Julemarked i Gamla Stan
Julemarked i Gamla Stan
Storkyrkan

Sverige

Julemarkeder i Stockholm med tog

Pris pr. person fra
kr. 5.495

Tag med Best Travel på en hyggelig julerejse til skandinaviens hovedstad, Stockholm.  Vi rejser direkte fra centrum af København til centrum af Stockholm og dermed uden anstrengende rejsedage. Transporten foregår med komfortable svenske tog, som byder på bistrovogn – for slet ikke at tale om den fine udsigt ud over landskaberne vi suser igennem.

Stockholm har meget at byde på, og opleves bedst til fods. Vi har derfor valgt at bo yderst centralt – og herfra vil vores rejseleder under opholdet byde på flere interessante byvandringer rundt i byen.

Vi skal naturligvis opleve Gamla Stan og det hyggelige julemarked, men vi kommer også forbi Storkyrken (entré inkl.) samt det kongelige slot, som er to af de største seværdigheder i Gamla Stan.

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Togrejsen tværs igennem Sverige
  • Dag 2 - Byen ved vandet og Den Gamle By
  • Dag 3 - Julemarkedet i Gamla Stan og tid til julegaveindkøb
  • Dag 4 - Fra Stockholm med minder i bagagen
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Togrejse Til Stockholm

Inkluderet i prisen

Togrejse København-Stockholm t/r inkl. pladsbillet

3 overnatninger på 4-stjernet hotel

3 x morgenmad

1 x aftenbuffet (Dag 1)

Rundvisning og entre til Storkyrkan

Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrig forplejning

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Dobbeltværelse som eneværelse kr. 1.800

Dag 1

Togrejsen tværs igennem Sverige

Scandic Grandcentral Lobby 1 4 4

Rejsen starter, når vi stiger på toget på Københavns Hovedbanegård. Vi kører over broen til Sverige og snart vil vi køre igennem det smukke og varierede svenske landskab. Undervejs kan man fra togets bistrovogn købe mad og drikke.

Vi er fremme i Stockholm ud på eftermiddagen. Her skal vi blot ud på en kort spadseretur til vores hotel, Scandic Grand Central, som ligger ca. 500m gåtur fra banegården.

Om aftenen hygger vi sammen med en fælles middag på hotellet.

Dag 2

Byen ved vandet og Den Gamle By

Vi nyder en lækker morgenmad, inden vi skal ud og opleve Stockholm sammen til fods. Byen kaldes ofte Nordens Venedig, da den ligesom Venedig er beliggende på øer i havet. I Stockholms skærgård er der omkring 24.000 små og store øer, og dette gør virkelig Stockholm meget speciel. Hvorend du er i byen, er du tæt på vandet.

Riddarholmen og Gamla Stan er Stockholms oprindelige centrum, og det var her byen blev grundlagt i 1252. Det føles derfor naturligt, at vi om morgenen starter vores Stockholm-ophold med en fælles guidet gåtur i disse områder.

Den gamle bydel (Gamla Stan) er et af ​​Europas største og bedst bevarede middelalderbycentre. De smalle, snoede brostensbelagte gyder med huse i gule nuancer har givet Gamla Stan en unik karakter.

Bag de synlige facader findes stadig i dag kælderhvælvinger og kalkmalerier fra middelalderen. Midt i den bydel findes Stortorget, som er Stockholms ældste plads, og herfra udgår Köpmangatan, som er Stockholms ældste gade og nævnt allerede i 1300-tallet. Vi kommer naturligvis også forbi Storkyrkan og det kongelige slot, som er to andre store seværdgheder i Gamla Stan.

Vi nøjes faktisk ikke med at gå forbi Storkyrkan, for her bydes vi velkommen af en dygtig lokalguide, som viser os rundt i den store kirke.

Rejselederen vil naturligvis komme med råd, således at du ikke går glip af vagtparaden og det daglige vagtskifte (kan opleves uden at købe entre til slottet).

Dag 3

Julemarkedet i Gamla Stan og tid til julegaveindkøb

Morgenmad på hotellet hvorefter nye Stockholm-oplevelser venter i den smukt pyntede hovedstad. Vi besøger julemarkedet i Gamle Stan, som byder på mange hyggelige boder, hvor der kan købes glögg, juleslik og svenske specialiteter. Der hersker en hyggelig stemning i de små gader – og er vi heldige får vi et drys julesne.

Stockholm er også kendt for at være en god shoppingby med mange hyggelige og trendy butikker og stormagasiner. Mangler du at købe den sidste julegave?

Dag 4

Fra Stockholm med minder i bagagen

En sidste morgenmad på vores fine hotel inden udtjekning og samlet gåtur til banegården. Fyldt med dejlige minder fra Stockholm går vi ombord vores tog, der kører os mod Danmark igen.

Bemærk, at togskifte i Malmø samt ændringer i togplanen kan forekomme.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse