Julemarkeder i Berlin

Julemarkeder i Berlin

4 dage med rejseleder

 • Julemarkeder
 • Julestemning
 • Storbystemning
 • Kulturoplevelser
 • Kulinariske oplevelser

Julemarkeder i Berlin

Oplev Berlin på en hyggelig 4-dages jule-bustur med ophold på dejligt, 4-stjernet hotel centralt i Berlin.

At besøge Berlin op til jul er en ganske særlig oplevelse. Byen er smukt pyntet med tusindvis af juletræer og er man ikke allerede i julestemning, så kommer man det med garanti når man besøger de stemningsfulde og traditionsrige julemarkeder, som Berlin er berømt for. Glæd jer til de mange hyggelige boder med lækre specialiteter, pølser, kager og glühwein samt alt fra julepynt til legetøj og andre gaveartikler. Her finder du uden tvivl lidt nyt til træet derhjemme. 

Best Travel har igennem mange år kørt med fyldte busser på juleturene til Berlin, og vi glæder os til endnu engang at kunne byde velkommen til såvel nye gæster som de mange stamgæster, der mener, at det først er rigtig jul efter en tur til julemarkederne i Berlin.

Turen byder desuden på sightseeing i den spændende storby med vores danske rejseleder. Der er også mulighed for at deltage i et hyggeligt arrangement med julemarkedsbesøg, middag på restaurant efterfulgt af en panoramatur med bus om aftenen, når Berlins imponerende juleudsmykning rigtig kommer til sin ret. (Tillæg kr. 295)   

 • Transport i moderne langtursbus
 • Centralt 4-stjernet hotel
 • Besøg i Rigsdalskuplen
 • Byrundtur med bus i Berlin
 • Dansk rejseleder


Julemarkeder i Berlin

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst - Julemarked

 • Dag 2 - Sightseeing i Berlin - Besøg i Rigsdagskuplen

 • Dag 3 - Berlin på egen hånd - Aftenarrangement

 • Dag 4 - Hjemrejse


Se detaljeret rejsebeskrivelse
Kort over turen til Berlin fra Jylland eller Sjælland

Inkluderet i prisen

 • Transport i moderne langtursbus fra Jylland via grænsen og fra Sjælland via Scandlines Gedser-Rostock t/r
 • Gratis kaffe på ud- og hjemrejse samt adgang til wi-fi og usb-strømstik i bussen
 • 3 nætter på 4-stjernet hotel
 • 3 x morgenmad
 • 1 x aftensmad på hotellet (dag 1)
 • Byrundtur i Berlin
 • Besøg i Rigsdalskuplen med kaffe og lagkage i kuppelrestauranten Käfer
 • Besøg på julemarkeder
 • Dansk rejseleder

Evt. tillæg pr. person

 • Enkeltværelse kr. 750
 • Fast plads i bussen kr. 150-250
 • Aftenarrangement: Middag og byrundtur i bus by night kr. 295
 • Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 231 Læs mere
 • Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Rejseplan

Dag 1

Ankomst - Julemarked

Vi tager afsted tidligt om morgenen i moderne 4-stjernet bus med alle faciliteter, behagelige sæder og god benplads. I bussen er der gratis kaffe samt adgang til trådløst internet og strømstik til opladning. Ud på eftermiddagen ankommer vi til Berlin og checker ind på 4-stjernede Best Western Plus Amedia, der ligger i hjertet af den tyske hovedstad på Kurfürstendamm. Vi spiser aftensmad i hotellets restaurant. Efter aftensmaden går vi en tur og besøger et nærliggende julemarked. 

Dag 2

Sightseeing i Berlin - Besøg i Rigsdagskuplen

Efter morgenmad på hotellet tager vi på sightseeingtur i Berlins centrum. Med vores danske rejseleder i spidsen skal vi opleve de vigtigste af Berlins mange spændende seværdigheder, ligesom der også vil være tid på egen hånd til at besøge de hyggelige julemarkeder. 

Om eftermiddagen kl. 15.30 venter der os en helt særlig oplevelse, et besøg i Rigsdagsbygningens kuppelrestaurant Käfer, hvor vi skal have kaffe og lagkage. I forbindelse hermed er der mulighed for at besøge selve Rigsdagskuplen, hvilket vi gør både før og efter kaffen. Således kan vi nemlig opleve udsigten både i dagslys og i aftenbelysning.

Aftensmad på egen hånd – der er mange restauranter nær hotellet, og desuden frister julemarkederne med lækre delikatesser. Rejselederen hjælper gerne med tips. 

 

Dag 3

Berlin på egen hånd - Aftenarrangement

Da vi bor centralt i Berlin har vi et perfekt udgangspunkt for egne oplevelser i Berlin. Besøg de mange stemningsfulde julemarkeder og f.eks. det berømte stormagasin KaDeWe. Der mulighed for at deltage i et hyggeligt aftenarrangement (tillæg kr. 295) hvor vi bliver hentet i bus på hotellet og kører til det hyggelige julemarked ved Charlottenburg, hvor der vil være lidt tid til at se på de mange fine boder. Herefter spiser vi tre-retters middag på en restaurant, hvorefter vi kører ud på en fantastisk panoramatur med bus, hvor vi kan nyde synet af byens flotte bygninger og den imponerende juleudsmykning.

 

Dag 4

Hjemrejse

Efter morgenmaden kører vi atter mod Danmark. Der bliver mulighed for at gøre de sidste indkøb ved grænsen/under overfarten inden vi fortsætter turen tilbage til opsamlingsbyerne

OBS! Rækkefølgen på dagsprogrammet kan variere på de enkelte datoer.

 

Opsamlingsliste - bus fra Jylland

JYLLAND AFREJSE HJEMKOMST
Aalborg - Th. Sauersvej 07.10 21.00
Haverslev - Afk. 33 07.40 20.30
Randers - Pendlerplads Afk. 40 08.10 20.00
Århus - Viborgvej/Borumvej - Afk. 47 08.50 19.20
Vejle - Exxit 59 (Tidl Dansk Transport Center) 09.30 18.40
Kolding Havn - Nordkajen 10.30 17.40
Aabenraa - Afk. 70 v/Shell 11.20 16.50
Padborg - OK Benzin, Lejrvejen 11.50 16.20

 

Opsamlingsliste - bus fra Sjælland

SJÆLLAND AFREJSE HJEMKOMST
Lyngby - Lyngby S-Station, Jenbanepladsen 1 06.45 22.15
København - Flintholm Station, Grøndals Parkvej 82 07.20 21.50
Roskilde - På hjørnet af Ny Østergade/Køgevej 08.00 21.10
Ringsted Station 08.40 20.35
Næstved Station 09.15 20.00
Vordingborg - Afk. 41 p-pladsen 09.50 19.30
Gedser - Billetkontoret ved Scandlines 10.35 18.45

Hotel

Best Western Plus Amedia Kurfürstendamm ★★★★

Dette gode 4-stjernede hotel ligger centralt i Berlin på den kendte boulevard Kurfürstendamm. Komfortable værelser værelser med gode faciliteter. I hotellets morgenmadsrestaurant kan man begynde dagen med et godt morgenmåltid og der er mulighed for at afslutte dagen med en drink i hotellets bar.

Værelser: Med bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV, værdiboks, faciliteter til at lave kaffe/te og mulighed for gratis trådløs internetforbindelse.

Faciliteter: Reception, elevator, restaurant og lobbybar.

Læs mere her

Afgange

Der er desværre ingen ledige afrejsedatoer tilgængelige i øjeblikket.

Generel praktisk information

Ankomst til rejsemålet

Ifølge internationale hotelregler kan du ikke påregne, at dit værelse er klar til indcheck før kl. 15.00 på ankomstdagen - i sjældne tilfælde først kl. 17.00.

På flyrejser med udflugtsprogram i bus vil der oftest være mulighed for at forudbestille en fast plads i bussen på rejsemålet. Dermed har du en bestemt plads reserveret på rejsen. Som udgangspunkt gælder denne reservation i busserne til/fra lufthavnen samt på udflugterne. Dog gør vi opmærksom på, at reservationen ikke gælder på eventuelle ekstra udflugter som tilkøbes på flodkrydstogter.

