Benalmadena
Ronda, Andalusien
El Torcal

Spanien

Costa del Sol - langtidsrejse

Pris pr. person fra
kr. 10.995

Hold en pause fra den danske vinter og nyd de varmere himmelstrøg på den spanske solkyst ved den hyggelige by Benalmadena. Fly og transfers, halvpension med vin til aftensmaden, lækkert 4-stjernet hotel og 3 udflugter med rejseleder er alt sammen inkluderet.

Vi bor kun 300 m. fra stranden på det lækre lejlighedshotel Benalmadena Palace. I Benalmadena kan man bruge oceaner af tid på at slentre langs den hyggelige strandpromenade, og den flotte marina, som flere gange er kåret som verdens bedste marina! Her er der et stort udbud af restauranter, shops og barer m.m. Vil man opleve den mere autentiske bydel Benalmadena Pueblo, går man modsat stranden op til de hyggelige bydele, hvor man kan møde de lokale på de små fortovscaféer til en espresso i skyggen.

Under opholdet skal vi også opleve mere af Andalusien på tre spændende udflugter, som er inkluderet i prisen. Vi besøger Mijas, som er en charmerende andalusisk landsby med smalle brostensbelagte gader og velbevaret traditionel arkitektur. Fra Mijas er der en fantastisk udsigt ned over kysten. Vi besøger også byen Málaga, hvor vi kommer på byrundtur, og hører om byens begivenhedsrige historie og bysbarnet Pablo Picasso. 

På den tredje udflugt besøger vi bjergbyen Ronda, som ligger på begge sider af en 100 meter dyb kløft. Ronda er også er berømt for sin tyrefægterarena, hvor Ernest Hemingway var stamgæst.

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Costa del Sol
  • Dag 2-21 - Udflugter under opholdet
  • Dag 22 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Costa Del Sol 3 Uger

Inkluderet i prisen

Fly København-Malaga t/r inkl. bagage

Lufthavnstransfer t/r

21 overnatninger i 2-vær. lejlighed på på 4-stjernet hotel

Halvpension på hotellet

Vin (1/4 flaske pr. pers.) og vand (1/2 l. pr. person) til aftensmad på hotellet

3 udflugter

Dansk rejseleder (Læs mere i dagsprogrammet)

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Lejlighed med pooludsigt og eftermiddagssol kr. 1.800

Lejlighed til enebrug kr. 5.000

Fast plads i bussen kr. 150-250

Dag 1

Ankomst til Costa del Sol

Afrejse fra Danmark. Ankomst til Malaga lufthavn, hvor vores lokalboende danske rejseleder byder velkommen! Herefter er der inkluderet transfer til vores hotel Benalmadena Palace i den populære ferieby Benalmadena. Rejselederen informerer undervejs om programmet og tager os med på en spadseretur i Benalmadena.

Dag 2-21

Udflugter under opholdet

Undet opholdet træffes rejselederen på hotellet på tirsdage og torsdage - samt naturligvis på udflugterne. Udflugterne foregår på fredage - med forbehold for ændringer. 

I løbet af opholdet indgår følgende udflugter:

Mijas (halvdagsudflugt ekskl. evt. entréer)

Vi besøger Mijas, som er en charmerende andalusisk landsby med smalle brostensbelagte gader og velbevaret traditionel arkitektur, med de typiske hvidkalkede huse og kulørte blomster i potter.

Byens kendetegn er de hyggelige æseltaxaer, og de største seværdigheder tæller bl.a. tyrefægterarenaen, kapellet til ære for klippejomfruen, Virgen de la Peña, som er Mijas’ skytshelgeninde, samt kirken Immaculada Concepción. Fra resterne af bymuren er der en fantastisk udsigt over kysten og Middelhavet.

Málaga (halvdagsudflugt ekskl. evt. entréer)

Vi tager på byrundtur i Málaga - en skøn by, der er præget af de mange forskellige kulturer og folkeslag, som har haft herredømmet over området under forskellige perioder - fønikerne, romerne, byzantinerne og maurerne - samt selvfølgelig spanierne. 

Vi udforsker de smalle gader og hører om byens begivenhedsrige historie. Pablo Picasso, som var én af det 20. århundredes mest indflydelsesrige malere, blev født i Málaga i 1881, og der er mulighed for at besøge byens flotte Picasso-musuem (entré ikke inkl.).

Ronda (heldagsudflugt ekskl. evt. entréer)

Flot køretur gennem det imponerende bjerglandskab Serranía de Ronda til byen Ronda, som ligger i 700 meters højde. Fælles spadseretur gennem parken i Ronda, hvorfra der er en storslået udsigt til markerne, som kaldes "Rondas køkkenhave", med bjergkæden Grazalema i baggrunden. 

Herefter er der tid på egen hånd - besøg f.eks. tyrefægterarenaen, som er fra 1785. Det var her i Ronda, at tyrefægteren Pedro Romero som den første begyndte at kæmpe mod tyrene til fods. Orson Welles og Ernest Hemingway var stamgæster i Rondas smukke, gamle arena. Gå heller ikke glip af den berømte bro fra 1700-tallet, som er Rondas vartegn. Broen, som forbinder den gamle og den nye bydel, fører over en 100 m. dyb kløft.

Dag 22

Hjemrejse

Vores rejseleder henter gæsterne på hotellet og kører med til lufthavnen. Hjemrejse med fly til Danmark.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse