Malgrat De Mar
La Sagrada Família
Malgrat De Mar

Spanien

Costa Brava - Singlerejse

Pris pr. person fra
kr. 8.495

Costa Bravas vilde kyst hører til én af Spaniens allersmukkeste. Vi bor i feriebyen Malgrat de Mar på et meget lækkert hotel i dobbelt- som eneværelser med balkon. Dette er den perfekte singlerejse under varmere himmelstrøg ved det azurblå Middelhav.

Costa Bravas vilde kyst strækker sig nordøst for Barcelona til den spansk-franske grænse. Feriekysten hører ikke uden grund til én af Spaniens allersmukkeste. Den er kendt for sine flotte bugter, idylliske byer, skønne vandrestier og fremragende restauranter. I baglandet gemmer sig et bakket landskab med hyggelige stenlandsbyer. Måske har du hørt om byen Figueres, der er berømt for sit bizarre teatermuseum, der er forbundet med den surrealistiske kunstner Salvador Dalí? Han og mange kunstnere fra hele verden er faldet for Costa Bravas vilde og naturlige skønhed. Mon ikke også du vil blive betaget af denne smukke del af Middelhavskysten?   

Feriebyen Malgrat de Mar er et tag-selv-bord af kilometerlange strande, der afbrydes af små klippebugter med front mod Middelhavet. De indbydende strande er både brede og lange, men her findes også mindre strande, der ligger lidt afsides. Snoede vandrestier fører til øde gemmesteder med svimlende udsigtspunkter. Glæd dig til at skulle nyde udsigten over byen fra den højtliggende park, Parc del Castell, og til at se den smukke San Nicolas kirke. Gå ikke glip af det spændende fiskemarked, Peixtaries Velles - og naturligvis den gamle bydel. Når solen danser over Middelhavet, og de gyldne stråler rammer kystens kuperede landskab med vilde blomster og duftende timian, så mærker du – at dette er ægte ferie. Det er skønt at rejse mod syd, når det er efterår i Danmark – ned til et dejligt middelhavsklima med en gennemsnitstemperatur på ca. 20 grader.

På rejsen har vi inkluderet en spændende udflugt til den fortryllende storby Barcelona - Spaniens næststørste by. Her findes kultur, arkitektur og madscene i verdensklasse. Vi spoler tiden tilbage til middelalderen, når vi tager på byvandring gennem det gotiske kvarter. Naturligvis skal vi også opleve Gaudís ufuldendte kirke, La Sagrada Família, der er én af Spaniens mest besøgte seværdigheder.

Har du lyst til mere, kan du på egen hånd tage bus eller tog til Girona – byen, der opleves som et smykkeskrin fyldt med gallerier, museer og gotiske kirker.

Vi skal også nyde de lækre bobler fra den spanske cava – ligesom en entré til hotellets flotte SPA-afdeling er inkluderet.

BEST TRAVEL har skræddersyet denne spændende rejse til dig, der ønsker at bo alene, men samtidig ønsker at dele oplevelser med andre. Der er fokus på hyggeligt samvær og tid til rolige stunder på egen hånd. Dette er en singlerejse, men ikke en datingrejse. Du er naturligvis velkommen, selvom du skulle være gift, men du skal rejse uden din partner.

Tag med og bliv betaget af Costa Bravas naturlige skønhed i denne del af det eventyrlige Spanien.

Gæsteanmeldelser af rejsen

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Barcelona
  • Dag 2-7 - Udflugter
  • Dag 8 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Costa Brava Single

Inkluderet i prisen

Flyrejse København-Barcelona t/r inkl. bagage

Transfer lufthavn-hotel-lufthavn

7 overnatninger på 4-stjernet hotel

7 morgenmad på hotellet

7 aftensmad på hotellet

Udflugt til Barcelona

Udflugt Vingårdsbesøg og Cava-smagninger

Entré 1 dag til hotellets SPA-afdelinger (excl. behandlinger)

Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrig forplejning

Behandlinger i hotellets SPA-område

Forsikringer

Dag 1

Ankomst til Barcelona

Malgrat De Mar

Vi flyver direkte til Barcelona og lander allerede ved middagstid i den skønne spanske by. Fra lufthavnen kører vi med vores danske rejseleder i egen bus mod Costa Brava-kysten. I Malgrat de Mar indkvarteres vi på vores dejlige hotel – og allerede samme eftermiddag, byder rejselederen på en orienterende byvandring i området omkring hotellet.
Middag på hotellet

Dag 2-7

Udflugter

Under rejsen indgår følgende udflugter

Heldagsudflugt til Barcelona
I dag tager vi opdagelseshatten på, når vi går gennem det spændende gotiske kvarter. Myriader af smalle gader snor sig mellem fortryllende pladser og svulmende middelalderbygninger. Vi mærker byens sjæl på den livlige gågade La Rambla, hvor blomstersælgere, gadeartister og karikaturtegnere befinder sig mellem fortovscaféer og skyggefulde træer. Vi kikker også ind på det populære fødevaremarked, La Boqueria, hvor luften er spækket med skønne maddufte. Her findes også trendy caféer, stilfulde restauranter, tapas-barer og smarte modebutikker. Midt i det hele rager domkirkens skarpslebne silhouet i vejret. På byvandringen kommer vi også forbi én af Barcelonas fornemme bygninger, Picassomuseet. Den elegante by er fuld af atmosfære med plads til alle sanseoplevelser.

Senere går vi rundt om stjernearkitekten Gaudís fantasifulde katedral, La Sagrada Família. Kirken er både smuk, særpræget og fascinerende, og det er let at forstå, at besøgende kommer fra hele verden, for at se hans mesterværk med finurlige kreationer. Kirken er symbolet for Barcelona, og er én af Spaniens mest besøgte seværdigheder. Det forbløffende arkitektoniske mesterværk har været under opførsel i næsten 140 år. Udefra ligner kirken et eventyrslot med farverige spir og fantasiblomster. Tårnene rager over 100 meter op i luften. 12 tårne repræsenterer apostlene, 4 tårne evangelisterne og 2 tårne Jesus og Jomfru Maria. Af frygt for at projektet blev stoppet efter hans død, bestemte han sig for at begynde på den ydre del, fremfor det centrale skib. Selv om kirkens eneste indtægtskilde er borgernes frivillighed og private donatorer, håber man stadig byggeriet vil stå færdigt i 2026! Det er så stor en oplevelse at se kirken udefra, at man gerne går rundt om kirken flere gange. UNESCO har erklæret facaden som et verdensarvssted.

Ramblaen, Barcelona
Barcelona
La Sagrada Família

Vingårdsbesøg & cavasmagninger 
I mange år har mousserende vine været elsket til festlige lejligheder i det meste af verden. Forkæl dig selv med denne halvdagstur til cava-vinlandet midt i det bølgende bakkelandskab lidt vest for Barcelona. Sant Sadurní d’Anoias gode jordbundsforhold og mange solskinstimer gør området til det perfekte sted for fremstilling af den berømte, mousserende cavavin. Den fineste måde at fremstille mousserende vine på er efter ”méthode traditionelle”, hvor anden gæring foregår på flaske. Cava er den spanske pendant til champagne, som produceres på samme måde. Smagen er mere let og rund i forhold til champagne, og priserne er betydelig lavere. De gyldne dråber er Cataloniens vigtigste eksportvarer. Ordet cava er catalansk, og betyder hule eller kælder. Her refereres naturligvis til vinkældrene.  

Vi besøger Freixenet, der er verdens største producent af mousserende vine fremstillet efter samme metode som champagne. Vi følger druernes magiske forvandling, hører om produktionen, og ser hvordan tradition og banebrydende teknologi lever side om side. Efter en lille introduktionsfilm opleves den enorme vinkælder både til fods og med et lille tog. Besøget slutter med cavasmagning (2 glas). Freixenet blev grundlagt i 1889, og drives i dag af familiens 5. generation. Hvert år eksporteres herfra over 100 mio. flasker til mere end 150 lande.

Udflugten slutter med besøg på den smukke herregård Segura Viudas fra det 11. århundrede. De hvide bygninger, der i dag ejes af brødrene Segura, rummer én af Cataloniens mest anerkendte vingårde. Bygningen har både fungeret som kloster, fæstning og bondegård, men på ejendommen har man altid dyrket druer. Vinstokke voksede rundt omkring – og man kaldte derfor huset for ”Druernes hus”. Brødrene lancerede stolt deres egen cava, som hurtigt blev anerkendt for kvalitet, og det er derfor ikke uden grund, at Segura Viudas er et af de mest prisbelønnede mærker inden for cavafremstilling. Vi får en spændende rundvisning på vingården med besøg i den fine kælder, og hygger os med 2 lækre glas mousserende vine med udsigt til vinmarkerne.   

OBS: Entré til hotellets lækre SPA-afdeling.
Inkluderet i rejsens pris er én dags entre til hotellets dejlige SPA-afdeling. Her finder man sauna, dampbad samt både koldtvands- og varmtvandsbassinner. Der er naturligvis også mulighed for mod tillæg at tilkøbe massage og andre behandlinger Læs mere om behandlingerne her.

Mob Sil 14 29 Wellness Spa700x500687
Dag 8

Hjemrejse

En uge går alt for hurtigt og efter morgenmaden er det tid til at forlade Costa Brava-kysten. Vi sætter kursen mod lufthavnen, og flyer direkte tilbage til København.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse