

London på egen hånd

Dagen er til fri disposition til egne oplevelser i London - rejselederen står klar med tips og byder om formiddagen på en introduktion til Londons meget velfungerende undergrundstog.

Tower Bridge, London
Buckingham Palace, London
Trafalgar Square, London
Dag 3

Byrundtur i London - Sejltur på Themsen - Afternoon Tea

Hele formiddagen er sat af til en større byrundtur i London - glæd dig til at se Tower of London, Hyde Park, Piccadilly Circus og St. Paul's Cathedral, Houses of Parliament med Big Ben, Westminster Abbey og selvfølgelig Buckingham Palace. Turen slutter med en dejlig sejltur på Themsen mellem Westminster og Tower, hvor vi kan nyde synet af den engelske hovedstad og de berømte bygningsværker fra vandsiden. 

Ombord nyder vi en lækker og traditionel engelsk afternoon tea. 

Herefter er resten af dagen til fri disposition.

Dag 4

Fra London til Paris - Byrundtur i Paris

Eurostar

Vi kører i egen bus til St. Pancras-stationen i London, hvorfra de berømte EuroStar højhastighedstog mod Paris afgår. På kun 2 timer og 16 minutter tilbagelægges distancen mellem den engelske og den franske hovedstad. Vi ankommer til den berømte station Gare du Nord midt i Paris. Også her starter vi med en orienterende byrundtur med bus, således vi fra starten får et overblik over "byernes by". Vi slutter turen ved vores hotel, som har vore værelser klar.

Også i Paris bor vi meget centralt - tæt på Gare du Nord!

Dag 5

Byrundtur i Paris

I dag skal vi opleve endnu mere af Paris på den store byrundtur, som starter efter morgenmaden. Med bus kører vi forbi byens mange vartegn og højdepunkter som Triumfbuen, Eiffeltårnet og naturligvis Notre Dame. 

Efter frokost på egen hånd går vi med vores rejseleder rundt på på Montmartre og skal også opleve den smukke kirke Sacre Coeur, som kan ses fra hele Paris.

Champs Elysées, Paris
Sacre Coeur
Notre Dame
Dag 6

Sejltur på Seinen

Også i Paris står vores rejseleder klar med gode råd - denne morgen introducerer rejselederen os til de parisiske metrotog. 

Med disse ender vi ved Seine-floden, hvor Best Travel byder på en skøn bådtur  med udsigt til mange af de store seværdigheder

(metrobilletter ej inkluderet).

Dag 7

La Defense - Shopping - Hjemrejse

Eiffeltårnet Eiffeltårnet

Efter morgenmaden checker vi ud fra vores værelser - bagagen kan opbevares på hotellet. Vi skal først forlade Paris om aftenen, så der er god tid til at opleve endnu mere af den spændende franske hovedstad - og måske besøge nogle af de berømte stormagasiner. 

Herefter tager rejselederen sammen med de, som ønsker det, turen til den nye triumfbue i La Defense (metrobillet ej inkl.).

Udnyt også dagen til en tidlig fransk aftensmad på en hyggelig bistro, inden vi sætter kursen mod lufthavnen og aftenflyet tilbage til Danmark.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse