Dubai
Burj Al Arab
Palm Jumeirah

Dubai

Luksus i Dubai

Pris pr. person fra
kr. 11.995

Gør dig klar til en fantastisk eventyrrejse til den fascinerende metropol, Dubai. Her forenes nyt og gammelt – traditioner med innovation og østen og vesten. Dubai er som intet andet – og skal bare opleves. Best Travel har sammensat en rejse til dig, som gerne vil opleve Dubai for første gang og sætter pris på høj kvalitet og komfort. Vi har naturligvis dansk rejseleder med på hele rejsen, således du er sikret det bedste udbytte af turen.

Vi udforsker Dubai på en interessant byrundtur. Vi skal lære noget om byens historie og udvikling frem til i dag, når vi besøger Dubai Museum. Vi stifter naturligvis også bekendtskab med byens noget mere ekstravagante turistmål i form af bl.a. det udsøgte luksushotel Burj Al Arab, Dubai Mall (verdens 2. største indkøbscenter) samt verdens højeste bygning Burj Khalifa. Her tager vi bl.a. elevatoren til 124. etage, hvor vi kan nyde en helt fantastisk udsigt over byen.

Senere på rejsen drager vi lidt uden for byen, når vi skal på ørkensafari. Her sætter vi os til rette i 4-hjulstrukne jeeps, som bringer os ud over de enorme sanddyner. Har du lyst til at prøve at ride på kamelryg, vil der også være mulighed for dette.

Itinerary

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Dubai
  • Dag 2 - Byrundtur i Dubai
  • Dag 3 - Dubai Mall og verdens højeste bygning, Burj Khalifa
  • Dag 4 - Ørkensafari
  • Dag 5 - Dubai på egen hånd
  • Dag 6 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Dubai 2021

Inkluderet i prisen

Flyrejse København-Dubai med Emirates inkl. bagage og forplejning

Lufthavnstransfer t/r

5 overnatninger på 5-stjernet hotel

5 x morgenmad

3 x aftensmad på hotel (dag 2, 3 og 5)

Ørkensafari inkl. middag med drikkevarer (ej alkohol) (dag 4)

Byrundtur i Dubai

Udflugt til Burj Khalifa - inkl. entré og elevator til 124. etage

Dansk rejseleder på hele rejsen

Ikke inkluderet i prisen

Øvrig forplejning

Drikkevarer

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Dobbeltværelse som enkeltværelse kr. 2.950

Fast plads i bussen kr. 150-250

Dag 1

Ankomst til Dubai

Der er mange måder at komme til Dubai på, men den bedste er uden tvivl at flyve direkte fra København til Dubai med flyselskabet Emirates. Glæd dig til en komfortabel flyrejse med god forplejning undervejs.

Efter ankomsten er der blot et kvarters kørsel til vores hotel, hvor værelserne står klar.

Dubai Dubai
Dag 2

Byrundtur i Dubai

Vi starter dagen med at nyde hotellets overdådige morgenbuffet, og herefter skal vi ud og opleve Dubai. I dag skal vi på byrundtur i Dubai, og vi skal se mange af de ting, som har sat Dubai på verdenskortet og får en god introduktion til byen og landets historie.

Vi besøger bl.a. Dubai Museum, som ligger i byens ældste kvarter (dateres tilbage til  1700-tallet). Her bliver vi klogere på Dubais historie og udvikling gennem de sidste 5.000 år ved hjælp af historiske fotos, arkæologiske fund, moteller og meget mere.

Vi ser også Dubai Creek - et vandløb, der deler det nordlige Dubai i to. Saltvandsbugten, der tidligere har fungeret som vigtig handelsrute, bliver i dag primært brugt til taxabåde og diverse sejlture.

Dubai Creek løber gennem Dubais ældste kvarterer Deira og Bur Dubai. Her finder man de meget populære og godt besøge souks. Den sydlige side af Bur Dubai er en blanding af byens ældste og nyeste bygninger. Den moderne bydel huser bl.a. mange af byens fineste hoteller

Senere laver vi et fotostop ved Jumeira-moskéen. Byggeriet begyndte i 1976 og er bygget i traditionel Fatimid-stil som stammer fra Egypten og Syrien. Moskeen åbnede i 1979. Vi slår også vejen forbi Jumeira Beach, hvor der også er mulighed for at tage billeder. Jumeria Beach er en hvid sandstrand og er opkaldt efter Jumeirah-distriktet ved kysten af Den Persiske Golf.

Vi kører forbi det ikoniske Burj Al Arab, som nok er det mest berømte luksushotel i Dubai – måske endda i hele verden. Det åbnede i 1999 og er tegnet af den britiske arkitekt Tom Wright (og bygget på en kunstig sandø med tilhørende bro i bydelen Jumeirah). Det 321 m høje luksushotel har form som et sejl og rummer 202 suiter på mellem 170 og 780 m2. Blandt dets faciliteter er seks restauranter samt en helikopterlandingsplads på toppen af bygningen. Om natten oplyses hotellet i varierende farver. Burj Al Arab, der har fået status som Dubais vartegn, er officielt et femstjernet hotel, men er af journalister blevet kaldt verdens eneste syvstjernede luksushotel.

Vi skal naturligvis også opleve de tre kunstige øer - Palm Jumeirah, Deira Islands og Palm Jebel Ali. Hotellet Atlantis The Palm er en innovativ destination i sig selv og et must blandt Dubais seværdigheder

Midt på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet, og kan slappe af ved dejlige poolområde
Vi spiser middag på hotellet.

Dag 3

Dubai Mall og verdens højeste bygning, Burj Khalifa

Inden varmedisen tager for meget af udsigten, kører vi til Burj Khalifa, som med sine 828 meter er det højeste tårn nogensinde bygget. Byggeriet startede den 21. september 2004 og stod færdigt 2009 og blev indviet den 4. januar 2010. Tårnet er opkaldt efter Khalifa bin Yazed Al Nahyan - De forenede Arabiske Emiraters præsident og Emir i Abu Dhabi. Tårnet bruges til hoteller og lejligheder og ligger i forbindelse med Dubai Mall, et stort parkanlæg og en kunstig anlagt sø. Tårnet er tegnet af arkitekten Adrian Smith

Vi tager de lynhurtige elevatorer helt til 124. (!) etage. Her i 456 meters højde er der et fantastisk 360 graders udsyn over Dubai. Der er mulighed for - ved hjælp af green screen - at få taget billeder med special effect. Der er opsat flere kikkerter, hvorfra man kan se byens forskellige highlights

Glæd dig til en enestående oplevelse!

Burj Khalifa Burj Khalifa

Tilbage fra højderne sætter vi kursen mod Dubai Mall som er verdens største indkøbscenter med både shoppingmuligheder, underholdning og fritidsaktiviteter. Det har mere end 1200 butikker, 2 stormagasiner samt hundredvis af spisesteder med mad og drikkevarer. The Dubai Mall dækker et areal på 1 million m², hvilket svarer til 200 fodboldbaner.

Til dem, der elsker mode, er der mere end 70 signature outletbutikker, der trækker i dig fra alle sider, såsom Bloomingdales og Galeries Lafayette, som er den første af slagsen i Mellemøsten. På Fashion Avenue ligger haut couture-butikkerne, og her finder du de sidste nye kollektioner fra verdens renommerede designere og mærker, såsom Versace og Burberry m.fl. Der er også de fineste guld- og smykkebutikker i Gold Souk.

The Dubai Mall har masser af fantastisk underholdning til hele familien, blandt andet Dubai akvarium og undervands Zoo, skøjtebane, et et kæmpe legeland og et stort biografkompleks.

Slå endelig også vejen forbi Dubai Malls store springvand!

Vi spiser aftensmad på hotellet.

Dubai Mall
Dubai Mall2
Dubai Mall3
Dubai Mall4
Dag 4

Ørkensafari

Om eftermiddagen skal vi uden for byen. Efter lidt kørsel parkerer vi bussen og sætter os til rette i 4-hjulstrukne jeeps, som nu bringer os ud over de enorme sanddyner.

Målet er en charmerende ørkenlejr med stor komfort i autentisk arabisk / beduin-inspireret stil. Her hygger vi med en dejlig grillmiddag, imens vi underholdes med mavedans og den egyptiske tanura-dans, som er meget populær i disse ørkenområder.

For de som har lyst, vil der være mulighed for at købe en tur på kamelryg.

Dag 5

Dubai på egen hånd

I dag kan du enten slappe af og nyde det gode vejr eller på egen hånd tage på eksempelvis indkøbstur. Vores rejseleder kommer gerne med forslag til steder, som er værd at besøge.

Også i aften har vi inkluderet middag på hotellet.

Dubai
Dubai
Dubai
Dag 6

Hjemrejse

Vi kører til lufthavnen og flyver atter med Emirates direkte tilbage til København.

Værd at vide om Dubai

I tidsrummet for vore rejser er tidsforskellen +3 timer.

Arabisk – men de fleste taler engelsk.

Valutaen i Dubai er Arabiske dirham (AED). Du kan betale med kreditkort i alle butikker – men ikke hæve over beløbet i butikkerne. I taxa kan du kun betale med kontanter.

Det er god skik at give chauffører, tjenere, stuepiger og lokalguide drikkepenge. På nogle restauranter pålægges der automatisk 15% i drikkepenge – men derudover bør man give lidt.

Visum fås ved ankomst til lufthavnen i Dubai forudsat, at dit pas er gyldigt i mindst 6 måneder efter ankomsten.

Alkohol er ganske dyrt og sælges stort set kun på hotellerne og nogle restauranter og barer – og visse dage på året sælges det ikke af religiøse årsager. Vær opmærksom på gældende toldregler – vi anbefaler ikke, at du medtager alkohol til Dubai

Når du forlader hotellet anbefaler vi tøj der dækker skuldre og knæ. Ved besøg i moské kræves det, at kvinder har håret tildækket. Hverken på hotellet eller på stranden må man bade topløs

Der afholdes ikke ramadan i perioderne, hvor Best Travel har gæster i Dubai.

Ved indcheckning må du forvente at skulle lægge et depositum på ca 200 USD (beløbet reserveres på dit kreditkort).

Tidsforskel

I tidsrummet for vore rejser er tidsforskellen +3 timer.

Sprog

Arabisk – men de fleste taler engelsk.

Valuta

Valutaen i Dubai er Arabiske dirham (AED). Du kan betale med kreditkort i alle butikker – men ikke hæve over beløbet i butikkerne. I taxa kan du kun betale med kontanter.

Drikkepenge

Det er god skik at give chauffører, tjenere, stuepiger og lokalguide drikkepenge. På nogle restauranter pålægges der automatisk 15% i drikkepenge – men derudover bør man give lidt.

Pas og visum

Visum fås ved ankomst til lufthavnen i Dubai forudsat, at dit pas er gyldigt i mindst 6 måneder efter ankomsten.

Alkohol

Alkohol er ganske dyrt og sælges stort set kun på hotellerne og nogle restauranter og barer – og visse dage på året sælges det ikke af religiøse årsager. Vær opmærksom på gældende toldregler – vi anbefaler ikke, at du medtager alkohol til Dubai

Påklædning

Når du forlader hotellet anbefaler vi tøj der dækker skuldre og knæ. Ved besøg i moské kræves det, at kvinder har håret tildækket. Hverken på hotellet eller på stranden må man bade topløs

Ramadan

Der afholdes ikke ramadan i perioderne, hvor Best Travel har gæster i Dubai.

Depositum på hotel

Ved indcheckning må du forvente at skulle lægge et depositum på ca 200 USD (beløbet reserveres på dit kreditkort).

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse