Köln
Wuppertal
Kölner Dom

Tyskland

Köln & Wuppertal

Pris pr. person fra
kr. 4.995

4 dage ved Rhinens bred i smukke Köln som er kendt for sin imponerende katedral og hyggelige bymidte. Ud over at opleve byen skal vi også på chokoladesmagning og besøge en ingeniørmæssig bedrift – nemlig de hængende sporvogne i Wuppertal. Det hele starter og slutter med komfortabel togrejse fra København.

OBS: Opsamling i Ringsted, Odense, Kolding og Padborg.

I Köln skal vi på byvandringer, og her skal vi bl.a. resterne af den gamle bymur og den skønne Kölner Dom, der den største gotiske kirke i Nordeuropa og optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv. På rejsens 3. dag besøger vi Kölns chokolademuseum. Her lærer vi alt om chokoladens vej fra bønne til lækkerier. Efter besøget på museet tager vores rejseleder os med på gåtur langs Rhinen, som er travlt befærdet af både fragtskibe og flodkrydstogtsskibe.

På rejsens sidste dag sætter vi kurs mod Wuppertal i Ruhr-distriktet. Her skal vi opleve de berømte hængende sporvogne. Vi skal naturligvis også med på en lille tur.

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Togrejse fra Danmark til Köln
  • Dag 2 - Byvandring i Köln
  • Dag 3 - Chokolademuseet – Spadseretur langs Rhinen
  • Dag 4 - Wuppertal
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Koeln Og Wuppertal

Inkluderet i prisen

Togbillet inkl. pladsbillet København-Hamborg-Köln/Wuppertal t/r

Transfer i egen bus fra banegården i Köln til hotellet t/r

3 nætters indkvartering på Steigenberger Hotel Köln

3 x morgenmad på hotellet

1 x aftensmad på hotellet (dag 1)

Byvandring i Köln

Chokolademuseet i Köln

Tur med den hængende sporvogn i Wuppertal

Dansk rejseleder på hele rejsen

Turistskat i Köln

Ikke inkluderet i prisen

Drikkevarer og øvrig forplejning

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Dobbeltværelse som enkeltværelse kr. 800

Dag 1

Togrejse fra Danmark til Köln

DB ICE Station JS 4 5

Vi starter rejsen bekvemt fra Københavns Hovedbanegård, hvor vi tager plads i toget mod Hamborg. Der er mulighed for påstigning flere steder undervejs. Midt på dagen skifter vi nemt tog i Hamborg og vores rejseleder viser naturligvis vej fra det ene tog til det andet. Undervejs fra Hamborg til Köln findes restaurantvogn, hvor der vil være mulighed for at købe frokost.

Allerede sidst på eftermiddagen ankommer vi til Köln. Vi har naturligvis sørget for transporten hen til vores virkelig gode hotel, hvor vi også den første aften nyder vores aftensmad

Dag 2

Byvandring i Köln

I dag skal vi for alvor udforske Köln – eller Cologne, som byen kaldes både på fransk og engelsk. Vores dygtige rejseleder tager os med på byvandring i den gamle romerske by, hvor katedralen er byens store kendetegn. Kölner Dom er den største gotiske kirke i Nordeuropa og optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Köln er en levende storby med brostensbelagte torve, moderne butikker og hyggelige bier-stuben. Vi er midt i Tysklands ældste storby og resterne af den gamle bymur kan vi se flere steder i dag.

Eftermiddagen er afsat på egen hånd til at nyde byen. Vi foreslår en gåtur langs Rhinen – eller måske en indkøbstur i shoppinggaderne Schildergasse og Apostelnsstrasse. Bagefter kan man hvile fødderne i en af de mange beværtninger, og prøve det gode lokale øl, Kölsch!

Dag 3

Chokolademuseet – Spadseretur langs Rhinen

Efter en god morgenmad spadserer vi til Kölns chokolademuseum, som ligger flot placeret ved Rhinens bred. Muséet er både interessant og spændende og består af 2 etager. Her lærer vi alt om chokoladens vej fra bønne til lækkerier. Vi får også endda et indblik i produktionen og afslutter naturligvis besøget med en lækker prøvesmagning.

Rejselederen tager os derefter på en spadseretur langs Rhinen, som er travlt befærdet af både fragtskibe og flodkrydstogtsskibe. Har man lyst kan man på egen hånd tage med svævebanen over floden.

Eftermiddagen er til fri disposition – vi kan anbefale et besøg på et af byens mange museer. Farina Fragrance er et helt museum tilegnet parfume – og der fremstilles stadig parfume. Produktionen går helt tilbage til 1700-tallet og det var her man i sin tid startede med at lave ”Eau de Cologne”

Dag 4

Wuppertal

Vi nyder den sidste morgenmad på hotellet og sætter os herefter i vores bus, som sætter kursen mod Wuppertal i Ruhr-distriktet. Tidligere var byen centrum for en omfattende tekstil-produktion, men det er noget helt andet, vi skal opleve. Vi skal nemlig med en tur med de berømte hængende sporvogne. Vi oplever dem både nedefra, når de suser over os – men selvfølgelig skal vi også prøve en lille tur.

Banen er mere end 100 år gammel, men er løbende blevet udbygget og fungerer stadig den dag i dag som et af byens mest benyttede transportsystemer. Efter denne sjove oplevelse kører vi til banegården i Wuppertal, hvor vi stiger på toget mod Hamburg – og derfra videre hjem mod Danmark.

Wuppertal Wuppertal

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse