Dunas de Maspalomas, Gran Canaria
Mogan, Gran Canaria
Mogan, Gran Canaria

Spanien

Gran Canaria

Pris pr. person fra
kr. 6.995

Når vinterens mørke og kulde sænker sig over Danmark, er det dejligt at kunne se frem til sol, varme og skønne oplevelser. På Gran Canaria er vejret behageligt med varme og solskin året rundt, og selv i vintermånederne ligger dagstemperaturerne typisk omkring eller over 20 grader - ideelt til afslappede slentreture og spændende udflugter!

Her skal du bare tænke på at pakke sommertøjet i kufferten og glæde dig til ferien. Der er sørget for det hele: direkte fly fra København eller Billund og transfer til hotellet i egen bus.

Som noget nyt kan du vælge mellem indkvartering på et flot 4-stjernet All Inclusive hotel, med en fantastisk god beliggenhed i Playa del Ingles på Gran Canarias sydspids eller vælge en lejlighed i solsikre Puerto Rico.

Vores erfarne rejseleder sørger for tryghed på rejsen og står for de spændende udflugter, som er inkluderet i rejsens pris. Rejselederen giver desuden gerne tips til flere skønne oplevelser på egen hånd.

Smukke landskaber og hverdagskultur på Gran Canaria
Under opholdet tager vi på udflugter på øen - en ø, som er meget mere end strande og souvenirbutikker. Den har en fantastisk natur, som vi oplever på en flot udflugt til den centrale del af øen. Her ser vi nogle af øens berømte naturmonumenter, herblandt Roque Nublo og vulkankrateret Bandama. Vi får også indblik i hverdagslivet, som det leves i de hyggelige små byer på øens indre.

På en heldagsudflugt til Agüimes og Ingenio får vi et spændende indblik i øens urbefolknings liv efterfulgt af et besøg i Las Palmas, med historiske seværdigheder fra 14-1500-tallet og moderne storbyliv.

På en udflugt langs kysten tager vi til marked i Puerto de Mogan.

Se også vores 3-ugers rejse til Gran Canaria

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Playa del Inglés og Puerto Rico
  • Dag 2 - Til fri disposition
  • Dag 3 - Udflugt til Arguineguin og Mogan (halvdagsudflugt)
  • Dag 4 - Ørundtur inkl. frokost (heldagsudflugt)
  • Dag 5 - På egen hånd
  • Dag 6 - Gran Canaria før og nu (heldagsudflugt)
  • Dag 7 - Egne oplevelser
  • Dag 8 - Transfer til lufthavnen - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Gran Canaria 2019 2020 Map

Inkluderet i prisen

Fly til Gran Canaria t/r inkl. bagage

Mad ombord på flyet inkl. kaffe/te t/r

Lufthavnstransfer t/r

7 overnatninger på HL Suitehotel Playa del Ingles**** med All inclusive på hotellet fra ankomst til afrejse ELLER

7 overnatninger på Castillo de Sol*** i Puerto Rico med morgenmad og eftermiddagskaffe ved poolen

1 x frokost på udflugt (dag 4)

Udflugter og entréer ifølge program

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Fast plads i bussen kr. 150-250

Ved indkvartering på HL Suitehotel Playa del Ingles****

Dobbeltværelse med havudsigt kr. 500

Dobbeltværelse som eneværelse kr. 1.300

Dobbeltværelse med havudsigt som eneværelse kr. 1.800

Ved indkvartering på Castillo de Sol***

Lejlighed til enebrug kr. 2.167

Dag 1

Ankomst til Playa del Inglés og Puerto Rico

HL Suitehotel Playa del Ingles

Fly fra København eller Billund til Gran Canarias lufthavn, som ligger på øens østkyst. Bustransfer til Playa del Inglés, som ligger på sydkysten og efterfølgende til Puerto Rico.

 

Dag 2

Til fri disposition

Dagen er til fri dispostion til at slappe af på hotellet eller slentre en tur i byen. 

HL Suitehotel Playa del Ingles HL Suitehotel Playa del Ingles
Dag 3

Udflugt til Arguineguin og Mogan (halvdagsudflugt)

Vi sætter kursen mod den charmerende by Puerto de Mogan med ægte kanarisk atmosfære, farvestrålende huse og frodige haver med bougainvillea i et væld af farver. Gå gennem de smalle gader ned mod vandet, hvor man ofte kan se glamourøse luksusyachts i den flotte lystbådehavn. Det er markedsdag i byen, så der er mulighed for at gøre en god handel. Turen går videre til Puerto Rico, hvor vi fra et udsigtspunkt højt over byen får et indtryk af, hvordan denne turistby har udviklet sig siden 1950erne. 

For gæster boende i Playa del Ingles kommer vi igennem Arguineguin på hjemturen. Byens navn betyder “stille vand” - et godt sted at anlægge en fiskerihavn. Udover fiskeri er byen også kendt for de mange nordmænd, der bor i byen. Inden vi kører tilbage til hotellet lægger vi vejen forbi oasen i Maspalomas, hvor Christoffer Columbus ifølge overleveringen tog det sidste ferskvand ombord til sin tredje tur mod den nye verden. Afslutningsvis besøger vi udsigtspunktet over Dunas de Maspalomas. 

Mogan, Gran Canaria
Mogan, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
Dunas de Maspalomas, Gran Canaria
Dag 4

Ørundtur inkl. frokost (heldagsudflugt)

Vi forlader sydkysten om morgenen og kører til Caldera de Bandama, et vulkansk krater som er 1 km. i diameter og 200 m. dybt. Krateret er opkaldt efter en hollandsk købmand, som dyrkede vin i krateret i det 17. århundrede. I dag er området tilgroet med palmer, eukalyptus-, appelsin- og figentræer og agaver. 

Vi besøger den hyggelige by Santa Brigida, som blev grundlagt i starten af 1500-tallet af adelsfolk fra Spanien på grund af den gode landbrugsjord, som omgiver byen. Vi går gennem den gamle bydel med smalle gader, farvestrålende huse og passerer forbi kirken. Vi slutter byvandringen af på en kaffebar, hvor der er mulighed for at købe en forfriskning. 

Herefter kører vi nordpå gennem bjergene til den vulkanske klippe Roque Nublo, som med sine 1.813 meter er øens næsthøjeste. For øens oprindelige befolkning var Roque Nublo, der ligger midt på Gran Canaria, et helligt sted, der bl.a. blev anvendt til offerceremonier.  

Vi fortsætter til byen Teror, der anses for at være en af de smukkeste byer på Gran Canaria. Teror er Gran Canarias spirituelle hovedstad, byens kirke er hjemsted for La Virgen del Pino, øens helgen. I Teror har vi inkluderet en lokal og meget autentisk frokost bestående af en tapas-forret med lokale specialiteter. Til hovedret kan vælges mellem kylling, fisk eller kød med salat og klassiske kanariske kartofler. Derefter dessert. Der serveres vin og vand til maden.

Sidste stop før vi vender næsen sydpå igen er Jardin Canario, øens botaniske have, som ligger i smukke omgivelser op ad en bjergskråning. Vi er tilbage ca. kl. 17.00. 

Gran Canaria
Nublo Roque, Gran Canaria
Den maleriske by Teror, Gran Canaria
Botanisk Have, Gran Canaria
Dag 5

På egen hånd

HL Suitehotel Playa del Ingles HL Suitehotel Playa del Ingles

Dagen er til fri disposition til afslapning eller oplevelser på egen hånd. 

Dag 6

Gran Canaria før og nu (heldagsudflugt)

Vi tager fra vores hotel og bevæger os ind i det bjergrige landskab omkring byerne Agüimes og Ingenio. De Kanariske Øer var beboet allerede omkring 500 år før Kristi Fødsel. Gran Canarias urbefolkning levede på stenalderniveau og boede i primitive hytter eller huler. Vi skal opleve en række af disse huler samt et lille kapel. Efter den spændende tur tilbage i tiden, slutter vi besøget af med et glas vin samt lidt lokal ost og marmelade. 

Vi kører mod Gran Canarias hovedby Las Palmas. Her går vi igennem den smukke gamle bydel med huse, der stammer fra det 15. og 16. århundrede. Vi besøger også Christoffer Columbus-museet. Vi fortsætter til et smukt udsigtspunkt, hvorfra man kan se udover strandene og havnen i Las Palmas. Herefter er der mulighed for shopping og frokost på egen hånd. Vi er tilbage på hotellet cirka kl. 17. 

Huler ved Agüimes, Gran Canaria
Las Palmas, Gran Canaria
Las Palmas, Gran Canaria
Dag 7

Egne oplevelser

Dagen er til fri disposition til afslapning eller oplevelser på egen hånd - måske lidt indkøb inden hjemrejsen?

Dag 8

Transfer til lufthavnen - Hjemrejse

Efter morgenmaden checker vi ud fra hotellet. Transfer til lufthavnen, hvorfra vi flyver tilbage til Danmark. 

Dagene for udflugterne samt deres rækkefølge kan variere på de enkelte afgange - rejselederen orienterer. 

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse