Royal Edinburgh Military Tattoo
Edinburgh
Edinburgh Castle

Skotland

Edinburgh og Royal Military Tattoo

Pris pr. person fra
kr. 7.995

Skotlands hovedstad Edinburgh er med sin fantastiske beliggenhed på en række klippefremspring og udslukte vulkaner og sin velbevarede middelalderlige og georgianske arkitektur kendt som en af de smukkeste byer i Europa. Byens profil domineres af det imponerende Edinburgh Castle, som også er skueplads for højdepunktet på denne rejse: Det berømte Royal Edinburgh Military Tattoo.

Sammen med vores erfarne danske rejseleder tager vi på byrundtur både med bus og til fods, besøger The Real Mary's King Close og Dronning Elizabeths forhenværende kongeskib Royal Yacht Britannia. Herudover er der masser af andre spændende ting at opleve på egen hånd – besøg f.eks. de berømte kunstmuseer Royal Scottish Academy og National Gallery of Scotland, som begge ligger på Princes St., “tidsmaskinen” Dynamic Earth, som tilbyder en rejse gennem 4.500 år af jordens historie, eller oplev whiskyfremstillingens historie på Scotch Whisky Heritage Centre. Edinburghs shoppingkvarter ligger i området omkring Princes Street og George Street, hvor man både finder internationale kædebutikker og lokale forretninger. Flere internationale designerbutikker samt stormagasinet Harvey Nichols har deres forretninger på Multrees Walk.

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst og byrundtur i Edinburgh
  • Dag 2 - Edinburgh - The Real Mary King’s Close
  • Dag 3 - Edinburgh på egen hånd - Tattoo
  • Dag 4 - Royal Yacht Britannia - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Stepmap Map Edinburgh Tattoo

Inkluderet i prisen

Fly København-Edinburgh t/r

Lufthavnstransfer t/r

3 overnatninger på centralt hotel

3 x morgenmad

Byrundtur med bus + byvandring

Entré til The Real Mary Kings Close og Royal Yacht Britannia

Billet til Royal Edinburgh Military Tattoo

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Enkeltværelse kr. 3.000

Fast plads i bussen kr. 150-250

Dag 1

Ankomst og byrundtur i Edinburgh

Med fly fra København til Edinburgh. Efter ankomsten tager vi på panoramatur med bus i Edinburgh, hvor vi får et godt indtryk af byen og passerer forbi nogle af de vigtigste seværdigheder. Efter byrundturen kører bussen os til vores hotel, som ligger centralt i byen. Når sulten melder sig, findes der et udvalg af restauranter i gåafstand fra hotellet. 

Dag 2

Edinburgh - The Real Mary King’s Close

Edinburgh

Vi udforsker Edinburgh til fods og besøger om formiddagen The Real Mary King’s Close, som giver et spændende indblik i Edinburghs spændende historie. Eftermiddagen er på egen hånd til shopping etc.

Dag 3

Edinburgh på egen hånd - Tattoo

Dagen er til fri disposition - rejselederen anbefaler gerne gode oplevelser. Til aften venter et af turens store højdepunkter - det berømte Royal Edinburgh Military Tattoo ved Edinburgh Castle. 

Dag 4

Royal Yacht Britannia - Hjemrejse

Også på hjemrejsedagen venter skønne oplevelser. Fra vores hotel kører vi ned til havnen, hvor vi skal besøge en af Skotlands mest besøgte attraktioner - det tidligere kongeskib Britannia. Herefter kører vi den korte tur ud til lufthavnen og flyver hjem til Danmark.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse