Algarvekysten

Algarvekysten - langtidsrejse

3 uger i Albufeira

Tilbring 3 skønne uger på Algarvekysten i vintermånederne, hvor du kan nyde en kop kaffe i solen i korte ærmer selv i januar. Vi har valgt et skønt 4-stjernet lejlighedshotel i Algarves mest berømte badeby, Albufeira og inkluderet 3-retters middag inkl. vin og vand på 7 af rejsens dage - herudover kan du benytte dig af byens mange spisesteder og selv lave mad af de lækre, lokale råvarer i lejlighedens køkkenniche. I rejsen indgår desuden 3 skønne udflugter, hvor der er mulighed for at opleve flere af Algarves skønne byer og betagende landskaber.

Albufeira var oprindeligt en søvning fiskerby, men de skønne sandstrande tiltrak badegæster og stedet har udviklet sig til en livlig ferieby, som især i højsommeren tiltrækker mange besøgende. Den gamle bydel har heldigvis bevaret sin autentiske charme og i fiskerihavnen, som ligger lige ved siden af den flotte marina, kan man stadig se fiskerne losse deres fangst.   

På en udflugt til Loulé er der mulighed for at opleve et traditionelt lokalt lørdagsmarked i byens smukke gamle markedshal. Nyd atmosfæren og gør en god handel - lokale specialiteter og kunsthåndværk er de bedste souvenirs! På en heldagsudflugt på den vestlige del af Algarve går turen til Sagres og Lagos, som begge er berømte for deres betydning for Henrik Søfarerens opdagelsesrejser. Vi tager desuden på heldagsudflugt inkl. vinsmagning og frokost med lokale specialiteter i regionen Alentejo nord for Algarve.

Vil man opleve mere af Algarve kan man benytte sig af det udmærkede offentlige transportsystem eller evt. leje en bil. Algarve byder på smuk natur med skønne sandstrande, forrevne klippekyster og fredfyldte landskaber, som på denne tid af året er frodige og grønne med masser af vilde blomster. Langs hele kysten og i baglandet er der masser af hyggelige små byer, som indbyder til rolige slentreture og langstrakte kaffepauser - portugiserne har en sød tand og mange cafeer har et udvalg af uimodståelige kager! 

fra kr. 8.695 pr. person
 • Fly København-Faro t/r
 • 4-stjernet lejlighedshotel i Albufeira
 • 7 x aftensmad inkl. vin & vand
 • 3 spændende udflugter

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst til Albufeira

 • Dag 2-21 - Udflugter

 • Dag 22 - Hjemrejse


Se detaljeret rejsebeskrivelse

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Faro t/r
 • Lufthavnstransfer t/r
 • 21 overnatninger i studiolejlighed med balkon på det 4-stjernede Muthu Oura Praia i Albufeira
 • 7 x aftensmad på restaurant inkl. 1/4 fl. vin og vand
 • Udflugt til Alentejo og vingårdsbesøg inkl. frokost 
 • Udflugt til markedet i Loulé
 • Udflugt til Lagos og Sagres
 • Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Forsikringer

Evt. tillæg pr. person

 • 2-værelses lejlighed med balkon kr. 1.200
 • Studiolejlighed med balkon til enebrug kr. 2.500
 • 2-værelses lejlighed med balkon til enebrug kr. 3.700
 • Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 483/499 Læs mere
 • Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Rejseplan

Dag 1

Ankomst til Albufeira

Afrejse fra København og ankomst til Faro lufthavn øst for Albufeira. Transfer til hotellet i Albufeira og indkvartering. Aftensmad inkl. vin og vand.

Dag 2-21

Udflugter

I løbet af opholdet indgår følgende udflugter, som er inkluderet i prisen:

Alentejo-reionen (heldagsudflugt inkl. frokost)
Vi tager på udflugt i regionen Alentejo i Algarves bagland. I Castro Verde passerer vi den hyggelige lille kirke, hvor vi bl.a. kan beundre de fine azulejes, de berømte potugisiske kakler i smukke blå nuancer. Alentejo er Portugals spisekammer og her dyrkes korn, oliven og vin i lange baner. Vi besøger en lokal vingård hvor vi hører om fremstillingsprocessen og får lejlighed til at smage på vinen. Vores færd gennem den lokale gastronomi slutter med en frokost med lokale specialiteter samt 1/4 fl. vin og en 1/2 fl. vand pr. person. Om eftermiddagen udforsker vi den charmerende by Beja, hvis historie går tilbage til Romertiden, hvor byen var kendt som kendt som Pax Julia. Sidst på dagen sætter vi igen kursen mod Albufeira.

Marked i Loulé (halvdagsudflugt)
Udflugt til den hyggelige markedsby Loulé, som ligger lidt inde i landet. Udover markedet, som foregår i den fine markedshal, der er opført i begyndelsen af det forrige århundrede, er der også mulighed for at gøre en god handel i byens små butikker. Markedets boder lokker med friske fisk og skaldyr, ost, pølser og farvestrålende frugt og grønt, samt honning i smukke handmalede krukker. Den lokale variant af chili, som hedder piri-piri, fås både frisk og tørret trukket på snor som perler, samt på glas og flaske. Udover fødevarer finder man desuden flettede kurvevarer, kunsthåndværk i kork og keramik og andre lokale produkter. Der bliver også tid til at se sig om i den hyggelige by på egen hånd og måske besøge maurerborgen.  

Kap St. Vincent og Lagos (heldagsudflugt)
Vi kører vestpå til Sagres, hvor vi besøger fortet fra det 15. årh. og Kap Skt. Vincent, som er Europas sydvestligske punkt. Vi besøger også den smukke kystby Lagos, som har en fortid som en vigtig handelsby og desuden var udgangspunktet for Henrik Søfarerens opdagelsesrejser. Vi tager på byrundtur i den stemningsfulde, gamle bydel og kommer bl.a. forbi det gyldne kapel, slavemarkedet, statuen af Henrik Søfareren og den smukke kirke Santo Antonio (entré €1,50). Der bliver også tid på egen hånd med mulighed for at spise frokost i Lagos. Vi fortsætter til Ponta da Piedade nær Lagos, hvor vi kan nyde udsigten over Atlanterhavet og kystens stejle klippeformationer.  Sidst på dagen er vi tilbage i Albufeira. Vi spiser aftenmad på hotellet.

Opholdet inkluderer 7 x 3-retters aftensmad inkl. 1/4 fl. vin og vand. Foruden dag 1 er aftensmaden er inkluderet på dag 2, 4, 7, 11, 14 og 18.

Dag 22

Hjemrejse

Transfer til lufthavnen og afrejse fra Faro til København.

Hotel

Muthu Oura Praia ★★★★

Muthu Oura Priaia er et flot, 4-stjernet lejlighedshotel knap en kilometer fra stranden Praia da Oura øst for Albufeira centrum.

Faciliteter: Reception, elevator, bar, restaurant og fitnessrum. Udendørs swimmingpool med solsenge og parasoller. Gratis wi-fi.

Værelser: Med bad og toilet, hårtørrer, TV, aircondition. Værdiboks mod tillæg. Køkkenniche med køleskab, kogeplader, mikroovn og faciliteter til at lave kaffe/te. Rejsens pris inkluderer ophold i studiolejlighed på ca. 29m2 med balkon. Mod tillæg ophold i 2-værelses lejlighed ca. 42 m2- også med balkon. 

Forplejning: Opholdet inkluderer…

Læs mere her

Afgange

Afrejsedato Rejseprogram Pladser tilbage Grundpris
08. feb. 2020
Langtidsophold Algarve - Hotel Muthu Oura Praia - 22 dage - Fly fra København
 Afrejse - kl. 08:30       Hjemkomst - kl. 17:00
Udsolgt 8.695 Udsolgt

Portugal - spørgsmål og svar

Skal jeg have pas, visum eller andet, når jeg rejser til Portugal?

Du skal medbringe gyldigt pas, når du rejser til Portugal, og dit pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter din hjemrejsedato. Du har ikke brug for visum eller andre 'officielle' papirer. Pr. 26/6 2012 skal alle børn også have eget pas.

Skal jeg vaccineres før rejsen?

Nej, der er ikke krav om særlige vaccinationer før en rejse til Portugal, blot man sørger for at have sin difteri/stivkrampe-vaccination i orden.

Hvad har jeg brug for af forsikringer?

Uanset om du rejser til Portugal eller et andet land i Europa, er det en god idé med en rejseforsikring, der sikrer dig behandling i tilfælde af en ulykke, sygdom, hjemrejse, tyveri, etc. - Læs om vores rejseforsikring her

En afbestillingsforsikring er også altid en god idé, du kan jo blive forhindret i at rejse.

Er rejsen egnet for gangbesværede?

Rundrejsen i Portugal kræver, at man er almindeligt godt gående. Flere byvandringer indeholder stejle stigninger og der må påregnes spadsereture af 2-3 kilometers længde med en del trappetrin.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Algarvekysten - langtidsrejse 3 uger i Albufeira
fra kr. 8.695
Flybilletter Når du selv vil stå for rejsen
fra kr. 1.995
Madeira Portugals blomsterperle
fra kr. 6.995
Madeira Deluxe Med 5-stjernet luksushotel i Funchal
fra kr. 8.495