Dunas de Maspalomas, Gran Canaria
Mogan, Gran Canaria
Mogan, Gran Canaria

Spanien

Gran Canaria

Pris pr. person fra
kr. 7.195

Når vinterens mørke og kulde sænker sig over Danmark, er det dejligt at kunne se frem til sol, varme og skønne oplevelser. På Gran Canaria er vejret behageligt med varme og solskin året rundt, og selv i vintermånederne ligger dagstemperaturerne typisk omkring eller over 20 grader - ideelt til afslappede slentreture og spændende udflugter!

Her skal du bare tænke på at pakke sommertøjet i kufferten og glæde dig til ferien. Der er sørget for det hele: direkte fly og transfer til hotellet i egen bus.

Du bor i en dejlig lejlighed i solsikre Puerto Rico.

Vores erfarne rejseleder sørger for tryghed på rejsen og står for de spændende udflugter, som er inkluderet i rejsens pris. Rejselederen giver desuden gerne tips til flere skønne oplevelser på egen hånd.

Smukke landskaber og hverdagskultur på Gran Canaria
Under opholdet tager vi på udflugter på øen - en ø, som er meget mere end strande og souvenirbutikker. Den har en fantastisk natur, som vi oplever på en flot udflugt til den centrale del af øen. Her ser vi nogle af øens berømte naturmonumenter, herblandt Roque Nublo og vulkankrateret Bandama. Vi får også indblik i hverdagslivet, som det leves i de hyggelige små byer på øens indre.

På en heldagsudflugt til Agüimes og Ingenio får vi et spændende indblik i øens urbefolknings liv efterfulgt af et besøg i Las Palmas, med historiske seværdigheder fra 14-1500-tallet og moderne storbyliv.

På en udflugt langs kysten tager vi til marked i Puerto de Mogan.

Se også vores 3-ugers rejse til Gran Canaria

Gæsteanmeldelser af rejsen

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Puerto Rico
  • Dag 2 - Til fri disposition
  • Dag 3 - Udflugt til Puerto Mogan (halvdagsudflugt)
  • Dag 4 - Ørundtur inkl. frokost (heldagsudflugt)
  • Dag 5 - På egen hånd
  • Dag 6 - Gran Canaria før og nu (heldagsudflugt)
  • Dag 7 - Egne oplevelser
  • Dag 8 - Transfer til lufthavnen - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Stepmap Map Gran Canaria 2021 8 Dage

Inkluderet i prisen

Fly til Gran Canaria t/r inkl. bagage

Mad ombord på flyet inkl. kaffe/te t/r

Lufthavnstransfer t/r

7 overnatninger på Castillo de Sol*** i Puerto Rico med morgenmad og eftermiddagskaffe ved poolen

1 x frokost på udflugt (dag 4)

Udflugter og entréer ifølge program

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Fast plads i bussen kr. 150-250

Ved indkvartering på Castillo de Sol***

  • Lejlighed til enebrug kr. 2.200
Dag 1

Ankomst til Puerto Rico

Puerto Rico, Gran Canaria

Fly til Gran Canarias lufthavn, som ligger på øens østkyst. Bustransfer til Puoerto Rico, som ligger på sydkysten, hvor lejlighederne står klar til os.

 

Dag 2

Til fri disposition

Dagen er til fri dispostion til at slappe af på hotellet eller slentre en tur i byen. 

Dag 3

Udflugt til Puerto Mogan (halvdagsudflugt)

Vi sætter kursen mod den charmerende by Puerto de Mogan med ægte kanarisk atmosfære, farvestrålende huse og frodige haver med bougainvillea i et væld af farver. Gå gennem de smalle gader ned mod vandet, hvor man ofte kan se glamourøse luksusyachts i den flotte lystbådehavn. Det er markedsdag i byen, så der er mulighed for at gøre en god handel. 

Dag 4

Ørundtur inkl. frokost (heldagsudflugt)

Vi forlader sydkysten om morgenen og kører til Caldera de Bandama, et vulkansk krater som er 1 km. i diameter og 200 m. dybt. Krateret er opkaldt efter en hollandsk købmand, som dyrkede vin i krateret i det 17. århundrede. I dag er området tilgroet med palmer, eukalyptus-, appelsin- og figentræer og agaver. 

Vi besøger den hyggelige by Santa Brigida, som blev grundlagt i starten af 1500-tallet af adelsfolk fra Spanien på grund af den gode landbrugsjord, som omgiver byen. Vi går gennem den gamle bydel med smalle gader, farvestrålende huse og passerer forbi kirken. Vi slutter byvandringen af på en kaffebar, hvor der er mulighed for at købe en forfriskning. 

Herefter kører vi nordpå gennem bjergene til den vulkanske klippe Roque Nublo, som med sine 1.813 meter er øens næsthøjeste. For øens oprindelige befolkning var Roque Nublo, der ligger midt på Gran Canaria, et helligt sted, der bl.a. blev anvendt til offerceremonier.  

Vi fortsætter til byen Teror, der anses for at være en af de smukkeste byer på Gran Canaria. Teror er Gran Canarias spirituelle hovedstad, byens kirke er hjemsted for La Virgen del Pino, øens helgen. I Teror har vi inkluderet en lokal og meget autentisk frokost bestående af en tapas-forret med lokale specialiteter. Til hovedret kan vælges mellem kylling, fisk eller kød med salat og klassiske kanariske kartofler. Derefter dessert. Der serveres vin og vand til maden.

Sidste stop før vi vender næsen sydpå igen er Jardin Canario, øens botaniske have, som ligger i smukke omgivelser op ad en bjergskråning. Vi er tilbage ca. kl. 17.00. 

Gran Canaria
Nublo Roque, Gran Canaria
Den maleriske by Teror, Gran Canaria
Botanisk Have, Gran Canaria
Dag 5

På egen hånd

DSC 0038

Dagen er til fri disposition til afslapning eller oplevelser på egen hånd. 

Dag 6

Gran Canaria før og nu (heldagsudflugt)

Vi tager fra vores hotel og bevæger os ind i det bjergrige landskab omkring byerne Agüimes og Ingenio. De Kanariske Øer var beboet allerede omkring 500 år før Kristi Fødsel. Gran Canarias urbefolkning levede på stenalderniveau og boede i primitive hytter eller huler. Vi skal opleve en række af disse huler samt et lille kapel. Efter den spændende tur tilbage i tiden, slutter vi besøget af med et glas vin samt lidt lokal ost og marmelade. 

Vi kører mod Gran Canarias hovedby Las Palmas. Her går vi igennem den smukke gamle bydel med huse, der stammer fra det 15. og 16. århundrede. Vi besøger også Christoffer Columbus-museet. Vi fortsætter til et smukt udsigtspunkt, hvorfra man kan se udover strandene og havnen i Las Palmas. Herefter er der mulighed for shopping og frokost på egen hånd. Vi er tilbage på hotellet cirka kl. 17. 

Huler ved Agüimes, Gran Canaria
Las Palmas, Gran Canaria
Las Palmas, Gran Canaria
Dag 7

Egne oplevelser

Dagen er til fri disposition til afslapning eller oplevelser på egen hånd - måske lidt indkøb inden hjemrejsen?

Dag 8

Transfer til lufthavnen - Hjemrejse

Efter morgenmaden checker vi ud fra hotellet. Transfer til lufthavnen, hvorfra vi flyver tilbage til Danmark. 

Dagene for udflugterne samt deres rækkefølge kan variere på de enkelte afgange - rejselederen orienterer. 

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse