Lübeck

Julemarkeder i Nordtyskland

4 dage med rejseleder

 • Julemarkeder
 • Julestemning
 • Storbystemning
 • Kulturoplevelser
 • Kulinariske oplevelser

Julemarkeder i Nordtyskland

Oplev de hyggelige tyske julemarkeder i Kiel, Hamborg og Lübeck på en hyggelig 4-dages bustur med dansk rejseleder.

En julemarkedsrejse er for mange af vores gæster en fast tradition - og med god grund, for der findes ingen skønnere måde at komme i julestemning på! At besøge de hyggelige nordtyske byer op til jul er en ganske særlig oplevelse. Der er smukt pyntet med tusindvis af juletræer og der er garanti for julestemning når man besøger de traditionsrige julemarkeder, som Tyskland er berømt for. Hver by, sine julemarkeder - men overalt finder man fine små boder med kunsthåndværk, julepynt og legetøj - samt lækre, lokale specialiteter, pølser, julekager, øl og glühwein. 

På denne julemarkedsrejse besøger vi hele 3 dejlige byer med lange traditioner for julemarkeder, nemlig Kiel, Hamborg og Lübeck Vi bor godt og komfortabelt i Bad Bramstedt og rejsen inkluderer halvpension på hotellet samt 2 frokoster i hhv. Hamborg og Lübeck. 

 

 

 • Transport i moderne langtursbus med wifi og strømstik
 • Julemarkeder i Kiel, Hamborg og Lübeck
 • Festaften med musik og dans
 • Dansk rejseleder


Julemarkeder i Kiel, Hamborg og Lübeck

Rejseplan

 • Dag 1 - Julemarked i Kiel - Ankomst til Bad Bramstedt

 • Dag 2 - Hamborg

 • Dag 3 - Lübeck - Festaften

 • Dag 4 - Hjemrejse


Se detaljeret rejsebeskrivelse

Inkluderet i prisen

 • Transport i moderne langtursbus fra Jylland via grænsen og fra Sjælland via Scandlines Rødby-Puttgarden t/r
 • Gratis kaffe på ud- og hjemrejse samt adgang til wi-fi og usb-strømstik i bussen
 • 3 nætter på Hotel Tryp by Wyndham Bad Bramstedt
 • 3 x morgenmad på hotellet
 • 1 x frokost inkl. 2 gl. vin/øl, vand samt kaffe (i Hamborg dag 2)
 • 1 x frokost inkl. 1 øl (i Lübeck dag 3)
 • 2 x aftensmad på hotellet (dag 1 og 2)
 • Festaften på hotellet inkl. middag med drikkevarer samt musik og dans (dag 3)
 • Udflugter og julemarkedsbesøg ifølge program
 • Dansk rejseleder

Evt. tillæg pr. person

 • Enkeltværelse kr. 500
 • Fast plads i bussen kr. 150-250
 • Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 231 Læs mere
 • Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Rejseplan

Dag 1

Julemarked i Kiel - Ankomst til Bad Bramstedt

Efter endt opsamling sætter vi kurs mod Kiel, hvor vi skal opleve turens første julemarkeder. Kiel har fire hyggelige julemarkeder i gåafstand fra hinanden - på Rådhuspladsen, i Holstenstraße, på Asmus-Bremer-Platz og på Alte Markt. De mange hyggelige boder falbyder julepynt, brugskunst og legetøj - samt lækre specialiteter, pølser, kager og glühwein, så der er også mulighed for at finde noget lækkert til frokost. Sidst på eftermiddagen fortsætter vi mod Bad Bramstedt. Vi checker ind på Hotel Tryp by Wyndham og nyder aftensmaden sammen på hotellets restaurant.

Dag 2

Hamborg

Efter morgenmaden på hotellet kører vi til Hamburg, hvor duften af gran fra hundredevis af juletræer blander sig med duftene fra boderne med glühwein, tyske julespecialiteter og søde sager. Vi får tid til at gå på opdagelse på egen hånd inden vi mødes igen og spiser frokost, som også inkluderer et par glas øl eller vin. Efter frokost er der igen tid til at opleve Hamborgs julemarkeder - mest berømt er markedet på pladsen foran det imponerende rådhus, der hviler på 4.000 pæle nær Alster-søen. Vi kører tilbage til Bad Bramstedt hen på eftermiddagen. Om aftenen er der fælles middag på hotellet.

Dag 3

Lübeck - Festaften

I dag besøger vi Lübeck, en lille perle, der bl.a. er berømt for sin marcipan, men også rummer meget mere. De mange velbevarede borgerhuse i byens centrum vidner om fordums storhed og Lübecks historiske bycentrum har siden 1987 været fredet af UNESCO. På denne tid af året er Lübeck smukt pyntet til julen og trods sin beskedne størrelse kan Lübeck byde på en god håndfuld stemningsfulde julemarkeder. Efter lidt tid på egen hånd mødes vi til frokost inkl. 1 øl inden vi igen har et par timer til rådighed. Lübeck og marcipan uløseligt forbundet og man kan f.eks. besøge den berømte Café Niederegger hvor der er macipanmuseum på 1. sal. Cafeens historie går over 200 år tilbage og Niederegger har været leverandør til både den tyske kejser og den russiske zar. Fyldt med god julestemning kører vi tilbage til Bad Bramstedt hen på eftermiddagen. Aftenen byder på festmiddag inkl. fri vin, øl og vand i tre timer samt efterfølgende musik og dans på hotellet. 

Dag 4

Hjemrejse

Vi checker ud fra hotellet efter morgenmaden og kører tilbage til Danmark. Der bliver mulighed for at gøre de sidste indkøb ved grænsen/under overfarten inden vi fortsætter turen tilbage til opsamlingsbyerne.

 

Opsamlingsliste bus Jylland

JYLLAND AFREJSE HJEMKOMST
Aalborg - Th. Sauersvej 07.10 21.00
Haverslev - Afk. 33 07.40 20.30
Randers - Pendlerplads Afk. 40 08.10 20.00
Århus - Viborgvej/Borumvej - Afk. 47 08.50 19.20
Vejle - Exxit 59 (Tidl Dansk Transport Center) 09.30 18.40
Kolding Havn - Nordkajen 10.30 17.40
Aabenraa - Afk. 70 v/Shell 11.20 16.50
Padborg - OK Benzin, Lejrvejen 11.50 16.20

 

Opsamlingsliste bus Sjælland

SJÆLLAND AFREJSE HJEMKOMST
Lyngby - Lyngby S-Station, Jenbanepladsen 1 06.45 22.15
København - Flintholm Station, Grøndals Parkvej 82 07.20 21.50
Roskilde - Busholdeplads på hjørnet Ny Østergade/Køgevej 08.00 21.10
Ringsted Station 08.40 20.35
Næstved Station 09.15 20.00
Vordingborg - Afk. 41 p-pladsen 09.50 19.30
Rødby - Billetkontoret ved Scandlines 10.30 18.45

Hotel

Tryp by Wyndham Bad Bramstedt ★★★

Hotellet ligger i den hyggelige lille by Bad Bramstedt med udsigt over grønne områder og Hudau-floden. 

Værelser: Rummelige værelser med bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV.

Faciliteter: Reception, elevator, restaurant og bar.

Læs mere her

Afgange

Der er desværre ingen ledige afrejsedatoer tilgængelige i øjeblikket.

Generel praktisk information

Ankomst til rejsemålet

Ifølge internationale hotelregler kan du ikke påregne, at dit værelse er klar til indcheck før kl. 15.00 på ankomstdagen - i sjældne tilfælde først kl. 17.00.

På flyrejser med udflugtsprogram i bus vil der oftest være mulighed for at forudbestille en fast plads i bussen på rejsemålet. Dermed har du en bestemt plads reserveret på rejsen. Som udgangspunkt gælder denne reservation i busserne til/fra lufthavnen samt på udflugterne. Dog gør vi opmærksom på, at reservationen ikke gælder på eventuelle ekstra udflugter som tilkøbes på flodkrydstogter.

Vi gør ligeledes opmærksom på, at 1. række i højre side altid tælles EFTER rejseleder og/eller lokalguide. Til tider vil rejseleder/lokalguide være placeret på forreste række i bussen, hvormed de reserverede pladser i højre side, alle vil rykke en række bagud. Dette giver ikke ret til refusion af det indbetalte beløb til fast plads i bussen.

Best Travel benytter lokale busser i udlandet og forsøger altid at skaffe busser af en god standard. Denne kan dog ikke altid sammenlignes med dansk standard. Eksempelvis vil der oftest ikke være toilet i bussen.

Forsikring

Rejsedeltageren er selv ansvarlig for at have tegnet de forsikringer, som anses for nødvendige. Det gule sygesikringskort gælder efter 1. august 2014 kun i Danmark. På rejser indenfor EU anbefales det at medbringe det blå sygesikringsbevis (bestilles hos din kommune), som dækker læge- og hospitalhjælp på samme vilkår som borgerne i det land, som du besøger. Der kan altså være tale om større eller mindre egenbetaling.

Bemærk, at det blå kort ikke dækker hjemtransport i forbindelse med sygdom, samt meget andet. Det tilrådes derfor at tegne en rejseforsikring, som bl.a. dækker forsinket fremmøde, erstatningsrejse, hjemrejseforsinkelse, overfald, hjemtransport, sygeledsagelse, invaliditet og død. Forsikringen kan tegnes hos SOLID AB gennem Best Travel, som er et anerkendt svensk forsikringsselskab.

Ved sygdom opstået under rejsen påhviler det rejsedeltageren selv at afholde alle omkostninger eller udlæg, f.eks. til lægebehandling, sygehusophold eller særlig hjemrejsetransport. Rejsedeltagere er forpligtigede til før bestilling af rejsen at konsultere en læge, hvis de er vidende om, at deres helbredstilstand ikke er god. Deltagelse på rejsen sker på eget ansvar.

Læs mere om rejseforsikringer på www.besttravel.dk/forsikring

Påklædning

Foruden almindeligt tøj medbringes en god sweater, vindjakke og gode, solide travesko. Undlad at medbringe dyre smykker og andre værdigenstande. På krydstogter afholdes 1-2 formelle aftener, hvor herrerne forventes at være iklædt jakkesæt og damerne tilsvarende pænt tøj. Ellers er påklædningen på krydstogter ganske afslappet.

Særlige ønsker

En del gæster fremkommer med specielle ønsker i forbindelse med bestilling af rejsen, for eksempel ønsker om bestemte siddepladser i bussen, værelser med udsigt, ved siden af hinanden eller lignende. Disse ønsker noterer vi gerne på billetten og videregiver til rette instans. Vi kan imidlertid ikke garantere, at ønsket bliver opfyldt.

Er du allergisk overfor visse former for fødevarer vil vi gerne have dette oplyst ved bestillingen, således at vi kan videregive informationen til hotellet - evt. også til flyselskabet, hvis forplejning på flyrejsen indgår. Vi kan dog ikke garantere, at hotellet kan opfylde særlige diætønsker eller tilbyde en særlig allergivenlig menu.

Specielle fødevarer i forbindelse med f.eks. glutenfri eller laktosefri kost kan være svære at finde i nogle lande, hvor det ikke er så almindeligt med allergi som i Danmark. Er du glutenallergiker anbefaler vi derfor, at du selv medbringer glutenfrit brød, da det i visse lande kun kan købes på apoteket.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Flybilletter Når du selv vil stå for rejsen
fra kr. 1.995
Rom - Julerejse Oplev juleaften i dejlige Rom
fra kr. 7.895
Rom - Nytårsrejse Fejr nytåret i Den Evige Stad
fra kr. 8.595
Julemarkeder i Italien Julehygge i Dolomitterne
fra kr. 4.295