Dresden i vinterklæder
Dresden panorama
Dresden julemarked

Tyskland

Julemarkeder i Dresden & Berlin

Pris pr. person fra
kr. 4.895

Oplev både Dresden og Berlin på en hyggelig 5-dages jule-bustur med ophold på dejlige 4 stjernede hoteller – central beliggende i både Dresden og Berlin.

Dresden ligger smukt i en floddal ved Elben, og byens status som kulturby går flere århundreder tilbage. Under 2. Verdenskrig blev byen sønderbombet af de allierede. Bombningerne, sammen med 40 års byudvikling under det socialistiske styre, ændrede byens udtryk betydeligt. Siden Tysklands genforening er Dresden blomstret op på ny, og fremstår nu som et moderne kraftcentrum, der er kendt for sit fokus på kunst, kultur og arkitektur. Og med 11 julemarkeder er byen et skønt sted at besøge på en juletur.

At besøge Berlin op til jul er en ganske særlig oplevelse. Byen er smukt pyntet med tusindvis af juletræer, og er man ikke allerede i julestemning, så kommer man det med garanti, når man besøger de stemningsfulde og traditionsrige julemarkeder, som Berlin er berømt for. Glæd jer til de mange hyggelige boder med lækre specialiteter, pølser, kager og glühwein, samt alt fra julepynt til legetøj og andre gaveartikler. Her finder du uden tvivl lidt nyt til træet derhjemme. 

Vi rejser komfortabelt med 5-stjernet bus, og der vil undervejs både være god tid til afslapning og til at nyde julestemningen – og der er rigelig med plads i bussens bagagerum til dine juleindkøb!

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Velkommen til Tyskland
  • Dag 2 - Byvandring og julemarkeder i Dresden
  • Dag 3 - Potsdam og Berlin
  • Dag 4 - Byrundtur i Berlin og besøg på julemarkeder
  • Dag 5 - Juleindkøb
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Stepmap Map Julemarkeder I Dresden Og Berlin

Inkluderet i prisen

Transport i komfortabel langtursbus*****

Færgeoverfart til Tyskland t/r inkl. forplejning

4 x overnatning

4 x morgenmad

2 x middag (dag 1 og dag 3)

Udflugter ifølge program

Dansk rejseleder på hele rejsen

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Enkeltværelse kr. 1150

Fast plads i bussen kr. 150-250

Dag 1

Velkommen til Tyskland

Efter opsamling kører vi i Gedser på færgen mod Tyskland. Ombord byder vi på den store brunchbuffet, som indeholder noget for enhver smag. Mætte og tilpasse ankommer vi således til Tyskland og sætter straks kursen mod Dresden.

Sidst på eftermiddagen er vi fremme på vores gode hotel midt i Dresden. Efter indkvarteringen nyder vi en dejlig middag i hotellets restaurant.

Dag 2

Byvandring og julemarkeder i Dresden

Med hotellets fremragende beliggenhed har vi det bedste udgangspunkt for oplevelser i Dresden. Om formiddagen inviterer rejselederen på byvandring i det gamle centrum, og viser alle byens største seværdigheder frem, inden vi når den verdenskendte Frauenkirche, som der selvfølgelig bliver mulighed for at besøge på egen hånd.

Dresden byder på hele 11 forskellige julemarkeder beliggende i gå-afstand fra hinanden, og vi besøger naturligvis flere af dem. Turen slutter ved julemarkedet ved Striezelmarkt, hvor man på egen hånd kan gå rundt og nyde, dufte og smage et rigtigt tysk julemarked.

Eftermiddagen er til fri disposition til oplevelser på egen hånd, så der er tid til at finde sig en god restaurant, hvor man kan nyde aftenmaden. Hotellets centrale beliggenhed gør, at udvalget af restauranter i gå-afstand er stort og varieret.

Dag 3

Potsdam og Berlin

Efter morgenmaden vil der være lidt tid til at få de sidste oplevelser med fra Dresden, inden vi sætter kursen mod Berlin.

Inden vi ankommer til vores hotel, tager vi en lille byrundtur i Brandenburgs hovedstad, Potsdam. Byen, som også af mange kaldes for slottenes by, byder på flere smukke slotte, herunder det verdenskendte lystslot Sanssouci. Der bliver tid på egen hånd til at nyde en smule af byen og til at købe frokost.

Om eftermiddagen kører vi ind på selveste Kurfürstendamm i Berlin, hvor vores hotel ligger perfekt placeret. Efter indkvarteringen går vi en tur i området og spiser middag på en lokal restaurant.

Dag 4

Byrundtur i Berlin og besøg på julemarkeder

Adobestock 233235798

Efter morgenmad på hotellet tager vi på sightseeingtur i Berlins centrum. Med vores danske rejseleder i spidsen, skal vi opleve de vigtigste af Berlins mange, spændende seværdigheder, ligesom der også vil være tid på egen hånd til at besøge de hyggelige julemarkeder. 

Aftensmad på egen hånd – der er mange restauranter nær hotellet, og desuden frister julemarkederne med lækre delikatesser. Rejselederen hjælper gerne med tips.

Dag 5

Juleindkøb

Med en placering midt på indkøbsgaden Kurfürstendam skal der naturligvis også være tid til at foretage julegaveindkøb. Berlin byder på et væld af butikker og stormagasiner – og der er plads i bussens bagagerum til de mange, fine pakker. Først på eftermiddagen er det dog tid til at sige farvel til Berlin, og vi kører mod havnen i Rostock.

På færgen tilbage til Danmark nyder vi sammen en dejlig aftenbuffet og ønsker hinanden glædelig jul.

Busopsamling - bus fra Sjælland via Gedser

SJÆLLAND AFREJSE HJEMKOMST
Roskilde - Busstoppested, Ny Østergade 2 06.45 23.45
Lyngby Station - Jernbanepladsen 1 07.20 23.20
Flintholm Station - Grøndals Parkvej 81 07.45 23.00
Køge - Busholdeplads Køge Nord Station 08.15 22.30
Ringsted - Busterminal, Jernbanegade 08.45 22.00
Næstved - Stationen ved Togbusskilt, Banegårdspladsen 10 09.15 21.30
Rasteplads afkørsel 38 Tappernøje - SYD på udrejsen - NORD på hjemrejsen 09.45 21.00
Ravnse Parkering - v/afkørsel 38 Nørre Alslev 10.05 20.40
Gedser Færgehavn - v/Billetkontoret 10.45 20.00

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse