La Habana Vieja
Havana
Pinar Del Rio, Viñales

Cuba

Cuba

Pris pr. person fra
kr. 26.995

Cuba, en fortryllende østat gemt i hjertet af Caribien, er en unik og tiltrækkende destination for rejsende, der søger en uforglemmelig oplevelse. På denne rejse oplever vi Cuba på bedste vis. Vi lærer Havana at kende, som er en magisk og farverig hovedstad fuld af liv og sjov. Tiden på Cuba har nærmest stået stille siden revolutionen, som fandt sted for 60 år siden. Der er derfor et hav af fantastisk fine amerikanerbiler på øen – rigtige juveler for bilelskere.

Vi kommer også til at besøge Trinidad de Cuba, landets måske smukkeste koloniby. Vi slutter turen af ​​med et par afslappende dage på den vidunderlige strand i Varadero! Cuba er anderledes, end hvad vi er vant til herhjemme. Her lever du livet i takt med salsa og rumba rytmer. Måske du også skal prøve det?

På hele rejsen ledsages vi af en cubansk lokalguide som sammen med vores danske rejseleder vil sørge for, at vi får en uforglemmelig tur på Cuba.

Cuba

Rejseplan

 • Dag 1 - Velkommen til Cuba
 • Dag 2 - Havana
 • Dag 3 - I Hemingways fodspor
 • Dag 4 - Busrundtur i Havana
 • Dag 5 - Det vestlige Cuba
 • Dag 6 - Santa Clara og Trinidad
 • Dag 7 - Trinidad
 • Dag 8 - De cubanske cowboys!
 • Dag 9 - Sydens Perle og Varadero
 • Dag 10-11 - Afslapning i Varadero
 • Dag 12 - Transfer til Havana – og hjemrejse
 • Dag 13 - Hjemkomst
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Cuba

Inkluderet i prisen

Flyrejse København-Paris-Cuba t/r inkl bagage og forplejning

Transfer lufthavn-hotel t/r

5 nætter på et 4**** hotel i Havana med morgenmad

3 nætter på 3*** hotel med All-Inclusive i Trinidad

3 nætter på 4**** hotel med All-Inklusive i Varadero

5 frokoster i løbet af rejsen

2 Middage i hhv. ​​Havanas samt på La Bodeguita del medio

Udflugter i følge program

 • Byvandring i Habana Vieja
 • Byrundtur i bus i Havana
 • Guidet besøg på en cigarfabrik i Havana
 • Heldagsudflugt til Viñales
 • Udflugt i Hemingways fodspor
 • Udflugt til Caleta Buena National Park
 • Byvandring i Trinidad
 • Besøg på Che Guevaras mausoleum og det historiske Tren Blindado-tog i Santa Clara
 • Engelsktalende cubansk lokalguide under hele turen

Dansk rejseleder på hele turen  

Ikke inkluderet i prisen

Drikkepenge indgår ikke

Forplejning ikke omfattet af ovenstående indgår ikke

Fast plads i bussen kr. 200-300

Dag 1

Velkommen til Cuba

Vi flyver til Cuba med blot et enkelt flyskifte undervejs i Paris. Ankomst til Havana om aftenen og transfer til Hotel Presidente for check-in.

Havana Havana
Dag 2

Havana

Om morgenen mødes vi til et velkomstmøde for at dele lidt praktisk information inden turen. Vi lærer vores medrejsende at kende, inden vi begiver os ud i Havana, og eventyret kan begynde. Vi skal også opleve Havanas historiske hjerte "La Habana Vieja".

Hele distriktet blev udnævnt til verdensarv af UNESCO i 1982. Indtrykkene fra det gamle Havana er stærke. Vi beundrer katedralen med dens smukke barokke facade og Plaza del Armas med dens historiske bygninger. Vi holder pause og spiser en hyggelig frokost sammen under gåturen.

I løbet af eftermiddagen er der lidt tid til at fordøje alle indtrykkene fra denne vidunderlige by!

Om aftenen spiser vi middag på en af ​​Havanas restauranter.

Dag 3

I Hemingways fodspor

Ernest Hemingways hus i San Francisco de Paula

Om morgenen tager vi til Ernest Hemingways hus i San Francisco de Paula lige uden for Havana. Her boede Hemingway i flere år sammen med sin sidste kone. Efter forfatterens død blev huset stort set intakt givet til det cubanske folk som museum. I dag er det en helt speciel oplevelse at besøge huset, alt inventaret, alle hans bøger og tøj er der stadig - ligesom om han ville komme tilbage når som helst. Vi vandrer rundt i den smukke have, hvor båden "Pilar" og hundekirkegården står tilbage.

Hvis vejret tillader det, tager vi videre til stranden "Santa Maria" uden for Havana og har et par skønne timer på stranden.

Hen på aftenen vil der være en god fælles middag på Hemingways tilholdssted "La Bodeguita del medio" til dejlige musikalske toner.

Dag 4

Busrundtur i Havana

I dag er der byrundtur med bus til Havanas forskellige bydele, hvor vi blandt andet skal se Hotel Nacional, Plaza de la Revolución, Malecón, Cementerio Cristóbal Colón, Callejón de Hamel m.m. Vi ser også Capitolio, den gamle regeringsbygning.

 

I løbet af dagen kommer vi også på et spændende besøg på en af ​​Havanas store cigarfabrikker. Her lærer vi alt om det herlige håndværksfag - "torcedor" eller cigarrulle. Cuba er verdens næststørste producent af cigarer efter Den Dominikanske Republik.

Dag 5

Det vestlige Cuba

Tidligt om morgenen ringer vækkeuret. Vi skal på en fantastisk naturoplevelse med bus til Viñales/Pinar del Rio - en provins i det vestlige Cuba kendt for sine tobaksplantager og for produktionen af ​​landets bedste cigarer. Her besøger vi Viñales-dalen, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Dalen er storslået syn med et kuperet landskab med rig flora og fauna. Vi starter dagen med et besøg hos en såkaldt veguero, en tobaksfarmer, hvor vi kommer til at se hans plantager og tørrehus.

 

Vi spiser en god landfrokost på den berømte gård San Vincente.  Derefter kører vi op til et dejligt udsigtspunkt og ser de gigantiske og sukkertopformede kalkstensformationer, der ligner vagtposter, som rejser sig over majs- og tobaksmarker. Inden vi tager tilbage til Havana, besøger vi også selve landsbyen, Viñales. Vi forventes at være tilbage i Havana først på aftenen.

Dag 6

Santa Clara og Trinidad

Efter en solid morgenmad pakker vi vores kufferter for at tage sydpå til Trinidad. Vi forlader Havana og på vejen stopper vi i den interessante by Santa Clara. I Santa Clara benytter vi lejligheden til at spise frokost og se på revolutionæren Che Guevaras utrolige mausoleum og el Tren Blindado.

Santa Clara
Che Guevaras Mausoleum
El Tren Blindado

Sidst på eftermiddagen når vi frem Trinidad, som af mange Cuba-kendere anses for at være den smukkeste by på øen. Trinidad er primært kendt for at være en af ​​de bedst bevarede kolonibyer i verden og er blevet udpeget som et UNESCOs verdensarvssted. Byen ligger ved foden af ​​Sierra Del Escambray, og kun 12 kilometer fra Playa Ancón, som regnes for den smukkeste strand i det sydlige Cuba.

Sidst på eftermiddagen tjekker vi ind på vores hyggelige strandhotel beliggende på smukke Playa Ancón og nyder all-inclusive og afslappende dage.

Dag 7

Trinidad

I løbet af formiddagen går vi ind i Trinidad og slentrer gennem de maleriske brostensbelagte gader med pastelfarvede paladser, der tager dig tilbage til en svunden tid. At slentre rundt i Trinidad, Cubas perle, er som at besøge et museum. Byen blev grundlagt i det 16. århundrede for at ære den hellige treenighed. Vi forkæler os selv med et øjebliks hvile i baren La Canchánchara. Her kan de, der ønsker det, prøve den lokale romdrink med honning til lyden af ​​levende musik. Derefter udforsker vi det smukke og charmerende Trinidad på egen hånd. Markedet i Trinidad, nær det centrale torv, er et godt sted at købe broderede stoffer og andet kunsthåndværk

Vi tager tilbage til vores hotel til en god frokost og eftermiddagen er til egen disposition. Måske til en eftermiddag på den fantastiske strand eller ved poolen?

Dag 8

De cubanske cowboys!

Cubansk ko

I dag tager vi ud på landet for at møde de cubanske cowboys "Guajiros", som driver kvæget hen over de store sukkerrørsplantager. Vi får mere at vide om, hvordan slaver og store jordejere levede på sukkerrørsplantagerne under den spanske kolonitid.

I løbet af eftermiddagen nyder vi solen, stranden og havet ved Playa Ancon!

Dag 9

Sydens Perle og Varadero

 I dag venter os endnu et eventyr. Vores første stop er i Cienfuegos, Cubas tredjestørste by og en af ​​landets vigtigste havnebyer. Byen regnes for en af ​​Cubas smukkeste byer og kaldes også "Sydens Perle".

Vi fortsætter mod den spændende og berømte Svinebugt og det smukke sted la Caleta Buena med dens smukke bugt og naturlige bassiner. Her er der tid til både frokost og svømning!

Rejsen går videre til badeparadiset Varadero, hvor vi tjekker ind til flere afslappende dage ved den fantastiske strand. Også her er all-inclusive inkluderet.

Dag 10-11

Afslapning i Varadero

Varadero2

Dagene i Varadero bruger vil til afslapning og til at fordøje de mange indtryk, som turen rundt på Cuba har givet.  Hotellet giver rig mulighed herfor, da opholdet inkluderer all inklusive med alle aktiviteter, måltider og drikkevarer forudbetalt.

Dag 12

Transfer til Havana – og hjemrejse

Vores tætpakkede dage i Cuba er ved at være slut, og det er tid til at tjekke ud og gå ombord på vores transfer til Havana lufthavn. Rig på vidunderlige minder siger vi "hasta luego" og håber snart at være tilbage i dette farverige land.

Cuba Cuba
Dag 13

Hjemkomst

Natten igennem er vi fløjet over Atlanten, og efter et flyskifte i Paris er vi sidst på eftermiddagen tilbage i Danmark mange oplevelser rigere.

Cuba adskiller sig på mange måder fra at rejse i Europa. Hotelstandarden er generelt lavere, og cubanernes indstilling til tidsplaner gør, at såvel ændringer i program samt skift af hoteller kan forekomme. Hotellerne nævnt her i programmet er de hoteller vi har truffet aftale med. Skulle der ske ændringer vil dette fremgå af afrejseinformationen. Klassificeringen vi har angivet er den officielle Cubanske standard .

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse