Algarve og Andalusien

Algarve & Andalusien

Oplevelser i Portugal & Spanien

 • Skønt klima
 • Smukke udsigter
 • Naturoplevelser
 • Kulinariske oplevelser
 • Kulturoplevelser

Algarve og Andalusien

Oplevelsesrig 10-dages rundrejse i det sydlige Portugal og Spanien, hvor masser af skønne oplevelser venter i et mildt og behageligt klima. Vi bor på dejlige 4-stjernede hoteller nær stranden på Algarve, Costa de la Luz samt Costa del Sol, og prisen inkluderer halvpension samt to frokost og alle programmets udflugter. Vi har tre overnatninger på hvert sted, så der er rig mulighed for at opleve stederne, vi besøger samt nyde de mange indtryk fra turens 2 lande.

Vi starter vores rejse på Algarve, Portugals smukke sydkyst. Her bor vi tre nætter nær Albufeira, mens vi udforsker kysten og Alentejo-regionen - kendt som "Portugals spisekammer" - hvor vi bl.a. skal smage på lokalt fremstillet vin og olivenolie.

Herefter rykker vi mod øst til Andalusien, Spaniens største og sydligste delstat. Vi oplever Sevilla, som er Andalusiens hovedby inden vi slår os ned på den uspolerede Costa de la Luz, hvor vi bor på et skønt hotel på stranden ved byen Rota i tre nætter. Herfra tager vi på udflugter til sherry-byen, Jerez de la Frontera, den stemningsfulde historiske by, Cadiz samt Vejer de la Frontera, som er et smukt eksempel på de hvide, andalusiske landsbyer.

Vi tilbringer de sidste tre nætter i Benalmádena på Costa del Sol. På turen østpå besøger vi den britiske kronkoloni Gibraltar og den fashionable badeby, Marbella. Under opholdet i Benalmadena oplever vi den spændende storby, Málaga og besøger citrusbonden, Juanito, som viser rundt på sin farm og byder på autentisk andalusisk frokost. Inden hjemrejsen har vi en dag på egen hånd til at slappe af på Costa de Sol.  

 • Ophold på 4-stjernede hoteller
 • Halvpension inkl. vin samt to frokoster
 • Alle programmets udflugter er inkluderet
 • Erfaren dansk rejseleder


Oplev både Portugal og Spanien

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst Albufeira

 • Dag 2 - Lagos - Sagres

 • Dag 3 - Alentejo-regionen

 • Dag 4 - Sevilla - Costa de la Luz

 • Dag 5 - Jerez de la Frontera

 • Dag 6 - Cadiz - Vejer de la Frontera

 • Dag 7 - Gibraltar - Marbella - Benalmádena

 • Dag 8 - Málaga - Landtur

 • Dag 9 - På egen hånd

 • Dag 10 - Hjemrejse


Se detaljeret rejsebeskrivelse
Kort over rejse til Algarve og Andalusien med Best Travel

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Faro og Málaga-København
 • Bustransport i Portugal og Spanien
 • 9 overnatninger på 4-stjernede hoteller
 • 9 x morgenmad
 • 2 x frokost inkl. vin og vand (dag 3 og dag 8)
 • 9 x aftensmad
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Erfaren dansk rejseleder  

Ikke inkluderet i prisen

 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Forsikringer

Evt. tillæg pr. person

 • Enkeltværelse kr. 2.200
 • Fast plads i bussen kr. 150-250
 • Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 315 Læs mere
 • Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Rejseplan

Dag 1

Ankomst Albufeira

Med fly til Faro på Algarvekysten, hvor den danske rejseleder tager imod. Bustransfer til vores hotel i badebyen Albufeira, hvor vi bliver indkvarteret på vores værelser. Herefter vil rejselederen gennemgå det spændende program, som venter os de næste 10 dage. Benyt eftermiddagen til at slappe af i lokalområdet eller måske tage en forfriskende dukkert i hotellets pool. Vi spiser aftensmad på hotellet. 

Dag 2

Lagos - Sagres

I dag skal vi besøge den smukke kystby Lagos, som har en fortid som en vigtig handelsby og desuden var udgangspunktet for Henrik Søfarerens opdagelsesrejser. Vi tager på byrundtur i den stemningsfulde, gamle bydel og kommer bl.a. forbi det gyldne kapel, slavemarkedet og statuen af Henrik Søfareren. Vi besøger den smukke kirke Santo Antonio. Der bliver også tid på egen hånd med mulighed for at spise frokost i Lagos. Vi fortsætter til Praia do Amado på vestkysten, hvor vi kan nyde udsigten over Atlanterhavet og kystens stejle klippeformationer. Herefter går turen videre vestpå til Kap Skt. Vincent i Sagres, som er Portugals sydvestligste punkt. Sidst på dagen er vi tilbage i Albufeira. Vi spiser aftenmad på hotellet.

 

 

Dag 3

Alentejo-regionen

I dag skal vi på udflugt i regionen Alentejo i Algarves bagland. I Castro Verde besøger vi den hyggelige lille kirke, hvor vi bl.a. kan beundre de fine azulejes, de berømte potugisiske kakler i smukke blå nuancer. Alentejo er Portugals spisekammer og her dyrkes korn, oliven og vin i lange baner.

Vi besøger både en vingård og en olivenmølle, og vi får naturligvis lejlighed til at smage på både vin og olie undervejs. Vores færd gennem den lokale gastronomi slutter med en frokostbuffet med lokale specialiteter samt 1/4 fl. vin og en 1/2 fl. vand pr. person. Om eftermiddagen udforsker vi den charmerende by Beja, hvis historie går tilbage til Romertiden, hvor byen var kendt som kendt som Pax Julia. Sidst på dagen sætter vi igen kursen mod Albufeira. Vi spiser aftenmad på hotellet. 

Dag 4

Sevilla - Costa de la Luz

Efter morgenmaden checker vi ud fra hotellet i Albufeira og sætter kursen mod Andalusiens hovedstad, den smukke storby Sevilla.

Vi besøger det gamle jødiske kvarter Barrio de Santa Cruz med de smukke gårdhaver, hyggelige små pladser og en labyrint af smalle stræder med hvidkalkede huse. Vi besøger domkirken, som er verdens største gotiske kirke og desuden kendt for sit 100 m høje mauriske kirketårn, La Giralda, som er Sevillas vartegn. Tårnet er 800 år gammelt og stammer fra moskéen, som lå på stedet før domkirken blev bygget. Vores rundtur i byen inkluderer også den imponerende Plaza de España med den spanske pavillon, der er dekoreret med farverige keramiske kakler. Vi fortsætter til vores hotel i Rota på Costa de la Luz - Lysets Kyst, som er navnet på den smukke og uspolerede kyststækning i den vestlige del af Andalusien.

Dag 5

Jerez de la Frontera

Efter morgenmaden kører vi den korte tur til sherry-hovedstaden Jerez de la Frontera, hvor vi skal lære alt, hvad der er værd at vide om sherry - og selvfølgelig smage de forskellige typer, som går fra den tørre fino, der er den traditionelle ledsager til tapas, til den sirupssøde Pedro Ximenez. Der bliver også lidt tid til at se sig om i den hyggelige by på egen hånd. Efter besøget i Jerez er resten af dagen til fri disposition. Vi spiser aftensmad på hotellet. 

Dag 6

Cadiz - Vejer de la Frontera

Vi besøger Cádiz, der oprindelig var en ø og går for at være den første rigtige by i den vestlige verden. Byen blev grundlagt 1100 f.kr. af den sagnomspundne føniker Herkules. I 1700-tallet havde Cádiz gennem 60 år monopol på al handel med den ny verden, og den medfølgende magt og velstand har sat sit præg på byen. Vi fortsætter til Vejer de la Frontera, som er én af de smukkeste af Andalusiens berømte hvide landsbyer. Vi er tilbage på hotellet på Costa de la Luz til aftensmaden. 

Dag 7

Gibraltar - Marbella - Benalmádena

Vi kører østpå til den britiske kronkoloni Gibraltar. Her kører vi med minibusser til toppen af Gibraltarklippen, "The Rock", hvorfra vi kan nyde udsigten og mødet med de halvtamme berberaber og evt. besøge drypstenshulen St. Michaels. Vi fortsætter til den berømte lystbådehavn Puerto Banus, hvor eksklusive yachts ligger side om side og videre til den fashionable ferieby, Marbella. Sidst på dagen er vi fremme på vores hotel i Benalmádena, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad. 

Dag 8

Málaga - Landtur

Efter morgenmaden kører vi til Málaga - en skøn by, der er præget af de mange forskellige kulturer og folkeslag, som har haft herredømmet over området for forskellige tidspunkter - fønikerne, romerne, byzantinerne og maurerne - samt selvfølgelig spanierne.

Vi tager tager på byrundtur i den gamle bydel og hører om byens begivenhedsrige historie. Pablo Picasso, som var en af de 20. årh. mest indflydelsesrige malere, blev født i Málaga i 1881, og vi passerer hans fødehjem samt den smukke katedral. Herefter kører vi ud på landet og besøger appelsinbonden Juanito, som ejer en plantage med appelsiner og andre tropiske frugter - heriblandt citroner, oliven, figen, avocado, mango og bananer. Juanito viser os rundt og fortæller om frugterne, plukker fra træerne og deler smagsprøver ud. Efter rundturen byder Juanitos kone på autentisk andalusisk paella med salat og vin til. Efter besøget på frugtplantagen kører vi tilbage til Benalmádena. Om aftenen spiser vi en hyggelig afskedsmiddag på en lokal fiskerestaurant.

Dag 9

På egen hånd

Dagen er til fri disposition i Benalmádena.

Dag 10

Hjemrejse

Efter morgenmaden på hotellet kører vi til lufthavnen i Málaga og flyver tilbage til København. 

Hoteller

Alto da Colina

Hotel Alto da Colina ★★★★

Dejligt hotel beliggende lige øst for Albufeira, ca. 5 km fra den gamle bydel. Hotellet ligger på en bakketop med udsigt til havet og i gåafstand fra …

Læs mere her
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
  at Umbraco.Web.Models.LegacyConvertedNode.umbraco.interfaces.INode.GetProperty(String alias, Boolean& propertyExists)
  at umbraco.MacroEngines.DynamicBackingItem.GetProperty(String alias, Boolean& propertyExists)
  at umbraco.MacroEngines.DynamicNode.TryGetMember(GetMemberBinder binder, Object& result)
  at CallSite.Target(Closure , CallSite , Object )
  at ASP._Page_macroScripts_TravelAccommodation_cshtml.Execute() in c:\www\live.besttravel.20170508\macroScripts\TravelAccommodation.cshtml:line 100

Afgange

Der er desværre ingen ledige afrejsedatoer tilgængelige i øjeblikket.

Spanien - spørgsmål og svar

Hvordan er forholdene for bevægelseshæmmede på rejser i Spanien?

Vi forudsætter generelt, at man er selvhjulpen og almindeligt godt gående på vore rejser. For turene til Spanien kan vi endvidere oplyse, at man på udflugterne oftest skal gå på ujævnt terræn.

Specifikt om Mallorca:
Udflugten til Soller indeholder ca. 2 km tur til fods. 

Specifikt om Tenerife:
Udflugten til Icod indeholder gåtur på ujævnt terræn med mange trapper.
Hotel Diamante Suites ligger på toppen af en meget stejl bakke - og der kan være lange afstande på hotellet.

Specifikt om Andalusien:
Udflugten til Alhambra indeholder en rundvisning til fods med en varighed på ca 2½ time.

Hvilken valuta skal jeg medbringe og kan jeg betale med kort?

Den spanske møntfod er euro.

Alle vores hoteller tager imod de gængse credit cards, og det gælder også de fleste større butikker i byerne. Enkelte gallerier og kunsthåndværkere, mindre butikker i byerne og mange butikker på landet tage ikke imod credit cards. Det er altid en god idé at have lidt kontanter på sig til køb af vand, souvenirs og lign.

Har jeg brug for en adapter til elstikkene?

Der benyttes i vid udstrækning samme elstik i Spanien som i Danmark. Spanien benytter primært 230 V, 50 Hz vekselstrøm, enkelte steder er der 110 V eller 125 V.

Læs om strøm og stik her

 

Skal jeg vaccineres før rejsen?

Nej, der er ikke krav om særlige vaccinationer før en rejse til Spanien.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Costa del Sol 4-stjernet hotel & udflugter
fra kr. 5.495
Costa del Sol - langtidsrejse 3 uger på 4-stjernet lejlighedshotel
fra kr. 9.995
Flybilletter Når du selv vil stå for rejsen
fra kr. 1.995
Andalusien Granada, Sevilla & Córdoba
fra kr. 7.995