Opera i Rom

Gallakoncert i Rom og vin i Toscana & Umbrien

Oplev Placido Domingo

 • Vinsmagning
 • Skønt klima
 • Kunst
 • Kulturoplevelser
 • Det italienske køkken
 • Gallakoncert

Gallakoncert i Rom & vin i Toscana & Umbrien

Opera under åben himmel i Caracallas termer i Rom – de fantastiske omgivelser, som lagde scene til den legendariske operakoncert med de tre tenorer Pavarotti, Domingo og Carreras, hvor operaen – med Pavarottis ord – blev bragt ud til masserne.

I Den Evige Stad, hvor de smukke velbevarede ruiner af de romerske termer opført af den romerske kejser Caracalla hver sommer danner ramme om storslåede operaforestillinger, skal vi opleve en uforglemmelig gallakoncert med Placido Domingo under den stjerneklare himmel.

Rom kaldes ikke uden grund for Den Evige Stad, idet Rom er byen, der fascinerer sine besøgende med en forunderlig blanding af tidligere tiders storslåede arkitektur og moderne metropol. Overalt i Rom fornemmes historiens vingesus.

Opholdet i Rom kombineres med skønne oplevelser i Italiens Grønne Hjerte – Toscana og Umbrien. Toscana og Umbrien er balsam for kunst- og naturelskeres sjæle med sine uovertrufne rigdomme af kunst, vidunderlige landskaber med høje slanke cypresser, bredkronede pinjer, gamle krogede oliventræer og vinmarker, så langt øjet rækker.

fra kr. 7.895 pr. person
 • Mulighed for at opleve Placido Domingo i Rom
 • 4 nætter i Rom, 3 nætter i Toscana
 • Oplev Rom, Orvieto, Assisi og meget mere
 • Vi smager på italienske vine


Med smagsprøver på italienske vine og mange måltider

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst – Castelli Romani – Frascati

 • Dag 2 - Byvandring i Rom

 • Dag 3 - Trastevere - Gallakoncert med Placido Domingo

 • Dag 4 - Vatikanet

 • Dag 5 - Orvieto

 • Dag 6 - Montepulciano – Montalcino

 • Dag 7 - Assisi

 • Dag 8 - Vingårdsbesøg - Hjemrejse


Se detaljeret rejsebeskrivelse

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Rom t/r inkl. bagage
 • 4 nætter på Hotel Pace Helvezia i Rom
 • 3 nætter på Hotel Rossana i kurbyen Chianciano Terme
 • 7 x morgenmad
 • 4 x frokost 
 • 4 x aftensmad 
 • Vinsmagning
 • Udflugter ifølge program
 • Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Forsikringer
 • Obligatorisk turistskat på hotellerne (pt. €6 pr. person/nat i Rom, €0,80 pr. person/nat i Toscana)

Tillæg pr. person

 • Værelse med balkon (kun i Toscana) kr. 150
 • Enkeltværelse kr. 1.000
 • Operabillet Sektor A kr. 900/Poltronissima parket 1. række kr. 1.200
 • Fast plads i bussen kr. 150-250
 • Afbestillingsforsikring kr. 275 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 287 Læs mere
 • Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Rejseplan

Dag 1

Ankomst – Castelli Romani – Frascati

Efter ankomsten til Roms lufthavn kører vi i egen bus en herlig tur til Castelli Romani, som oprindelig var fæstninger i bjergene uden for Rom. Vi besøger en af de gamle fæstningsbyer – den skønne by Frascati, hvor vi starter rejsen på bedste italienske manér med en let frokost med lokale specialiteter og Frascati hvidvin på en typisk vincantina. Efter opholdet i Frascati fortsætter turen ind til Rom, hvor vi indkvarteres i byens gamle historiske centrum på vores dejlige hotel, hvor der fra hotellets tagterrasse er en fantastisk udsigt over mange af byens historiske bygninger.

Dag 2

Byvandring i Rom

På vandringen i Rom vil vi opleve byens spændende og interessante historie på tæt hold og virkelig fornemme historiens vingesus. Vi ser velbevarede bygningsværker fra romertiden såsom Colosseum, Pantheon og den romerske kejser Hadrians gamle gravmausoleum Engelsborg. Vi besøger smukke renæssance- og barokpladser – anlagt af nogle af datidens største kunstnere og arkitekter såsom Michelangelo og Bernini for blot at nævne nogle få. Efter byvandringen bydes på frokost på et typisk romersk trattoria. 

Dag 3

Trastevere - Gallakoncert med Placido Domingo

Dagen er til fri disposition til egne oplevelser i Rom. Inden aftenens operaoplevelser skal vi besøge den herlige gamle bydel Trastevere, hvor vi nyder aftensmaden på en historisk restaurant. Efter maden kan vi glæde os til gallakoncerten med Placido Domingo i de gamle romerske termer. Koncerten bærer navnet ”Noche espanola”, hvor vi bliver underholdt med skønne arier og den spanske operatradition Zarzuela akkompagneret af Antonio Gades balletkompagni fra Madrid. Billetten til forestillingen købes sammen med rejsen - vælg mellem følgende billetkategorier: Sektor A kr. 900 eller Poltronissima parket 1. række kr. 1.200. Mætte af indtryk fra operaen kører vi tilbage til hotellet gennem byen, hvor vi oplever byens smukke seværdigheder i den skønne aftenbelysning.

Dag 4

Vatikanet

Vi spadserer fra hotellet op til Vatikanet, hvor vi besøger Peterspladsen og Peterskirken.

Dag 5

Orvieto

Efter morgenmaden forlader vi Den Evige Stad og sætter kurs nordover langs de betagende Appeninerbjerge frem mod Italiens grønne hjerte. Undervejs mod Toscana besøger vi den smukke umbriske by Orvieto, som knejser sig majestætisk over landskabet på toppen af en tufstensklippe. Byen er berømt for et mirakel, der i den katolske kirke kaldes "Miraklet i Bolsena". Orvieto er desuden kendt for den herlige hvidvin Est! Est!! Est!!!, som vi naturligvis skal smage på undervejs. Efter opholdet i Orvieto fortsætter vi mod den mondæne kurby Chianciano Terme, som ligger midt i Toscanas smukke bakkede landskaber med skøn udsigt til høje cypresser og bredkronede pinjetræer. Indkvartering på et godt familiedrevet hotel. Aftensmad på hotellet på den skønne terrasse, hvis vejret tillader det.

Dag 6

Montepulciano – Montalcino

Dagens udflugt fører os til nogle af de hyggelige små byer i Toscana, hvor tiden nærmest har stået stille siden middelalderen. Først skal vi besøge Chiancianos naboby kendt for sin adelige vin - Vino Nobile di Montepulciano - som vi naturligvis skal stifte nærmere bekendtskab med i et af Toscanas ældste vinhuse. Efter opholdet i Montepulciano går turen gennem de bølgende toskanske landskaber med majestætiske cypresser og bredkronede pinjetræer – og vinmarker så langt øjet rækker - til endnu en af de små fæstningsbyer i bjergene - byen Montalcino. I denne by nyder vi en let frokost med toskanske specialiteter og smager på byens kendte vin, Brunello'en. Aftensmad på hotellet. 

Dag 7

Assisi

På dagens tur besøger vi en af Italiens perler - byen Assisi. Assisi er først og fremmest kendt for kirken bygget til ære for den hellige Frans af Assisi. Vi skal se den smukke nyrenoverede kirke, som efter Peterskirken i Rom er en af den katolske kirkes vigtigste helligdomme. Under opholdet i Assisi møder vi den danske franciskanermunk Broder Theodor, som fortæller os om Frans af Assisi og kirken. Derefter tid til at gå på opdagelse i den skønne middelalderby blandt munkene og de mange pilgrimme, som valfarter til byen. Aftensmad på hotellet. 

Dag 8

Vingårdsbesøg - Hjemrejse

Efter morgenmaden tager vi afsked med vores dejlige kurby Chianciano Terme. Også på rejsens sidste dag venter dejlige oplevelser. Vi sætter kurs mod Etrurien, hvor vi afslutter rejsen med vinsmagning og en let frokost på en vingård inden hjemrejsen til Danmark fra Roms lufthavn.

Hoteller

Hotel Pace Helvezia - udsigt fra tagterrassen

Hotel Pace Helvezia ★★★

Hotel Pace Helvezia har en fantastisk beliggenhed midt i Roms historiske centrum blot et stenkast fra Piazza Venezia med Vittorio Emanuele monumentet …

Læs mere her

Hotel Rossana ★★★

Hotel Rossana er et godt mellemklassehotel i den mondæne kurby Chianciano Terme, centralt beliggende imellem den gamle og den nye bydel.  Man fornemm…

Læs mere her

Afgange

Afrejsedato Rejseprogram Pladser tilbage Grundpris
05. aug. 2019
Gallakoncert med Placido Domingo i Rom - Vin i Toscana & Umbrien - 8 dage - Hotel Pace Helvezia & Hotel Rossana - Fly fra København
 Afrejse - kl. 07:45       Hjemkomst - kl. 16:00
Flere end 8 7.895 Gå videre

Italien - spørgsmål og svar

Hvordan er vejret i Italien?

Italien har et mildt middelhavsklima, og gennemsnitstemperaturen i Italien er højere end i Danmark. Mod syd har Italien tørt og varmt, subtropisk klima med korte vintre uden frost. Mod nord i Alperne og ved Po-sletten har Italien tempereret klima med lavere varmegrader og længere & koldere vintre. Regn kommer ofte som kraftige byger og sjældnere som dagsregn.

Har jeg brug for en adapter til elstikkene?

Du behøver ikke at medbringe adapter på rejser til Italien med Best Travel.

Skal jeg betale turistskat på rejsen?

På de fleste indkvarteringssteder i Italien opkræves der turistskat, som betales kontant direkte til hotellet. Best Travel forsøger at altid at informere om den aktuelle sats og oplyser dette under hver rejse. Men vi gør opmærksom på, at flere steder ændres skatterne uden forudgående varsel - og nogle steder endda flere gange om året. Vi tager derfor forbehold, for at turistskatten kan have ændret sig fra du bestilte rejsen og til det tidspunkt, hvor opholder dig på rejsemålet.

Er der noget, jeg skal være opmærksom på m.h.t. påklædning?

I kirker skal man være sømmeligt påklædt, ingen bare skuldre eller ben - dvs. ingen shorts, miniskørter eller ærmeløse t-shirts/toppe. Italienerne gør traditionelt meget ud af deres udseende, man skal gøre 'la bella figura' - se ordentlig ud, klæde sig pænt og opføre sig passende og ordentligt samt respektere andre.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Opera i Verona - vin i Barolo Med operaguide & udflugter
fra kr. 7.995
Opera i Verona Med operaguide & udflugter
fra kr. 7.295
Venedig & Istrien 8 dage i Italien & Kroatien
fra kr. 7.495
Elba Napoleons ø
fra kr. 7.895