Vi gør ligeledes opmærksom på, at 1. række i højre side altid tælles EFTER rejseleder og/eller lokalguide. Til tider vil rejseleder/lokalguide være placeret på forreste række i bussen, hvormed de reserverede pladser i højre side, alle vil rykke en række bagud. Dette giver ikke ret til refusion af det indbetalte beløb til fast plads i bussen.

Best Travel benytter lokale busser i udlandet og forsøger altid at skaffe busser af en god standard. Denne kan dog ikke altid sammenlignes med dansk standard. Eksempelvis vil der oftest ikke være toilet i bussen.

Forsikring

Rejsedeltageren er selv ansvarlig for at have tegnet de forsikringer, som anses for nødvendige. Det gule sygesikringskort gælder efter 1. august 2014 kun i Danmark. På rejser indenfor EU anbefales det at medbringe det blå sygesikringsbevis (bestilles hos din kommune), som dækker læge- og hospitalhjælp på samme vilkår som borgerne i det land, som du besøger. Der kan altså være tale om større eller mindre egenbetaling.

Bemærk, at det blå kort ikke dækker hjemtransport i forbindelse med sygdom, samt meget andet. Det tilrådes derfor at tegne en rejseforsikring, som bl.a. dækker forsinket fremmøde, erstatningsrejse, hjemrejseforsinkelse, overfald, hjemtransport, sygeledsagelse, invaliditet og død. Forsikringen kan tegnes hos SOLID AB gennem Best Travel, som er et anerkendt svensk forsikringsselskab.

Ved sygdom opstået under rejsen påhviler det rejsedeltageren selv at afholde alle omkostninger eller udlæg, f.eks. til lægebehandling, sygehusophold eller særlig hjemrejsetransport. Rejsedeltagere er forpligtigede til før bestilling af rejsen at konsultere en læge, hvis de er vidende om, at deres helbredstilstand ikke er god. Deltagelse på rejsen sker på eget ansvar.

Læs mere om rejseforsikringer på www.besttravel.dk/forsikring

Påklædning

Foruden almindeligt tøj medbringes en god sweater, vindjakke og gode, solide travesko. Undlad at medbringe dyre smykker og andre værdigenstande. På krydstogter afholdes 1-2 formelle aftener, hvor herrerne forventes at være iklædt jakkesæt og damerne tilsvarende pænt tøj. Ellers er påklædningen på krydstogter ganske afslappet.

Særlige ønsker

En del gæster fremkommer med specielle ønsker i forbindelse med bestilling af rejsen, for eksempel ønsker om bestemte siddepladser i bussen, værelser med udsigt, ved siden af hinanden eller lignende. Disse ønsker noterer vi gerne på billetten og videregiver til rette instans. Vi kan imidlertid ikke garantere, at ønsket bliver opfyldt.

Er du allergisk overfor visse former for fødevarer vil vi gerne have dette oplyst ved bestillingen, således at vi kan videregive informationen til hotellet - evt. også til flyselskabet, hvis forplejning på flyrejsen indgår. Vi kan dog ikke garantere, at hotellet kan opfylde særlige diætønsker eller tilbyde en særlig allergivenlig menu.

Specielle fødevarer i forbindelse med f.eks. glutenfri eller laktosefri kost kan være svære at finde i nogle lande, hvor det ikke er så almindeligt med allergi som i Danmark. Er du glutenallergiker anbefaler vi derfor, at du selv medbringer glutenfrit brød, da det i visse lande kun kan købes på apoteket.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Hansestæder i Nordtyskland 5 dage - bus fra Sjælland
fra kr. 6.495
Stralsund & Rügen 5 dage - bus fra Sjælland
fra kr. 5.695
Flybilletter Når du selv vil stå for rejsen
fra kr. 1.995
Aspargesruten 5 dage - bus fra Sjælland
fra kr. 4.995