Vejstrækning langs Icefields Parkway
Lake Louise
Bow Falls

Canada

Canada - Rocky Mountains til Stillehavet

Pris pr. person fra
kr. 39.695

Tag med os på denne spændende rejse til et af verdens smukkeste lande, og glæd dig til oplevelser ud over det sædvanlige. Vi har sammensat et program, som inkluderer mere end man oftest oplever! Vi har valgt en rejserute, som både indeholder de største oplevelser – og tilfører rejsen ekstra komfort. De fleste steder bor vi nemlig mere end blot en enkelt nat – og derudover er mange af måltiderne endda allerede inkluderet i prisen.

På turen fra Calgary til Vancouver afløser den ene fuldstændig betagende oplevelse den anden. Ophold i de verdenskendte nationalparker Banff og Jasper, udflugt til Lake Louise, en tur langs Icefields Parkway og forbi Athabasca Falls i Rocky Mountains. Vi skal snuse til lidt prærie- og guldfeberstemning i Fraser-dalen og i Cache Creek. Efter lidt tid i byen Whistler, som er omgivet af de smukkeste bjerglandskaber, venter en sejltur over Georgiastrædet til Vancouver Island og fra dækket ser man ofte ørne, sæler og måske spækhuggere! Fra Victoria venter muligheden for en oplevelse for livet - hvalsafari! Omkring Victoria Island er chancen rigtig god for at se især spækhuggere, men også flere hvalarter, sæler og søløver. Eventyret i Canada afsluttes smukt i Vancouver, som siges at strides med Sydney om titlen som verdens flotteste storby. 

Uden mad og drikke duer helten ikke. Derfor har vi også valgt at inkludere de fleste måltider på turen. Nogle hoteller i Canada tilbyder morgenmaden, som en stående buffet i receptionsområdet. Best Travel har dog udelukkende valgt hoteller, hvor du i en restaurant, siddende i ro og mag, kan nyde godt af en stor og varieret morgenmadsbuffet – bestående af både kolde og varme retter. Der vil være et stort udvalg – for mange vil frokost måske ikke engang være nødvendigt.

De mange inkluderede aftenmåltider er alle 3-retters middage og forplejning på den oversøiske flyrejse er naturligvis også inkluderet på både ud- og hjemrejse.

Velkommen på en drømmerejse gennem Rocky Mountains til Stillehavet!

Rejseplan

Rejseplan

 • Dag 1 - Fly over Atlanterhavet og velkommen til Canada
 • Dag 2 - Calgary – Banff
 • Dag 3 - Lake Louise – Yoho Nationalpark
 • Dag 4 - Banff – Icefields Parkway - Jasper
 • Dag 5 - Jasper - Wells Gray-nationalparken - Kamloops
 • Dag 6 - Kamloops – Guldfeber i Cache Creek - Whistler
 • Dag 7 - Whistler
 • Dag 8 - Whistler – Færgetur til Vancouver Island - Victoria
 • Dag 9 - Victoria - Mulighed for hvalsafari
 • Dag 10 - Victoria – Butchart Gardens - Vancouver
 • Dag 11 - Vancouver
 • Dag 12 - Vancouver – Hjemrejse
 • Dag 13 - Hjemkomst
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Canada 2022

Inkluderet i prisen

Flyrejse Canada t/r inkl. forplejning og bagage

Transport i Canada i bus - kun med gæster fra Best Travel

11 overnatninger på gode mellemklassehoteller

11 x morgenmad

7 x aftensmad (Dag 1, 2, 4, 5, 6, 8 og 11)

Rejseplan og udflugter ifølge program

Dansk rejseleder på hele rejsen

Entré til alle nationalparker i programmet

Færgeoverfart til/fra Vancouver Island

Tur med snowcoach på Columbia Icefield Glacier Adventure

Entré til Hat Creek Ranch

Entré til Butchart Gardens

 

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Forsikringer Læs mere

Dobbeltværelse som enkeltværelse: kr. 8.500

Hvalsafari fra Vancouver Island: kr. 625,-

Dag 1

Fly over Atlanterhavet og velkommen til Canada

Calgary

Vi flyver komfortabelt med kun ét stop til Calgary, som både er kendt for at have været vært ved Vinter-OL – men også for sin beliggenhed tæt ved de berømte Rocky Mountains. 

Vores danske rejseleder er naturligvis med hele vejen fra København!

Efter ankomsten kører vi direkte til vores hotel, hvor værelserne står klar og senere mødes vi til aftensmad.

Dag 2

Calgary – Banff

Efter morgenmaden pakker vi bussen og starter med en byrundtur i Calgary, hvor vi blandt andet ser det næsten 200 meter høje udsigtstårn, Calgary Tower. Men vi lægger ikke skjul på, at de virkelige oplevelser begynder, når vi forlader byen og sætter kursen mod byen Banff - og ikke mindst nationalparken af samme navn.   

I Banff tager vi naturligvis også på byrundtur og ser blandt andet de flotte vandfald i Bow Falls.

Vi skal bo i selve Banff de næste 2 nætter. og aften er der middag inkluderet.

Området omkring Calgary Tower
Bow Falls
Sulphur Mountain Kabelbane
Sulphur Mountain
Udsigt over Banff
Dag 3

Lake Louise – Yoho Nationalpark

Vi tager i dag på udflugt fra Banff til en af Canadas mest kendte steder, Lake Louise. Denne turkisgrønne sø er som taget ud af motivet på et postkort, og tiltrækker ikke uden grund mange besøgende hvert år. På søens anden bred ses den store Victoria-gletscher helt tydeligt.

På vejen tilbage kører vi igennem Yoho-nationalparken, som er den mindste af nationalparkerne i Rocky Mountains. Her bliver du mødt af talrige vandfald og den smukke Emerald Lake.

Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Banff, hvor der i aften mulighed for at spise ude på egen hånd.

Dag 4

Banff – Icefields Parkway - Jasper

Vi forlader Banff og begiver os en på en af de mest berømte vejstrækninger i verden, Icefields Parkway. Flottere, vildere, skønnere og mere overraskende tur er svær at finde.

Her får du det bedste fra Rocky Mountains i form af bjerge, skove, vandfald, gletschere og søer! Undervejs skifter vi for en tid vores komfortable bus ud med kørsel i en Snocoach, som bedst kan betegnes om en hybrid mellem en bus og en traktor. 

De mange kræfter og de store hjul gør, at vi kan begive os langt ind på selve Athabasca-gletscheren, imens chaufføren beretter om stedets enestående geologi.

Tilbage i vores bus sættes kursen mod Jasper – naturligvis via de kæmpemæssige vandfald i Athabasca Falls. Jasper er også både en by og en nationalpark – og i byen Jasper indkvarteres vi og spiser aftensmad.

Dag 5

Jasper - Wells Gray-nationalparken - Kamloops

Vi begynder så småt at tage afsked med Rocky Mountains. Vi kører via bjergpasset i Yellowhead, som danner grænsen mellem delstaterne Alberta og British Columbia – og betragter Mount Robson, som med sine næsten 4 kilometers højde er det højeste bjerg i den canadiske del af Rocky Mountains.

Vi kører til den lille by Clearwater, som er hovedbyen i nationalparken Wells Gray Provincial Park, der er en af de mere ukendte nationalparker – men ikke desto mindre utrolig smuk. De lokale kalder parken for Canada Waterfall Park, da nationalparken har over 40 vandfald.

Vi overnatter i Kamloops og denne aften er middag inkluderet.

Yellowhead Highway med Mount Robson
Vandfald i Wells Gray Provincial Park
Vandfald i Wells Gray Provincial Park
Dag 6

Kamloops – Guldfeber i Cache Creek - Whistler

I en blanding af prærie- og ørkenlandskaber går turen via Fraser-dalen til Cache Creek. Det var en blandt mange byer, som under de store guldfeber-perioder i midten og slutningen af 1800-tallet voksede eksplosivt. Her besøger vi det Historic Hat Creek Ranch, som i dag er et slags levende frilandsmuseum der viser, hvordan dagligdagslivet var på de tider.  Der er også mulighed for at købe frokost i den lokale saloon.

Via den smukke Daffy Lake Road ankommer vil til Whistler, hvor vi skal bo i 2 nætter. Aftensmaden i aften er inkluderet.

Fraser Valley
Landskab nær Cache Creek
Historic Hat Creek
Historic Hat Creek hestevogn
Dag 7

Whistler

I dag er der afsat tid til afslapning, således at de mange indtryk kan nå at sætte sig. Byen Whistler byder på et hyggeligt bymiljø med gode butikker og restauranter – brug evt. tiden til at finde dig en god restaurant til din aftensmad.

Fra byen er der også flere gode vandreruter i de omkringliggende bjerge.

Dag 8

Whistler – Færgetur til Vancouver Island - Victoria

Vancouver Island 1 1

Det er nu tid til  at tilbagelægge det sidste stykke vej ned til kysten ved Horseshoe Bay. Vejen byder på flere gode oplevelser –  men glæd dig nu også til selve færgeturen over Georgia-strædet til Vancouver Island. Turen tager 1½ time, og ofte kan man fra dækket se både ørne, sæler og måske spækhuggere!

Vel ankommet til Vancouver Island sætter vi kursen mod øens sydspids til Victoria, ad den maleriske Malahat Drive. Også her i Victoria skal vi bo i 2 nætter, og denne aften er der aftensmad inkluderet.

Dag 9

Victoria - Mulighed for hvalsafari

Efter morgenmaden mødes vi med en lokalguide, som med stolthed tager os med rundt i Victoria. Byen er opkaldt efter den engelske dronning Victoria, som elskede sin have. Og derfor er byen i dag kendt som havernes by – det milde klima sikrer, at der nærmest er sæson året rundt for smukke blomster. Det får vi også at se i morgen!

Ekstraudflugt: Hvalsafari
Om eftermiddagen har du mulighed for en sejltur, du helt sikkert vil huske resten af dit liv – nemlig en hvalsafari. Netop Victoria Island er kendt som et af verdens bedste steder for at opleve især spækhuggere, i deres rette element. Men der er også en meget god chance for at se pukkelhvaler, vågehvaler og gråhvaler, sæler og søløver. På turen medfølger ud over vores rejseleder også en certificeret marine-naturforsker, som kan fortælle indgående om dyrene.

I byen finder du et væld af restauranter, hvor du kan nyde din aftensmad.

Vi tager forbehold for, at udflugten kan aflyses, hvis der ikke opnås tilstrækkeligt antal tilmeldinger.

Dag 10

Victoria – Butchart Gardens - Vancouver

Om formiddagen besøger vi de imponerende Butchart Gardens. Et nedlagt stenbrud har i nu mere end 100 år dannet ramme om en fuldstændig eventyrlig have, som har vundet utallige priser.

Herefter er det atter tid til at tage til fastlandet, når vi sejler til Tsawwassen. Sejlturen varer ca 1½ time og bør opleves fra soldækket, da det er en meget smuk tur. Efter færgeturen kører vi  den korte tur ind til Vancouver. Her indkvarteres vi meget centralt i 2 nætter.

Butchart Gardens
Dragestatue i Butchart Gardens
Rosenhaven i Butchart Gardens
Dag 11

Vancouver

Hele dagen nyder vi Vancouver, som oftest strides med Sydney om at være verdens flotteste storby. Og det er ikke uden grund! Vi skal selvfølgelig på en god byrundtur rundt i byen, hvor vores lokalguide fortæller om byens spændende historie – og både viser det helt moderne Vancouver, men også steder, som har rødder tilbage til tiden, hvor området kun var beboet af den oprindelige indianer-befolkning.

Turen inkluderer både en tur rundt i den enorme Stanley Park, som er Vancouvers svar på Central Park i New York. Her ser vi blandt andet en række indianske totempæle og hører historien om områdets oprindelige befolkning.

Vi skal naturligvis også forbi havnefronten, hvor der oftest ligger krydstogtsskibe på vej mod Alaska - ligesom vi også besøger den gamle bydel, Gastown og ser det berømte Steam Clock!

Eftermiddagen er til fri afbenyttelse, inden vi om aftenen mødes og nyder en afskedsmiddag sammen.

Dag 12

Vancouver – Hjemrejse

Vi spiser morgenmad på hotellet – og der vil være lidt tid til shopping, inden vi samlet kører mod lufthavnen i Vancouver og påbegynder hjemrejsen mod Danmark.

Dag 13

Hjemkomst

Om formiddagen er vi tilbage i Danmark efter en oplevelsesrig rejse.

Hotellerne her i programmet er de hoteller, som vi forventer at bruge på rejsen. Der kan dog ske indkvartering på andre hoteller af samme standard og med sammenlignelig beliggenhed. Den endelige hotelliste fremsendes sammen med afrejseinformationen.

OBS: eTA
Best Travels information er tiltænkt rejsende med dansk pas. For at kunne rejse ind i Canada er det et krav, at du INDEN afrejsen har ansøgt OG opnået den såkaldte eTA-indrejsetilladelse. Du skal selv søge denne tilladelse elektronisk. Best Travel udsender information herom forud for afrejsen – men er ikke ansvarlig, såfremt du ikke opnår tilladelsen.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse