Om Best Travel

Signe

Signe Overgaard, produktionsassistent

Signe kom til Best Travel i 2008 og er endnu et eksempel på at tidlige rejseoplevelser sætter deres spor! Signe har overblik og ordne-gen og arbejder med afvikling af alle vores fly- og busrejser og sørger også for, at vores mange gæster med MSC Cruises kommer godt af sted.

Signe er i udgangspunktet uddannet som klinikassistent hos en tandlæge. Udlandet og rejseoplevelserne trak dog efterhånden for meget, så hun forlod klinikken og tog en uddannelse til rejseguide, og arbejdede derefter nogle år i bl.a. Tyrkiet og Thailand.

Hos Best Travel har Signe som nævnt ansvaret for afviklingen af vores rejser, men hun tager sig også af bestilling af de mange forskellige ture. Signe er desuden superbruger af vores bookingsystemer og hjælper os andre, når vi har behov for det.

Signe blev allerede som barn en rejsevant lille dame, og hun var hurtig til at pakke kufferten, når familien skulle på charterferie - blandt de mange rejsemål, Signe har oplevet inden hun var 10 år er Mallorca, Nice og Halkidiki.

Når man ser, hvor Signe har rejst og holdt ferie, dækker ordene 'vidt berejst' ret godt. I Signes bagage er der bl.a. rejser til Ribe og Rhodos, til Nice og New York, til Paris og Phuket og til Caribien, Mallorca, Sydfyn, Kreta og naturligvis forskellige steder i Tyrkiet, hvor hun kan genopfriske minder fra guide-tiden.

Signe pakker naturligvis snart kufferten igen, næste rejsemål bliver Holland, hvor hun skal på krydstogt med M/S Leonora.


Rune

Rune Thomassen
Bureauchef

Jens F.

Jens Fonsbøl
Salgs- og marketingchef

Inger

Inger Sophie Andersen
Marketingkoordinator

Steffen

Steffen Nørhave
Marketingkoordinator

Henrik

Henrik Kusk Christiansen
Produktchef Italien

Louise

Louise Thrige Andersen
Teamleader (Barsel)

Line

Line Geraae
Produktionsassistent

Alice

Alice Froulund
Produktionsassistent

Randi

Randi Sørensen
Rejsekonsulent

Jette

Jette Frier
Rejsekonsulent

Kristina

Kristina Kirkegaard
Grupperejser

Karina

Karina Beermann
Grupperejser

Jens L.

Jens Linneboe
Grupperejser

Mette

Mette Arildsen
Økonomi